Previayi bitirenler

marketten almadım canım ben .. dün marmara park' a gitik gezmeye orda bebek mağazası vardı ordan aldım .. bide buhar makinası süt sağma makinası vs aldım ...

eymeni hiç sorma dün gece artık tak dedi canıma saat gecenin 3 ü eşime dedimki bi battanyeye saralım git şu camini avlusuna bırak gel bunu :) eşimde ciddiye aldı sanırım ben oğlumu atamam vs dedi :) o derece yani isyanlardayım .. önceden uyumuyordu şimdi hem ağlıyor hiç susmadan hem uyumuyor .. sabaha karşı 5 e geliyordu yattığımda

bu ana kucağını göya anne karnındaki pozizsyonuymuş rahat ediyolarmış vs diye pazarlıyolar ama pek rahatsız bişey gibi geliyor bana bizimkini gezmeye giderken koyuyorum mecburen arabaya koncak kadar büyümedik daha ama sanki ana kucağıda çok mantıklı değil..

haha enguldum ınankı saarmadanda bırakmıyosun ama he annelık ışte şaka yaparken bıle sarıyosun
ay demek 5 te uyudu ayyy onca saat napıyosun cnm aglarken yorulmuyoda dımı aglarken ayakta falan sallama fazda etmıyomu bızım yaramaza
sağma makıne nıye aldın cnm

cnm ben bel destegı aldım aa olmuyo cocuk ıkı buklum ıyıkı almıiım dedgım şeylerden bırı oldu destek cnm mutlaka al derım
bende evdedegılde bı yere gıderken kullanıyorum gıttıgım yerde onda yatıyo
evde salonda sepette yatoyo gece yatagında

canım valla öyle şakası bile kötü ama naparsın sinirden ne deiğimi bende bilmiyorum ...

4:30 civarı uyudu o bende biraz dalsın diye bekledim kucağımda benim yatmam 5 i buldu...

ayakta sallıyoruz gezdiriyoruz kucakta pışpışlıyoruz.. masaj yapıyoruz banyo yaptırıyoruz. kolumuza ters yatırıp gezdiriyoruz.. çarşafta beşikte bbildiğin bütün yöntemlerle sallıyoruz yok anacım uyumuyor susmuyorda kısa süreli bi susar gibi oluyor sonra birdaha başlıyor...

makinayı aldım canım eve bağımlı olmamak için ... mesela oğlan uyuyordu sabah ben kalktım sütümü sağdım bıraktım çıktım işlerim vardı dışarda 4 saat kadar gelmedim dünden sağdığım sütte vardı .. annem biberonakoyup veriyor ona bende eve bağımlı kalmıyorum böylece...

caım valla bilmiyorum bel desteğidemi varmış .. bi sorayım alıyım bende...
şuan nerde atsam orda yatıyor o durumda yatarsa tabi .. gündüz uyuyor akşama doğru ve gece başlıyoruz zaten biz...

şuandada hıkır mıkır ediyor sinyal veriyor kalkıcak sanırım

oh cnm ıyı yapmışsın ınsan bunalır bu şartlarda benımde kucuk bı el pompam var bı kere bende bıraktım ablama
cnm benım ınşalla eymen yakın zamanda duzene gırer denenmemış yöntem kalmamış pekala gunduz nasıl
bıde yarın mevlud varmış ay Allah kolaylık versın oda bı stres aras hep uyudu ınşalla eymencıktte uyur
genelde bebekler mevlutte uyuyo

canım valla mevlüd için alış verişe gittimz aten bi türlü mevlüd kıyafeti bulamamıştım boyumuza posumuza göre .. neyseki azimle dolaştım bugün buldum aldım ... bide market alış verişim vardı onuda hallettim ..
yarın sanırım uyur canım çünkü o saatlerde genelde uyuyor gece yapıyor cazgırlığını..

aslında böye değildi nezle oldu huyu değişti ..

ay bende cok zor buldumm doğrusu beyenemedım ama aldıgım ıcıme cok sındı
belkı eskı huyu devam eder cnm

bak cnm böyle bışey
ama ben ıc tarafa takıyorum gözukmuyo

Son düzenleme:

ben de bakayım,sağol canım.

Unibaby yenidogan 12 li 44 den soyluyorun netten. Hala oyle mi il iyorum. E- bebekten.
Benim doktor cok iyi. Klinilk demet ilikkan. O test hemen yapmaz bence canim.buyuyosa bebek onuni icinterslik yoktur. Ama cok memnunum. Ulus da. Muayene 200 tl .

Unibaby yenidogan 12 li 44 den soyluyorun netten. Hala oyle mi il iyorum. E- bebekten.
Benim doktor cok iyi. Klinilk demet ilikkan. O test hemen yapmaz bence canim.buyuyosa bebek onuni icinterslik yoktur. Ama cok memnunum. Ulus da. Muayene 200 tl .

ay canım bebek büyüyor orda sorun yokki bakacak oda ozaman sağlıklı diyip yollucak desene bebeğin maşallahı var canım büyüme konusunda ... büyüyorsa sorun yok dicekse hüsrana uğrarım yani

Ooooo kızlar yeni topiğiniz hayırlı uğurlu olsuuuun.
Allah bizlere de bu sayfalarda gaz, bebiş, süt muhabbeti yapmayı nasip etsin inşallah..

........................

Son düzenleme:
ay canım bebek büyüyor orda sorun yokki bakacak oda ozaman sağlıklı diyip yollucak desene bebeğin maşallahı var canım büyüme konusunda ... büyüyorsa sorun yok dicekse hüsrana uğrarım yani

Canim senin huysuz saglikli

Bisey bulmasinlar zaten.

Benim defne oyleydi. 3 yasina kadar da saat basi uyandi. Hala arada kalkip aglar. Gunduz uykusunu biraktiginda da 8 aylikti. Uykuyu sevmedi hic. Zor yatiriyorum hala.ALlah sabir, kuvvet versin.
Selin de yapisti gene. Kaca kadar surcek bakalim.
Yarin icin de kolay gelsin canim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…