Selam canlarrrrrr
Yoğunluktan bir süre bakamadım hiç sizlere. Nasılsınız? Güzel bir haber daha gelmiş çoooook sevindim.

Allah en kısa zamanda hepimize nasip eder inşallah bu duyguyu

Ortalama 35 olan döngümün bugün 41. günündeyim ve hala ne gelen var ne giden bende de. Her ne kadar yumurtlama gününü tutturamadığımı düşünsem de, preseed kullanamamış olsam da inşallah kırmızılar hiç gelmez de bende size güzel haberler verebilirim.
Canım devam etti mi kanaman? İnşallah yerleşme kanamasıdır da senden de güzel bir haber alırız.
Benimde aynısı olmuştu. BAT'a 1 hafta kala herzamanki gibi belirtilerim vardı göğüs ağrısı, kasık ağrısı vs.. günüm geçtikten 2 gün sonra göğüslerimdeki ağrılar gitti. Şu an sanki hiç gelmeyecekmiş gibi. Çok düşünmemeye çalış bence, olacağı varsa da ne kadar düşünürsek o kadar geciktiriyoeuz sanırım.
30 yaşındayım bat 14 ağustos
Tamamdır tatlım ekledim listeye. İnşallah ilk denemende tutunur bebişin sana
Her iki durum da zor açıkçası. Olmaması ayrı acı, olup kaybetmek apayrı. Allah hepimizin yardımcısı olsun. İnşallah ilk denemende bebişin sımsıkı tutunur sana sağlıklı bir şekilde
BAT ve yaşını söylersen listeye ekleyebilirim seni de
Kuzummmm tebrik ederim.

Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
Bir kaç gün bende de olmuştu canım. Bende yumoşun çatlamasından kaynaklandığını düşünmüştüm. Sanırım kullananların %70'inde oluyor bu durum.
Merhaba canım,
Google'dan aratıp kendi sitesinden, gittigidiyordan veya eczanelerden temin edebilirsin. BAzı eczanelerin stoğunda olmuyor ama depolarından getirtebiliyorlar.