Preseed kullananlar

• Konu Sahibi Konu Sahibi aXhi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Amin canim inşallah:anneadayı:benim geçmişim baya kirli:KK70::KK70: bi gebelik geçirdim kürtajla sonuçlandı :KK61: 7 ay oldu ama hala tik yok bu süreçte kistlerim oluştu bartolin kisti ameliyati oldum bu ay takipteydim 14.gün olmasina rağmen yumurtalar büyumemisti sali tekrar gel dedi kabul etmedim artik çok yoruldum 2.5 yillik evliyim benim ustume kimler hamile kaldi :KK61:preseedi 3 kez kullanabildim 3.de yumos kiste donmustu bu ayda yumoslar buyumedigi icin kullanamiycam:KK61: napicami sasirmis durumdayim Bat 16 agustos gözüküyor ama 5 aydir kist yüzünden duzenim şaştı:KK61: iste gecmisim boyle tabi daha anlatmadiklarimda var Rabbim inşallah benim yuvamada saglikli bebek verr
Amin inşallah canım baya zor süreçlerden geçmişsin inşallah Allah'ım en güzel şekilde müfakatını verir süt kokarsın mis gibi bebeğinle :) Kistin dostu stres ama elimizde değil ki insan stresten uzaklaşamıyor vaktini bekliyor muhakkak bebiş daha fazla üzmeden gelir inşallah :)

hımm anladım canım ben daha ne kadarlığım onu bile bilmiyorum 7 gün geciktim ve bekledim ben sen biraz erken öğrenmişsin inşallah artar inş hepimizi sağlıklı bi gebelik geçiririz
7 gün geciktiyse 5 haftalıksındır canım muhtemelen Perşembe görürsün inşallah keseyi değerinde iyi gözüküyor . İnşallah sağlıklı bebeklerimiz olur o kadar çok dua ediyorum ki :)

Canım haline şükret,biz daha hiç hamile kalamadık,rabbim öyle bir acı yaşatmasın ama ben hamile jkalıp kalamadığımı bile bilmiyorum :KK61:
Şükrediyorum canim daha kötü durumda olanlar var tabiki Rabbim kimseye yaşatmasın kimseye aratmasin çok zor evlat için verilen mucadelenin her asamasi cok zor Rabbim hayirli saglikli evlatlar nasip etsin hepimize guzel haberler ardi ardina gelsin inşallah rahim filmi cekildinmi

Şükrediyorum canim daha kötü durumda olanlar var tabiki Rabbim kimseye yaşatmasın kimseye aratmasin çok zor evlat için verilen mucadelenin her asamasi cok zor Rabbim hayirli saglikli evlatlar nasip etsin hepimize guzel haberler ardi ardina gelsin inşallah rahim filmi cekildinmi
Amin canım. Hayır benim eşimde sorun var ,önümüzdeki ay garanti olsun diye çektireceğim büyük ihtimalle.

Amin inşallah canım baya zor süreçlerden geçmişsin inşallah Allah'ım en güzel şekilde müfakatını verir süt kokarsın mis gibi bebeğinle :) Kistin dostu stres ama elimizde değil ki insan stresten uzaklaşamıyor vaktini bekliyor muhakkak bebiş daha fazla üzmeden gelir inşallah :)
Amin canim inşallah Rabbim sesini duysun :KK74: herseyin bi vakti var elbet ama Rabbimin bize vermis olduğu fitratimizda olan annelik duygularida var :anneadayı::anneadayı:cevra faktörü var yaşam şartlar çalışma hayatimiz vs. Stres haliyle imkansiz oluyor Rabbim her isteyene hayirli vakitte taddirir inşallah

Kızlar bu adet günü yaklaştıkça günler niye geçmez acaba. 4 günüm kaldı ama son günler geçmiyor. aslında bir belirtim de yok. bir an önce adet olsam da 2. aşılamaya geçsem diye bekliyorum. bu aydan umutlu değilim acaba yumurtlamadım mı ovulasyon testinde çizft çizgiyi yarım gün gördüm sabahına da silikleşti. yumurtladım mı acaba hiç emin değilim.

