Preseed kullananlar

• Konu Sahibi Konu Sahibi aXhi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Selam canlar nasılsınız?

Bugün BAT günüm ama benimkinin bugün gelesi yok gibi. Bel ağrısı ve kasıklarımda hafif batma var ama göğüslerime hala dokunabildiğime göre kırmızılar gelmeyecek diye düşünüyorum. Acaba yumurtam çatladı mı diye ovu testi yaptım ve sonuç resimlerde de görebileceğiniz gibi pozitif. Sanırım yumoş daha yeni çatlıyor. :KK64:

arkadaşlar bende uzun süredir takipteydim sizi.yeni üye oldum. bende bu ay preseed sipariş ettim elime ulaştı.3 yıldır sebepsiz infertilite var 2. için uğraşıyorum bu ay benide listenize eklermisiniz.bat 20 eylül. bu ay incir kuru de yapıyorum.ayrıca 1 aydırda hayıt çayı içiyorum bakalım bu ay ne olacak

O halde aramıza hoşgeldin :KK19: Ekliyorum canım listeye. İnşallah ilk denemende bebişine kavuşursun :KK68:

aXhi aXhi ilk ay değil canım.SAT28 Temmuzdu.Bu ay böyle bir haber aldık,ben de bu kadar çabuk olmasını beklemiyordum şaşırdım açıkçası.sağlıkla tamamına ereriz inşallah :KK48: Preseedi normal kayganlaştırıcı gibi kullandım ve yumurtlama takibi yapmadım.Faydası olup olmadığına karar veremiyorum çünkü çok yeniydi belki kullanmasam da nasip olacaktı ama psikolojik olarak rahatlattığı kesin.Allah isteyen herkese en hayırlı zamanda nasip etsin inşallah.

Anladım canım. Listede ilk deneme yazıyordu da o yüzden sordum. Güncelledim yeniden ;) Amannnn bebiş gelsin de gerisi önemli değil. :KK68:

Eklentiler

• DSC_0261.webp
    DSC_0261.webp
    17 KB · Görüntüleme: 58
  • DSC_0262.webp
    DSC_0262.webp
    37,8 KB · Görüntüleme: 58
2015 Anne Adaylarımız:

SıraNickYaşDeneme sayısıBAT
1sukret224. deneme16 Ağustos (Beklemede) :KK51:
2danem28-1. deneme20 Ağustos (Beklemede) :KK51:
3mibudi303. deneme23 Ağustos (Beklemede) :KK51:
4eylulveevren351. deneme24 Ağustos (Beklemede) :KK51:
5Pontik123271. deneme25 Ağustos (Beklemede) :KK51:
6rima85296. deneme27 Ağustos (Beklemede) :KK51:
7aXhi272. deneme28 Ağustos (Beklemede) :KK51:
8lamb-h302. deneme29 Ağustos
9sebastianderki312. deneme30 Ağustos
10ilhagu282. deneme30 Ağustos
11sendenbebegimolsunesra264. deneme1 Eylül
12Damlam4806221. deneme3 Eylül
13demir6133273. deneme5 Eylül
14mugecicek-3. deneme6 Eylül
15keklik_58272. deneme7 Eylül
16kimyager1508294. deneme10 Eylül
17Tugcekucuk-1. deneme10 Eylül
18bir-umut252. deneme13 Eylül
19firstjiffy272. deneme16 Eylül
20enbisevdigim312. deneme17 Eylül
21limos-1. deneme20 Eylül

BAT Belirtmemiş & Dinlenen Anne Adayları:

SıraNickYaşDeneme sayısıBAT
1Jade9291231. denemeBelirtilmemiş
2melidya-2. denemeBelirtilmemiş
3SNOWLAND-2. denemeBelirtilmemiş
4nehirimmm24-2. denemeBelirtilmemiş
5simayus-3. denemeBelirtilmemiş
6daisy3406312. denemeDinleniyor, bomba gibi geri dönecek :KK55:
7xpreiaZ271. denemeDinleniyor, bomba gibi geri dönecek :KK55:
8anatolya9 391. denemeHisteroskopiyi bekliyor :KK75:
9aybirgen283. denemeKist tedavisi görüyor. Bomba gibi geri dönecek :KK55:
10firuze89255. denemeBebiş haberleriyle aramıza dönecek:KK46:

Not: 2 ay boyunca BAT veya durum belirtmeyenler listeden silinecektir. Yeni başlayan arkadaşlar listede isminiz yoksa BAT ve yaş belirtirseniz listeye ekleyebilirim.

