Pretty little liars sevenler ?

Lizbonlu

Üye
Kayıtlı Üye
17 Mayıs 2013
67
0
6
Trabzon
Pretty little liars dizisini duymuşsunuzdur...2.sezondayım ve çok beğendim...Kitaplarını okuyan var mı ? Sizce 'A' kim ? :) En sevdiğiniz karakter ?

Son düzenleme:
İzlemedim ve okumadim. 1. Sezona kadar izlemişsiniz ve buraya kadar olan kısmıyla ilgili bilgilendirebilir misiniz?
Örneğin kaç sezon sürüyor? Türü nedir?

3 sezon var şimdilik.Her bölüm 43 dk fln.Diğer sezonları henüz gösterimde değil.Kaç sezon sürecek bilmiyorum ama bir kitap serisinden uyarlama 10 kitap olması lazım.4 liseli genç kızın arkadaşlarından birinin ölümüyle A adındaki birinden mesajlar alıyorlar kim olduğu belli değil A in.Bunun üzerine macera başlıyor.Araya aşklar,şüpheliler,tehditler giriyor hikaye böyle devam ediyor :)

ben izliyoruuum!! :)) 3. sezondayım ve ilk bölümlerinde oh be A dan kurtulduk derkeeeen hooopp yine sorun. vallahi çok seviyorum bi zamandan sonra bağımlılık yapıyo. hani annelerimiz ben bi çay koyıyım derler ya. bende ben bi pll izliyim diyerek kalkıyorum.

Ben de izliyorum ve 5.sezondayım şu an

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…