• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Preseed kullananlar

• Konu Sahibi Konu Sahibi aXhi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
olabilir canım. çünkü pco var. ben adaçayı hayıt falan içmiştim. onun için birden fazla yumoş çatlatmış olabilir. hatta benim 9. gün bile neredeyse çizgiler eşitti. sonra silikleşip sonra 17. gün yine koyulaşmıştı. sonra da 25-26. gün yine kopkoyuydu

Oyyy oyyy oyy senin durum baya karışıkmış bebeğim :confused:
Biraz daha bekle bakalım eğer 5 gün daha gelmezse o zaman bir kan testi yaptırırsın.

evet gitti gidiyordan aldım.......... kutuda mat sanki 3. sınıf kağıttan yapılmış gibi....farklı siteden veya aynı siteden alan arkadaşlar sizin ürün üzerinde (tüp üzerinde) skt yazıyor mu?

Yazıyor canım. Tüpün en altındaki birleşme noktasında. Tırtıklı yerde...

Canım herşeyi hatmettim drlarima sordum ama tecrübe eden birinden duymak istiyorum çalışıyorum ameliyat olursam ne gibi etkiler ne kadar süre iyce öğrenmek istiyorum :KK43: sen nasılsın kirmizilar ne alemde canim

Gelen giden yok canim hala ama test yaptim bugun yine tek cizgi.
gecikmezdi boyle anlamadim. Bakalim hayirlisi... hepimiz icin :)

Kıyamam canm yaa bende ilk öğrendiğm günler çok üzülüyodum ama artk buna alştm. Sıkma canını inşallah bizde bir gün anne olacağız. Normal yolla biraz daha deneriz deneriz baktık olmaadı hopppp tüp bebek :KK73: Yukarıda yazmştm canm neler kullandığımızı.
Biz de ilk öğrendiğimizde şok olmuştuk. Bir yıl oldu değerlerde çok fazla bi düzelme yok. Şimdi daha çok canımı sıkıyorum. İnşallah bizlere de anne olmak nasip olur.

Çok sağol cnm bugün çok düşündüm vitamin kullanıyorum hayıt otu suyu içiyorum jelde var bu ayda denicem eşim teste gitmeden günüm geliyor kırmızıyı görürsem yine filmi çektircem artık beklemicem ama şimdilik erteledim :/
Ben de film çektirmeyi düşünüyorum canım. Aklımızda soru işaretleri kalmaz en azından.

Bayanın biri şöyle yazmış :

Ben bunu denedim ve inanın doğru .....

hamile kalamayan çok arkadaşımada söyledim ve doktorumada onaylattım doğru çıktı....

bundan önce açtığım konuyu okuyanlar bilir 3 aşılama yaşadım ve tüp bebeğe hazırlanıyordum tatile çıkmıştık

tüp bebek daha yaptırmadık stresi azaltmak için ve bir teyze bana şöyle dedi

EŞİNLE BERABER OLDUKTAN SONRA YA SAĞ TARAFA DÖN YADA SOL TARAFA YARIM SAAT KALKMA POPONUDA AZ YÜKSELT....

TATİLDE DENEDİK...

TÜP BEBEĞE GEREK KALMADAN HAMİLE OLDUĞUMU ÖĞRENDİM.....

SİZLERDE DENEYİN LÜTFEN SAĞ VE SOLDA YUMURTALIKLAR VAR VE SİZDE SAĞA VE SOLA DÖNÜN AYRICA LÜTFEN AZ KALÇANIZI YÜKSELTİN VE YARIM SAAT BEKLEYİN...

Arkadaşlar bunu denesek mi?

Kan testi yaptırsaydın canım. İnşallah pozitifi görürsün kısa zamanda:anneadayı::KK45:

Saglik ocagina gittim canim ama sabah 9 - 10 arasi gebelik tahlili yapiyorlarmis.
e ben işte oluyorum o saatte çok sacma bir uygulama.
işin yakininda bir ozel hastane var oraya sordum onlarda 79 tl ye yapiyorlarmuş :)))
yuh dedim Yaptirmadim.
p.tesi hala olmazsam belki ayarliyabilirim. Bakalim....

Bayanın biri şöyle yazmış :

Ben bunu denedim ve inanın doğru .....

hamile kalamayan çok arkadaşımada söyledim ve doktorumada onaylattım doğru çıktı....

bundan önce açtığım konuyu okuyanlar bilir 3 aşılama yaşadım ve tüp bebeğe hazırlanıyordum tatile çıkmıştık

tüp bebek daha yaptırmadık stresi azaltmak için ve bir teyze bana şöyle dedi

EŞİNLE BERABER OLDUKTAN SONRA YA SAĞ TARAFA DÖN YADA SOL TARAFA YARIM SAAT KALKMA POPONUDA AZ YÜKSELT....

TATİLDE DENEDİK...

TÜP BEBEĞE GEREK KALMADAN HAMİLE OLDUĞUMU ÖĞRENDİM.....

SİZLERDE DENEYİN LÜTFEN SAĞ VE SOLDA YUMURTALIKLAR VAR VE SİZDE SAĞA VE SOLA DÖNÜN AYRICA LÜTFEN AZ KALÇANIZI YÜKSELTİN VE YARIM SAAT BEKLEYİN...

Arkadaşlar bunu denesek mi?
Bunuda denedim hatta aynı günde herşeyi değerlendirdim ssonuç kırmızılar geldi gitti bile ama nedense bu ay çok umutluyum kırmızılar gitti umutla başladım bu aya galiba bu ay olcak inanıyorum
önce inanmak gerek dimi ;)

Bunuda denedim hatta aynı günde herşeyi değerlendirdim ssonuç kırmızılar geldi gitti bile ama nedense bu ay çok umutluyum kırmızılar gitti umutla başladım bu aya galiba bu ay olcak inanıyorum
önce inanmak gerek dimi :KK66:
;) fıstığım...aynen.once inanmak gerek ;)

Bugün adetimin 16.günü kizlar bugünkü ovu testim bu şekilde sizce yaklasmismiyim yumurtlamaya :D

Eklentiler

• IMG_20150515_123626.webp
    IMG_20150515_123626.webp
    10,6 KB · Görüntüleme: 109
Back
X