Gelsin bebişler, dolsun göbişler :anneadayı:

Benden dunden beri kahverengii leke geliyor ama bi turlu baslamadi adetim :s

Jeli kullan kullanmasına,hsg de çektir istersen ama hamile kalsan yine düşük yapmayı göze alabiliyor musun onu merak ettim. Eğer gerçekten sağlıklı bir çocuk sahibi olmak istiyorsan eşini ikna etmelisin. tüpü kapalı hiçbir bayan değil 3, 1 kere bile hamile kalamaz,kalsa bile dış gebelik olur ama seninki öyle değil bunu dr söylemedi mi? Eğer eşinde sorun var sa ki bence var boşuna zaman kaybetmiş,para kaybetmiş sağlığını ve psikolojini bozmuş olacaksın. Eşin sorun sende dedi diye evet sorun bende diyecek kadar ezdirme kendini,kocan madem bende sorun yok diyor o zaman gayet rahatlıkla gitmeli dr a. ya sorun kocandaysa ve sen zaman kaybediyorsan???
Durum biraz karisik soyle anlatiyim :( Ilk gebeligimi ogrendigimde bana doktor dis gebelik ihmtali var dedi. Bebek rahimden karna yerlesemezmi oyle bisey dedi. Ki benim annemde daha yasin ufak diyodu istemiyodu onun icin hamile olmami. Bide icimde 12 cm lik bi tümör vardi. Ameliyat olmustum olmadan once 22 cm di. Olduktan 1 sene snra tümor tekrarlamis neden blmiyorum izmire kontrole gidip geliyodum zaten. Bidaha 12 cm olusmus ilac verdi ilacimi da kullanmadim ben :( biraz ilac kullanma ozürlüsüyüm hayatta duzenli kullanamam uzun sure kullanamam. Ameliyattan snra Doktor bana 2 sene cocuk yok demisti. 2 sene gectikten snra cocuk oldu ama olmadi iste doktor oyle diyince aldirmak zorunda kaldim. Belkide annem doktorla anlasti bana bisey demediler bilmiyorum orasini yani :( bundan 4 ay snra ben bidaha hamile kaldim . Test pozitifti. Alttan muayene etti ondada cikti ufacik biseydi ultrason resmini sakliyodum hatta kayboldu gitti. Sonra aradan 5 gun gecti baktim kanamam basladi amâ agrim olmadi cok azdi agrim yani. Doktora gittik kimyasal gebelikti galiba dedi. Snra doktor bize korunun demisti en az 2 ay. Eşim korunmadi bende korunmadim o ay gene hamile kaldim. Doktor tutunamayabilir dedi ilaclar verdi. Evin onundeki merdivenleri yikiyodum ayagim kaydi dustum 3-4 merdiven asagi kaydim belimide vurdum ama cok kotu dustum :( aradan 1 saat gecti gecmedi bi agri bi sanciyla kanamam basladi gene doktora gittik dusuk yapmisim oda oyle gitti yani :( ondan snrada hic umudum kalmadi . Hayatimda en cok istedigim sey bebekti oda kismet degilmis :( gerci yasim daha kucuk 21 yasindayim onumde daha yadayacagim yillar var ama sabirsizim iste hemen olsun istiyorum :( ayy cok uzun yazdim heralde hayatim kusura bakma basini agrittim . Cok kotu oluyorum aklima geldikce :(

Teşekkür ederim cevabın iz için fakülte olduğundan dolayı anestezi ile yapmıyorlar mis annem de kızdı zaten eşinin tedavisi bitsin sonra bak o ise durup dururken sende de bi sıkıntı çıkmasın diyor malum radyasyon verdikleri için annem çok kizdi
Aslında herşey sıralıdır, bende fakültede gittim ilk önce sizin hormon testinizi isterler, eşinizden spemiogram yani sizde problem aramadan eşinize de bakıyorlar aynı zamanda, daha sonra eşinizde sıkıntı olmazsa rahim filmi vs oluyor.Madem eşinizde sorun var ilk önce o çözülsün.

