Selam canlar nasılsınız?
Bugün BAT günüm ama benimkinin bugün gelesi yok gibi. Bel ağrısı ve kasıklarımda hafif batma var ama göğüslerime hala dokunabildiğime göre kırmızılar gelmeyecek diye düşünüyorum. Acaba yumurtam çatladı mı diye ovu testi yaptım ve sonuç resimlerde de görebileceğiniz gibi pozitif. Sanırım yumoş daha yeni çatlıyor.
O halde aramıza hoşgeldin
Ekliyorum canım listeye. İnşallah ilk denemende bebişine kavuşursun 
Anladım canım. Listede ilk deneme yazıyordu da o yüzden sordum. Güncelledim yeniden
Amannnn bebiş gelsin de gerisi önemli değil. 
Bugün BAT günüm ama benimkinin bugün gelesi yok gibi. Bel ağrısı ve kasıklarımda hafif batma var ama göğüslerime hala dokunabildiğime göre kırmızılar gelmeyecek diye düşünüyorum. Acaba yumurtam çatladı mı diye ovu testi yaptım ve sonuç resimlerde de görebileceğiniz gibi pozitif. Sanırım yumoş daha yeni çatlıyor.

arkadaşlar bende uzun süredir takipteydim sizi.yeni üye oldum. bende bu ay preseed sipariş ettim elime ulaştı.3 yıldır sebepsiz infertilite var 2. için uğraşıyorum bu ay benide listenize eklermisiniz.bat 20 eylül. bu ay incir kuru de yapıyorum.ayrıca 1 aydırda hayıt çayı içiyorum bakalım bu ay ne olacak
O halde aramıza hoşgeldin

aXhi ilk ay değil canım.SAT28 Temmuzdu.Bu ay böyle bir haber aldık,ben de bu kadar çabuk olmasını beklemiyordum şaşırdım açıkçası.sağlıkla tamamına ereriz inşallah
Preseedi normal kayganlaştırıcı gibi kullandım ve yumurtlama takibi yapmadım.Faydası olup olmadığına karar veremiyorum çünkü çok yeniydi belki kullanmasam da nasip olacaktı ama psikolojik olarak rahatlattığı kesin.Allah isteyen herkese en hayırlı zamanda nasip etsin inşallah.
Anladım canım. Listede ilk deneme yazıyordu da o yüzden sordum. Güncelledim yeniden