• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Pretty little liars sevenler ?

Lizbonlu

Üye
Kayıtlı Üye
17 Mayıs 2013
67
0
6
Trabzon
Pretty little liars dizisini duymuşsunuzdur...2.sezondayım ve çok beğendim...Kitaplarını okuyan var mı ? Sizce 'A' kim ? :) En sevdiğiniz karakter ?

Son düzenleme:
İzlemedim ve okumadim. 1. Sezona kadar izlemişsiniz ve buraya kadar olan kısmıyla ilgili bilgilendirebilir misiniz?
Örneğin kaç sezon sürüyor? Türü nedir?

3 sezon var şimdilik.Her bölüm 43 dk fln.Diğer sezonları henüz gösterimde değil.Kaç sezon sürecek bilmiyorum ama bir kitap serisinden uyarlama 10 kitap olması lazım.4 liseli genç kızın arkadaşlarından birinin ölümüyle A adındaki birinden mesajlar alıyorlar kim olduğu belli değil A in.Bunun üzerine macera başlıyor.Araya aşklar,şüpheliler,tehditler giriyor hikaye böyle devam ediyor :)

ben izliyoruuum!! :)) 3. sezondayım ve ilk bölümlerinde oh be A dan kurtulduk derkeeeen hooopp yine sorun. vallahi çok seviyorum bi zamandan sonra bağımlılık yapıyo. hani annelerimiz ben bi çay koyıyım derler ya. bende ben bi pll izliyim diyerek kalkıyorum. :1:

Ben de izliyorum ve 5.sezondayım şu an :KK19:

Back
X