Kızlar bu adet günü yaklaştıkça günler niye geçmez acaba. 4 günüm kaldı ama son günler geçmiyor. aslında bir belirtim de yok. bir an önce adet olsam da 2. aşılamaya geçsem diye bekliyorum. bu aydan umutlu değilim acaba yumurtlamadım mı ovulasyon testinde çizft çizgiyi yarım gün gördüm sabahına da silikleşti. yumurtladım mı acaba hiç emin değilim.
Canım sayılı gün çabuk geçer derler ama konu bebiş olunca zaman hiç de geçmiyor seni gayet iyi anlıyorum. Olumsuz düşünme, iyi düşün ki iyi olsun, bak hamile kalan arkadaşlarımızda da belirti olmamış. İnşallah bebiş geliyordur. :)

Canım sayılı gün çabuk geçer derler ama konu bebiş olunca zaman hiç de geçmiyor seni gayet iyi anlıyorum. Olumsuz düşünme, iyi düşün ki iyi olsun, bak hamile kalan arkadaşlarımızda da belirti olmamış. İnşallah bebiş geliyordur. :)

canım keşke öyle olsa ama pek umudum yok. yumurtlama oldu mu ondan bile emin değilim onun ağrısını da yaşamadım. akıntım da gelmedi. bakalım olursa mucize :)

canım keşke öyle olsa ama pek umudum yok. yumurtlama oldu mu ondan bile emin değilim onun ağrısını da yaşamadım. akıntım da gelmedi. bakalım olursa mucize :)
Vallahi canım eşim ayın 4ünde dr a gidecek,dr test için 2ay daha bekleyin demişti ama eşim yine de test yaptırayım,bakalım sonuçta bir ilerleme var mı diyor. Hele eşim test versin düzelme varsa sonuca göre tatil dönüşü rahim filmi çektireceğim ben de. Sen hsg çektirmiş miydin?

Vallahi canım eşim ayın 4ünde dr a gidecek,dr test için 2ay daha bekleyin demişti ama eşim yine de test yaptırayım,bakalım sonuçta bir ilerleme var mı diyor. Hele eşim test versin düzelme varsa sonuca göre tatil dönüşü rahim filmi çektireceğim ben de. Sen hsg çektirmiş miydin?

çektirdim canım. anestezi almadım ağrı kesici de almadım. işlemden bir saat önce mutlaka ağrı kesici al. bence de çektir aklından çıksın yoksa takıp duracaksın. güzelce mis gibi tatilini yap sonra da filmini çektir beklemeye başla:)

Selam canlarrrrrr :KK25:

Yoğunluktan bir süre bakamadım hiç sizlere. Nasılsınız? Güzel bir haber daha gelmiş çoooook sevindim. :nazar: Allah en kısa zamanda hepimize nasip eder inşallah bu duyguyu :KK36: Ortalama 35 olan döngümün bugün 41. günündeyim ve hala ne gelen var ne giden bende de. Her ne kadar yumurtlama gününü tutturamadığımı düşünsem de, preseed kullanamamış olsam da inşallah kırmızılar hiç gelmez de bende size güzel haberler verebilirim. :KK36:

BAT bugündü dün akşam birkaç damla kanamam oldu (yerleşme değilse) ancak bugün karnım müthiş ağrıyor sanırım kanamam gelecek, BAT 21 Ağustos

Canım devam etti mi kanaman? İnşallah yerleşme kanamasıdır da senden de güzel bir haber alırız. :KK68:

ya kızlar adetime 4 gün kaldı , göğüslerim 2 gün ağrıyo 2 gün ağrımıyo, düne kadar kasık ağrım vardı bugün o da gitti, ne oluyo ben anlamıyorum ki :S
var mı böyle olanlar, ani adet olucam desem onda da belirti yok :S
iyice kafam karıştı :KK43:

Benimde aynısı olmuştu. BAT'a 1 hafta kala herzamanki gibi belirtilerim vardı göğüs ağrısı, kasık ağrısı vs.. günüm geçtikten 2 gün sonra göğüslerimdeki ağrılar gitti. Şu an sanki hiç gelmeyecekmiş gibi. Çok düşünmemeye çalış bence, olacağı varsa da ne kadar düşünürsek o kadar geciktiriyoeuz sanırım. :KK43:

BAT 17 agustos daha yeni bitti :) yas 25...
gecen ay catlatma ignesi oldum ama kismet degilmis. Bu ay dinlenmedeyim pek gorusemicez kocisimle :KK66: obur ay presseed kullanmayi düşünüyorum burda yazilanlari gordukten sonra :KK49:

Tamamdır tatlım ekledim listeye. İnşallah ilk denemende tutunur bebişin sana :KK68:

evet canım araştırıldı kan pıhtılaşması var bende iki gen de heterezigot ikincide iğne kullanmıştım ama bebekte sıkıntı vardı sanırım ense kalındı genetiğe gönderdik ama dr beni aramadı bende arayamadım ne olduğunu öğrenmek bile içimden gelmedi açıkçası kaldıramam gibi geliyor zaten üzerinden de 1 yıl geçti 7 aydır deniyoruz hayırlısı bakalım bende aldım preseed belki faydasını görürüm bilgilendirme için teşekkürler.

Her iki durum da zor açıkçası. Olmaması ayrı acı, olup kaybetmek apayrı. Allah hepimizin yardımcısı olsun. İnşallah ilk denemende bebişin sımsıkı tutunur sana sağlıklı bir şekilde

BAT ve yaşını söylersen listeye ekleyebilirim seni de ;)

kızlarrrr sonucu aldım 876,37 çıktı değer nasıl sizce

Kuzummmm tebrik ederim. :KK9: Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin :nazar:

Kizlar bişey soracağım yum catladiktan sonra jeli kullandığınız kasiginizda ağrı sanci oldu mu size neden oldum boyle

Bir kaç gün bende de olmuştu canım. Bende yumoşun çatlamasından kaynaklandığını düşünmüştüm. Sanırım kullananların %70'inde oluyor bu durum.

Merhaba arkadaşlar, bana biriniz ozelden yazabilir mi nerden temin ediyorsunuz bu jeli. Ben de kullanmak istiyorum. Simdiden teşekkürler

Merhaba canım,

Google'dan aratıp kendi sitesinden, gittigidiyordan veya eczanelerden temin edebilirsin. BAzı eczanelerin stoğunda olmuyor ama depolarından getirtebiliyorlar.

2015 Preseed Hamişlerimiz :)

SıraNick YaşDeneme sayısıDurum/Tarih
99only_time-BelirtilmemişKızını bekliyor. 02/09/2015 :nazar:
100zehsel-2. Çocuk ilk denemeOğlunu bekliyor. 22/08/2015 :nazar:
101pelinedb8727BelirtilmemişBelirtilmemiş :nazar:
102merice35-İlk denemeOğlunu bekliyor. 05/10/2015 :nazar:
103elizii-İlk denemeKızını bekliyor. 16/08/2015 :nazar:
104saqelenge30İlk deneme Kızını bekliyor 21/11/2015 :nazar:
105sedebu34İlk deneme Oğlunu bekliyor. 23/11/2015 :nazar:
106funda1629İlk denemeBelirtilmemiş :nazar:
107Gnr84312. deneme29/11/2015 :nazar:
108jeosevda-İlk denemeOğlunu bekliyor. 02/05/2015 :nazar:
109polyanna23-İlk denemeOğlunu bekliyor. 18/09/2015 :nazar:
110paytipo-3. denemeOğlunu bekliyor. 24/06/2015 :nazar:
111vitaminsevimli40İlk denemeBelirtilmemiş :nazar:
112dilek temiz33İlk denemeBelirtilmemiş :nazar:
113kankamanka-İlk denemeKızını bekliyor 29/12/2015 :nazar:
114Piyensesss29İlk deneme27/12/2015 :nazar:
115sevgi03-İlk denemeBelirtilmemiş :nazar:
116hazalmia23İlk denemeBelirtilmemiş :nazar:
117sumbulce-İlk denemeOğlunu bekliyor. 05/10/2015 :nazar:
118Eflatun1234-2. denemeBelirtilmemiş :nazar:
119umutlu20-2. denemeBelirtilmemiş :nazar:
120aryaiscoming-3. denemeBelirtilmemiş :nazar:
121gokkusagi1 251. denemeBelirtilmemiş :nazar:
122Umut29282. denemeBelirtilmemiş :nazar:
123edss231. denemeBelirtilmemiş :nazar:
133han_i-1. denemeBelirtilmemiş :nazar:

2015 Anne Adaylarımız:

SıraNickYaşDeneme sayısıBAT
1mibudi303. deneme4 Temmuz (Dinleniyor) :KK75:(Beklemede) :KK51:
2mini87 283. deneme14 Temmuz (Beklemede) :KK51:
3simayus-1. deneme18 Temmuz (Beklemede) :KK51:
4suemer401. deneme26 Temmuz (Beklemede) :KK51:
5bestbaby-1. deneme28 Temmuz (Beklemede) :KK51:
6rima85295. deneme30 Temmuz
7lamb-h301. deneme30 Temmuz
8sebastianderki311. deneme30 Temmuz
9keklik_58271. deneme7 Ağustos
10demir6133272. deneme8 Ağustos
11mugecicek-2. deneme9 Ağustos
12sendenbebegimolsunesra263. deneme9 Ağustos
13firstjiffy271. deneme16 Ağustos
14sukret224. deneme16 Ağustos (Yeniden sahalarda :KK73:)
15bir-umut251. deneme17 Ağustos
16danem28-1. deneme20 Ağustos

BAT Belirtmemiş & Dinlenen Anne Adayları:

SıraNickYaşDeneme sayısıBAT
1panikmucver241. denemeBelirtilmemiş
2gul3737332. denemeBelirtilmemiş (İlk deneme kimyasal :KK43: )
3EsraOlmez282. denemeBelirtilmemiş
4Jade9291231. denemeBelirtilmemiş
5bebekozlemicekiyorum302. denemeBelirtilmemiş
6melidya-2. denemeBelirtilmemiş
7SNOWLAND-1. denemeBelirtilmemiş
8nehirimmm24-2. denemeBelirtilmemiş
9daisy3406312. denemeDinleniyor, bomba gibi geri dönecek :KK55:
10xpreiaZ271. denemeDinleniyor, bomba gibi geri dönecek :KK55:
11anatolya9 391. denemeHisteroskopiyi bekliyor :KK75:
12kimyager1508294. denemeHisteroskopi oldu. Ağustos'ta bizimle...:KK75:
13aybirgen283. denemeKist tedavisi görüyor. Bomba gibi geri dönecek :KK55:
14aXhi272. denemeBir süre bekleme kararı aldı. :cry:
15firuze89255. denemeBebiş haberleriyle aramıza dönecek:KK46:

Not: 2 ay boyunca BAT veya durum belirtmeyenler listeden silinecektir.

Gelsin bebişler, dolsun göbişler :anneadayı:

çektirdim canım. anestezi almadım ağrı kesici de almadım. işlemden bir saat önce mutlaka ağrı kesici al. bence de çektir aklından çıksın yoksa takıp duracaksın. güzelce mis gibi tatilini yap sonra da filmini çektir beklemeye başla:)
Canım anestezili çektireceğim ya,bir tanıdık var o fiyatta yardımcı olacak,anestezili 250 tl ye çektireceğim. Ama yine de öncesinde ağrı kesici alırım mutlaka.

Canım anestezili çektireceğim ya,bir tanıdık var o fiyatta yardımcı olacak,anestezili 250 tl ye çektireceğim. Ama yine de öncesinde ağrı kesici alırım mutlaka.

tatlım hiç endişelenme. çok basit bir işlem anestezili olacaksa eğer anlamazsın bile =) inşallah ardından bebişin de gelir. ben ankarada çektirdim ve o gün ani oldu geri dönecektim doktor günün uygun hsg de çekelim dedi. yanımda eşim de yoktu üstelik kimse de yoktu. bir cesaret tamam dedim. çok şükür bişey çıkmadı ama bebiş de olmadı işte. bir gelsin sıpa babası da ben de bir güzel pataklıcaz.

tatlım hiç endişelenme. çok basit bir işlem anestezili olacaksa eğer anlamazsın bile =) inşallah ardından bebişin de gelir. ben ankarada çektirdim ve o gün ani oldu geri dönecektim doktor günün uygun hsg de çekelim dedi. yanımda eşim de yoktu üstelik kimse de yoktu. bir cesaret tamam dedim. çok şükür bişey çıkmadı ama bebiş de olmadı işte. bir gelsin sıpa babası da ben de bir güzel pataklıcaz.
Canım ağrıdan değil de utandığımdan dolayı tedirgin oluyorum vallahi! :oops:Yoksa ağrı eşiğim yüksektir ama gel gör ki dr orama bir şeyler yapınca ben kendimi sıkarım o da ağrıya sebep olur diyorum o yüzden anestezili yaptıracağım. Ben özellikle eşimin sonucuna göre yaptırmak istiyorum çünkü eğer düzelme olduysa hsg biliyorsun ki hamileliği kolaylaştırıyor,eğer düzeldiyse hsg çektirir bir de jel kullanırım oooohhh hemen bebiş gelir inşallah. inşallah açıktır tüpler bir de onun stresi var. ya kapalıysa :KK17::KK17::KK17:

Selam canlarrrrrr :KK25:

Yoğunluktan bir süre bakamadım hiç sizlere. Nasılsınız? Güzel bir haber daha gelmiş çoooook sevindim. :nazar: Allah en kısa zamanda hepimize nasip eder inşallah bu duyguyu :KK36: Ortalama 35 olan döngümün bugün 41. günündeyim ve hala ne gelen var ne giden bende de. Her ne kadar yumurtlama gününü tutturamadığımı düşünsem de, preseed kullanamamış olsam da inşallah kırmızılar hiç gelmez de bende size güzel haberler verebilirim. :KK36:

Canım devam etti mi kanaman? İnşallah yerleşme kanamasıdır da senden de güzel bir haber alırız. :KK68:

Benimde aynısı olmuştu. BAT'a 1 hafta kala herzamanki gibi belirtilerim vardı göğüs ağrısı, kasık ağrısı vs.. günüm geçtikten 2 gün sonra göğüslerimdeki ağrılar gitti. Şu an sanki hiç gelmeyecekmiş gibi. Çok düşünmemeye çalış bence, olacağı varsa da ne kadar düşünürsek o kadar geciktiriyoeuz sanırım. :KK43:

30 yaşındayım bat 14 ağustos

Tamamdır tatlım ekledim listeye. İnşallah ilk denemende tutunur bebişin sana :KK68:

Her iki durum da zor açıkçası. Olmaması ayrı acı, olup kaybetmek apayrı. Allah hepimizin yardımcısı olsun. İnşallah ilk denemende bebişin sımsıkı tutunur sana sağlıklı bir şekilde

BAT ve yaşını söylersen listeye ekleyebilirim seni de :KK66:

Kuzummmm tebrik ederim. :KK9: Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin :nazar:

Bir kaç gün bende de olmuştu canım. Bende yumoşun çatlamasından kaynaklandığını düşünmüştüm. Sanırım kullananların %70'inde oluyor bu durum.

Merhaba canım,

Google'dan aratıp kendi sitesinden, gittigidiyordan veya eczanelerden temin edebilirsin. BAzı eczanelerin stoğunda olmuyor ama depolarından getirtebiliyorlar.

30 yaşındayım bat 14 ağustos

Canım ağrıdan değil de utandığımdan dolayı tedirgin oluyorum vallahi! :oops:Yoksa ağrı eşiğim yüksektir ama gel gör ki dr orama bir şeyler yapınca ben kendimi sıkarım o da ağrıya sebep olur diyorum o yüzden anestezili yaptıracağım. Ben özellikle eşimin sonucuna göre yaptırmak istiyorum çünkü eğer düzelme olduysa hsg biliyorsun ki hamileliği kolaylaştırıyor,eğer düzeldiyse hsg çektirir bir de jel kullanırım oooohhh hemen bebiş gelir inşallah. inşallah açıktır tüpler bir de onun stresi var. ya kapalıysa :KK17::KK17::KK17:

canım evet o konuda haklısın bende çok tedirgin oluyordum hala daha var ama ankaradaki doktorum kendini ne kadar rahat bırakırsan işlem o kadar kısa ve ağrısız olur dedi. bir de her vajinal muayenede hafif ıkınır gibi yap dedi. yine de insan utanıyor işte ben her seferinde terden sırılsıklam kalkıyorum . ama işte kendi kendini telkin edeceksin sonuçta kısa bir işlem saatlerce sürmeyecek öyle düşün ;) bir de kendine ödül ver ben HSG den sonra eşimden akşama yemek istedim. Aşılamadan sonra da yemek kazandım tabi :KK6:

bir site var preseed i merak edenler mutlaka görmüştür preseed kullanıpta olumlu sonuç alanlar yorum yazmış acaba doğru mu bana inandırıcı gelmedi reklam amaçlı olabilir sonuçta ürünü pazarlamanın bir yolu bu

Back
X