Cevabin icin cok tesekkr ederim hayatim . Baktim doktora gitmiyo bende bu jeli deniyim dedim. Belki bi ise yarar. Ise yaramazsa sorunu gene kendimde ararim zaten :KK43: smear testimin sonucu cikmis az once aradilar. Temiz dedi ama enfeksiyon var dedi. Biteral diye bi ilac verdi onu kullancakmisim. Antibiyotikmis. Suan hamilelik belirtilerinin hepsi var. 6 gun kaldi adetime. Goguslerim 10 gundur sis ve dolgun. Sari akintimda var . Bilmiorum bakalim adet olursam eger kullanicam ilaci ne olur ne olmazda film cektirsemmi diye dusunuyorum :KK43: ama ilk defa cektircem korkuyorum.
Merhaba Damla, eğer enfeksiyon varsa Sada kesinlikle soğan kürünü öneririm bende de vardı ve bende 4 miyom vardı , enfeksiyon kalmadı miyom ise 4' tü 2 kaldı saraçoğlu zaten 3 cm' den büyükleri eritmiyor demişti bende diğer ikisi de 3 cm' den büyük küçükler şükür artık yok enfeksiyonda yok. 15 günlük bir şey zaten kesinlikle yap derim

canım ben ayın 15inde film çekildim,20-22-24-26 da ilişki olsun dedi,ama yumurtlamam geç olduğu için 20-22 yi değil de24-25-27 yi değerlendirdik,ben kaçırdığımı sanmıyorum çünkü dr antibiyotik bitene kadar olmasın enfeksiyon kaparsın dedi ki mantıklı da. Hem filmden hemen sonra nasıl ilşki olsun zaten günlerce ağrım oldu.
Hayır kesinlikle 5 gün olmaması lazım, ben yumurtlama gününü kaçırdığını zannettim o açıdan söyledim, yoksa tabi ki antibiyotikten sonra olmalı

Hayır kesinlikle 5 gün olmaması lazım, ben yumurtlama gününü kaçırdığını zannettim o açıdan söyledim, yoksa tabi ki antibiyotikten sonra olmalı
yok güzelim yok,filmden sonra olmama sebebi zaten yumurtlama zamanını beklememizdi,ama geç yumurtladım bu ay 2-3 gün de adetim geç gelecek yani. İnşallah gelmez de güzel haberler veririm.

Durum biraz karisik soyle anlatiyim :KK43: Ilk gebeligimi ogrendigimde bana doktor dis gebelik ihmtali var dedi. Bebek rahimden karna yerlesemezmi oyle bisey dedi. Ki benim annemde daha yasin ufak diyodu istemiyodu onun icin hamile olmami. Bide icimde 12 cm lik bi tümör vardi. Ameliyat olmustum olmadan once 22 cm di. Olduktan 1 sene snra tümor tekrarlamis neden blmiyorum izmire kontrole gidip geliyodum zaten. Bidaha 12 cm olusmus ilac verdi ilacimi da kullanmadim ben :KK43: biraz ilac kullanma ozürlüsüyüm hayatta duzenli kullanamam uzun sure kullanamam. Ameliyattan snra Doktor bana 2 sene cocuk yok demisti. 2 sene gectikten snra cocuk oldu ama olmadi iste doktor oyle diyince aldirmak zorunda kaldim. Belkide annem doktorla anlasti bana bisey demediler bilmiyorum orasini yani :KK43: bundan 4 ay snra ben bidaha hamile kaldim . Test pozitifti. Alttan muayene etti ondada cikti ufacik biseydi ultrason resmini sakliyodum hatta kayboldu gitti. Sonra aradan 5 gun gecti baktim kanamam basladi amâ agrim olmadi cok azdi agrim yani. Doktora gittik kimyasal gebelikti galiba dedi. Snra doktor bize korunun demisti en az 2 ay. Eşim korunmadi bende korunmadim o ay gene hamile kaldim. Doktor tutunamayabilir dedi ilaclar verdi. Evin onundeki merdivenleri yikiyodum ayagim kaydi dustum 3-4 merdiven asagi kaydim belimide vurdum ama cok kotu dustum :KK43: aradan 1 saat gecti gecmedi bi agri bi sanciyla kanamam basladi gene doktora gittik dusuk yapmisim oda oyle gitti yani :KK43: ondan snrada hic umudum kalmadi . Hayatimda en cok istedigim sey bebekti oda kismet degilmis :KK43: gerci yasim daha kucuk 21 yasindayim onumde daha yadayacagim yillar var ama sabirsizim iste hemen olsun istiyorum :KK43: ayy cok uzun yazdim heralde hayatim kusura bakma basini agrittim . Cok kotu oluyorum aklima geldikce :KK43:
ah canım yaaaaa. baştan söylesene bunu. Neden düşünüp de merdivenleri yıkarsınız ki? Bak bizler bir kere bile yakalayamadık o şansı,sen ne güzel 3 kere yakalamışsın. Evet yaşın küçükmüş ama her şey kısmet, Erken yaşta evlenince erken yaşta anne olmak da normal bir şey. Annen lütfen karışmasın,ne demek o dr ile anlaştı mı? Yani senin bir düşüğün dış gebelik bir düşüğün kist bir düşüğün de kaza sonucu oldu. Her şey nasip kısmet,veren de rabbim alan da demek ki hayırl değilmiş. Rabbim hepimize her şeyin hayırlısı versin.

