Aşılama "Preseed'e rağmen bi numara yok" diyenler!

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Kesinlikle çok sey istemedin. Evrenden istemeye devam edelim. Dua etmeye de tabii. İnşallah biri kız biri oğlan ikiz gelir de bir anda hepsinin zevkini tadarsın. birinde taş kuş birinde fındık fıstık :))))

ağzından bal damlıyor inşallah hepimize sağlıklı hayırlı evlatlar diliyorm :84::84::84::84::84:

sevgili burp ben diğer topikte 4500 sayfa geriye gittim çok çile çekmişsin okudum, üzüldüm. bu aşamalarda yıpranan her kadının, anne adayının özellikle senin muradına kavuşmanı tüm kalbimle diliyorum. umut olmasaydı hiç gebelik oluşmazdı. demek ki zamanını bekliyor. korkma ve bekle. (çok mistik oldu sonu dimi??)

Son düzenleme:
canım benim denemekten ne çıkar ki umut işte bence denemelisiniz..
ben preseed kullandığım 2. ayda hamile kaldım:))
tabi benimki mucize oldu biraz..vesile hepsi aslında ama inşallah isteyen herkes en kısa zamanda hamiş kalır..
eşimin ortlama sayısı 20-25 milyon falandı ama harekette azlık vardı
bilemiyorum belki etkisi olmuştur
ama ben 11.gün ve 13. gün kullandım o ay hamile kaldım
hemde çift çizgi net çıkmamıştı çok silikti ama kısmet işte

birşey sorabilir miyim? bebeğiniz doğdu mu ve sağlıklı mı? ben de preseed ile hamile kaldım, kalp atışını duyamıyoruz ve çok endişeliyim de...

Bildiğim kadarıyla preseedle deneme süresi 6 ay, ilk aydan garantisi yok.Bende geçen ay presed aldım ve bu ay kullancam.Açıkçası umutlu da değilim, muhtemelen bende hamile kalamayacğım...Allah aratmasın kimslere, tek diyebileceğim şey bu ....

Ben preseed'e kesinlikle güvenmiyorum ve bir daha kullanmayı kesinlikle düşünmüyorum. Bebeğim 8. haftadaydı ve kalp atışının durduğunu bugün öğrendim. Ağlamaktan gözlerim şişti. Ben de preseed kullanmıştım. Preseed kullananların bu kadar düşük yapıyor olması tesdaüf değil. Ben de bu işleri okuyan, anlayan ve içinde olan bir insanım. Zaten preseed iyi birşey olsa şimdiye kadar heryerde duyulur ve peynir ekmek gibi satılırdı. Yine biz gelişmemiş ülke insanları üzerinde denenen, tepkileri ölçülen, deney sonuçarı toplanan bir ürün daha...Benim doktorum türkiyenin en iyi üniveristesitelerinden birinde doçent ve bu jeli daha önce hiç duymamış. Bunla ilgili olabilir mi diye sorduğumda "bence bir daha kullanma" dedi. Düşük yapmak ve ya kürtaj olmak bir daha anne olma ihtimalini azaltan kötü bir tecrübe olduğu için ben şansınızı böyle bir ürünle denemeyin derim. ben kullandığıma gerçekten çok pişmanım... Allah benim acımı hiç kimseye yaşatmasın :(

aslında sağlıklı spermleri olanlara faydası var ama sperm sağlıklı değilse onuda taşıyo yumurtalığa sonuç hüsran ...bu ürün sperm anomilisi normal ama hareket sorunu olanlar için faydalı araştırmalarıma dayanarak söylüyorum...ben sasmar conceive aldım bi defa kullandım hnüz.... isteyen herkezi evladıyla buluştursun rabbim

aslında sağlıklı spermleri olanlara faydası var ama sperm sağlıklı değilse onuda taşıyo yumurtalığa sonuç hüsran ...bu ürün sperm anomilisi normal ama hareket sorunu olanlar için faydalı araştırmalarıma dayanarak söylüyorum...ben sasmar conceive aldım bi defa kullandım hnüz.... isteyen herkezi evladıyla buluştursun rabbim

conceive plus işinize yaradı mı?

arkadaşlar conceive plus ve preseed denen jelleri kimler kullanabilir? benim eşimin sperm sayısı az,bozuklukta var ve harekette az?kullansak bi fayda görür müyüz Allah bilir tabii ama tavsiye edermisiniz? yoksa sadece sayısı az olanlara yada hareket az olanlaramı tavsiye ediyorlar?

1 tüp bitirdim, ovulasyon takibi, vücut ısı ölçümü de tamam ama bi numara yok arkadaş! var mı benim gibi olan yoksa preseed'in tek yüzkarası ben miyim???
bende kullanıyorum ama işe yaramıyo.. sizde bebek oldumu

Bilgecim bende bu ay ilk kez kullandım ovülasyon testiyle iki çizgiyi gördüğüm günden itibaren 3 gün üst üste ama malesef benimde negatif ama benim prolaktin yüksek belki ondan kaynaklanmıştır.Preseed in sitesinde 6 ay düzenli kullanın diyor ama genede sen bilirsin.
Hani diyolar ya soğan kürü yaptım o ay hamile kaldım yada preseed kullandım o ay hamile kaldım yada onu içtim şunu yedim o ay hamile kaldım bende öyle olmak istiyorum bişey yapayım o ay hamile kalayım bende bir mucize istiyorum Allah'ımdan.
bende ne denesem olmuyo sizde oldumu artık?

Yaklasik 1 senedir kullaniyorum esimin hareketinde siknti ama guya hareketi kotu olanlara oneriliyor ama.malesef :)

Back
X