ah canım yaaaaa. baştan söylesene bunu. Neden düşünüp de merdivenleri yıkarsınız ki? Bak bizler bir kere bile yakalayamadık o şansı,sen ne güzel 3 kere yakalamışsın. Evet yaşın küçükmüş ama her şey kısmet, Erken yaşta evlenince erken yaşta anne olmak da normal bir şey. Annen lütfen karışmasın,ne demek o dr ile anlaştı mı? Yani senin bir düşüğün dış gebelik bir düşüğün kist bir düşüğün de kaza sonucu oldu. Her şey nasip kısmet,veren de rabbim alan da demek ki hayırl değilmiş. Rabbim hepimize her şeyin hayırlısı versin.
Amin canim insallah :KK43: bakalm smdi belirtiler var gene :KK43: b
Merhaba Damla, eğer enfeksiyon varsa Sada kesinlikle soğan kürünü öneririm bende de vardı ve bende 4 miyom vardı , enfeksiyon kalmadı miyom ise 4' tü 2 kaldı saraçoğlu zaten 3 cm' den büyükleri eritmiyor demişti bende diğer ikisi de 3 cm' den büyük küçükler şükür artık yok enfeksiyonda yok. 15 günlük bir şey zaten kesinlikle yap derim
Cok tesekkur ederim. Hep okuyorum internetten yapsammi diye ama midem almaz heralde. Hele bu aralar cok hassasim kusasim gelio en ufak biseyde . Ama yapicam mutlaka. Bu ayda hamile degilsem baslicam :( faydasini goren cok insan varmis.

Kismet degilmis demekki canim :( allah herkesin gonlune gore versin bi an once bebislerini kucaklarina alsinlar. Isin garibi benim 10 gundur hatta 2 haftadir goguslerim buyudu dolgunlasti. Bu once hamileliklerimde hcbi belirti hissetmedim bulantim bile yoktu onun icin blmiorm nasl bisi oldgnu. 1 hafta midem bi anda yaniyodu snra agrisi karnimin alt trafina geciyodu. Kasiklarimda cok agryodu. Ama suan ne adet sancisi var nede o agrilar. Tuvalete cok cikmaya basladim. Normalde ben sabah kahvalti ederim geceye kdr tutar o beni baska yemem. Istahsizlik cok vardi. Doktor ilac verdi folik asit. 1 hafta kullandim braktim dedimya ilac kullanma ozurlusuyum :( dun sabah kahvaltida yarim ekmek yedim. Aradan 3 saat gecti hamgurger yedim. Havuza gitmistik arkadaslarla. Ordan eve geldim gene bi 3 saat falan gecti 3 tane tost ekmeginde tost yedim :O uyuklamaya basladm uyudum biraz uyandim bidaha aciktim. Gece yarisi acikipta uyaniyorum nasil bisi anlamadim. Esim benden cok cok fazla yemek yer fizigide iyi tombik degl neresine yiyo anlamiom o kdr seyi :) sen benden cok yemeye basladin diyor o kdr yemeye basladm yani :D gogus ucumun rengine bakmadim hic pembe oluyo heralde . Suan ucu koyu kahve cevreside acik kahve . Bata da 5 gun kaldi test yapsam cikmaz heralde :( butun belirtiler psikolojk olsa goguslerimdemi psikolojk buyuyo anlayamadim :D

Bide ben bisey daha sorcam simdi benim 3 kere gebeligim olduysa tuplerde tikaniklik yoktur dimi :O yada sonradan olabiliyomu boyle bisi :/

Kismet degilmis demekki canim :KK43: allah herkesin gonlune gore versin bi an once bebislerini kucaklarina alsinlar. Isin garibi benim 10 gundur hatta 2 haftadir goguslerim buyudu dolgunlasti. Bu once hamileliklerimde hcbi belirti hissetmedim bulantim bile yoktu onun icin blmiorm nasl bisi oldgnu. 1 hafta midem bi anda yaniyodu snra agrisi karnimin alt trafina geciyodu. Kasiklarimda cok agryodu. Ama suan ne adet sancisi var nede o agrilar. Tuvalete cok cikmaya basladim. Normalde ben sabah kahvalti ederim geceye kdr tutar o beni baska yemem. Istahsizlik cok vardi. Doktor ilac verdi folik asit. 1 hafta kullandim braktim dedimya ilac kullanma ozurlusuyum :KK43: dun sabah kahvaltida yarim ekmek yedim. Aradan 3 saat gecti hamgurger yedim. Havuza gitmistik arkadaslarla. Ordan eve geldim gene bi 3 saat falan gecti 3 tane tost ekmeginde tost yedim :O uyuklamaya basladm uyudum biraz uyandim bidaha aciktim. Gece yarisi acikipta uyaniyorum nasil bisi anlamadim. Esim benden cok cok fazla yemek yer fizigide iyi tombik degl neresine yiyo anlamiom o kdr seyi :) sen benden cok yemeye basladin diyor o kdr yemeye basladm yani :KK70: gogus ucumun rengine bakmadim hic pembe oluyo heralde . Suan ucu koyu kahve cevreside acik kahve . Bata da 5 gun kaldi test yapsam cikmaz heralde :KK43: butun belirtiler psikolojk olsa goguslerimdemi psikolojk buyuyo anlayamadim :KK70:

Merhaba damla, İnşallah belirtiler istediğin yöndedir ama ben sana Vücudunu dinleme derim :) tamamen bilinç altı devreye giriyor, gebe kalmama sebebinin çoğu sebebi psikolojidir. Bende ilk önce inanamazsın anlatsam , vücudumda ki en ufak şeyi fark ediyor, dinliyordum tamda gebelikte olması gereken şeyleri görüyor duyuyordum bu böyle aylarca sürdü :) artık dinlemiyorum. Şükür diyorum hayırlısı olsun diyorum demek ki zamanı var, biz üstümüze düşeni tıbbi açıdan yapalım gerisi Allah'a kalmış nasibimizde varsa inşallah olur.

Merhaba damla, İnşallah belirtiler istediğin yöndedir ama ben sana Vücudunu dinleme derim :) tamamen bilinç altı devreye giriyor, gebe kalmama sebebinin çoğu sebebi psikolojidir. Bende ilk önce inanamazsın anlatsam , vücudumda ki en ufak şeyi fark ediyor, dinliyordum tamda gebelikte olması gereken şeyleri görüyor duyuyordum bu böyle aylarca sürdü :) artık dinlemiyorum. Şükür diyorum hayırlısı olsun diyorum demek ki zamanı var, biz üstümüze düşeni tıbbi açıdan yapalım gerisi Allah'a kalmış nasibimizde varsa inşallah olur.
Cok tesekkrr ederim canm insallah istedgm gibidir :) yoksa beklentiler insani uzuyo bende 2 senedir bekliom takiyorum kafama ama olmuyo. O zaman tikaniklik yoktur bosuna hsg cektirmiyim :) doktoru dinliyim yilbasina kdr dogal yolla hamile kalmayi deniyim olmadi bi caresine bakariz artik

Ya canım eşinin abisinde sorun varsa nasıl bekliyorsun bu kadar hayret doğrusu. Bu gibi sorunlar ırsidir bilmiyor musun??? Bir an önce dr a gidin adet olmayı beklemeyin çünkü kendi eşimin abisinden biliyorum. benim eşimin abisinde de sorun vardı ve biz çocuğa karar verdiğimizin ertesi ayı hemen gittik eşimle ve sorun eşimde çıktı. keşke evlenir evlenmez gitseydik en azından zaman kaybı olmaz,bebek olana kadar zaten 2 sene geçerdi.
ırsi olabileceğini duymuştum ama bilmiyorum canım bana kalsa evliliğimizin 6. ayında giderdim ama eşim bana sen çok stres yapıyosun bekliyelim biraz dedi ki gerçekten galiba stres yapıyorum ister istemez.. o yüzden yeni gidicez..
siz ne yaptınız tam olarak sorun neymiş?? sonra abinlerin ve sizin bebeğiniz oldu mu??

Back
X