Previayi bitirenler

canm kolik genelde aynı saatte tutar ben çok dr gezdimde uzman oldum :) bide her kolikli bebeğin bir yatıştırılma şekli vardır onuda sen arayıp bulacaksın ... valal ben bilemiyorum bunun ne saati var ne zamnı uyandımı 10 dakak bi bakıyor sonra başlıyor ağlamaya

ah canım valla ikincide daha kolay oluyor dersem halt etmiş olurum .. eğerki bu çocuğun hiç bişeyi yoksa ben kolikle bile başetmiş biri olarak bunun sorunyla veya sorunsuzluğuyla başedemiyorum işin garibi geceleri hep sabahlıyoruz.. hiç uyansın istemiyorum çünkü hep ağlıyor ağlaya ağlaya sızıp yorgun düşüp uyuyor ne yapsan nafile uyutamıyorsun ...

valla psikoloji bozulmak üzre.. millet görmcesini sevmez ama ben severim sorunum hiç yoktur gelmesini 4 gözle bekliyorum.. işimi gücümü annem yapıyor ben sadece eymen beyle uğraşıyorum o uyursa biraz dinleniyorum ... yadaartık çok ağlıyor onu bendne uzak bi odaya götürüyolar ya babası ya annanesi gerçi baab hemen atıyo onu benim üstüme bişekil idare ediyoruz şuan ..
canım sende burdan sonra sorun olmaz genelde usluysa usludur zaten benimki belliydi uslu olmayacağı..

cnm korkulur senden sen yakında eymenede bulursun care
cnm ben şımdı cıkıyım utulerımı yapayım arasın
ufacık cıcılerımı utulemek cok keyıflı öptum melegını

cnm korkulur senden sen yakında eymenede bulursun care
cnm ben şımdı cıkıyım utulerımı yapayım arasın
ufacık cıcılerımı utulemek cok keyıflı öptum melegını

yok anacım yok çok yöntem denedim yazsam burayaa destan olur bulamadım bi çare...

kolay gelsin sana canım öp kuzunu kokulu kokulu..

Ben hic bilmem boyle tirsiyorum. Biz ailecek kronik kabiziz. Defnem de conformil veriyodum, fitil veriyodum,her mamaya kayisi katiyodum. vs.keci kakasi gibi. Hala oyle. Bu da gunde 2-3 yapinca bazen daha fazla oluyo tirstim. Hep kokuyo bizimkinin.

Aglamaktan ememedi sizdi simdi gene ac ac. Ne olacak bunlar. Katila katila agliyo.

Benim buyuk cok kabizdi valla zor oluyor ikinip duruyordu garibim bende cok seyler yaptim zamanla duzeldi...
Bunda bakalim nasil olcak..

Benimkide arada uyudu uyandi simdi yorgun dustu sizdi Benimkide ac uyudu emmedi dogru durust..

Benim buyuk cok kabizdi valla zor oluyor ikinip duruyordu garibim bende cok seyler yaptim zamanla duzeldi...
Bunda bakalim nasil olcak..

Benimkide arada uyudu uyandi simdi yorgun dustu sizdi Benimkide ac uyudu emmedi dogru durust..

Uyandi gene ayniseyler.sizdigene. Sen doktora gitbakalimcare olursa bende gideyim.

Uyandi gene ayniseyler.sizdigene. Sen doktora gitbakalimcare olursa bende gideyim.

Ay valla gidicem insallah yarin bi aksilik cikmazsa ... Duruma gore Ben memnun kalirsam sende bi gidersin... Insallah memnun kalirim.. ya biri bana Su nedenden agliyor du aylarda gecer desin bende ne oldugunu bileyim...
Gazini cikartmasa gazdan dicem zaten bebek agliyorsa gazdir diyip geciliyor...

Bir gittigim dr mevsimseldir dedi.. biri aradi taradi nezle dedi biri hic biseyi yok dedi...
Ama hic biri gazi var demedi hatta gazida yok dediler... Yani sucu gaza atip git cek diyen yok..

Kusmadan emse baska istegim yok walla. Ememiyo derdim o.

Kusmadan emse baska istegim yok walla. Ememiyo derdim o.

Valla Benimkide oeydi o dr'in dedigi sekilde yaptim kusmuyor... Bugun bikere halasi kusturdu emzirdim verdim oda hemen kaldirinca sangir sungur indirmis midede ne varsa...

merhaba cnm ben ılk hafta taktım sadece dıkışın oldugu kısmın altından legen kemıgının o bölgeden gögus altına kadar cnm sımsıkı sarılıyo bantla bantlanıyo bı daha

Sağol canım.Peki 1 hafta yetiyormuymuş yoksa sen mi dayanamadın. Ben doğum yapalı 2 hafta oldu, bu hafta sarayım diyorum ama faydası olurmu ki?

Sağol canım.Peki 1 hafta yetiyormuymuş yoksa sen mi dayanamadın. Ben doğum yapalı 2 hafta oldu, bu hafta sarayım diyorum ama faydası olurmu ki?

Ilk hafta ilk dogumumda, izin vermedi cok takmama doktor. Ikinci hafta daben gerek gormemistim. Simdicok lazimdi ama karin agrisindn nefes alamadigimdan takamadim.
Uzun sureli takmak ilk haftalard bagarsaklar acisindan zararliymis diye duymustum.

slm kızlar ben tabi saat sabahın 5:30 unda uyuyunca sabah kalkıp karaköydeki hastaneye gidemedim.. burda bi hastaneye gitik..
ordaki çocuk dr'uda gazı yok dedi :)bu kaçıncı gazı yok diyen çocuk dr'u oldu ..
genel muayene iyi dedi diğer yerlerde yaptırdığım testleri filmleri usg leri verdim .. tek idrar kültürü bakılmamışız onuda istedi perşembe günü çıkacakmış sonucu..

sonra dediki nezamndır bu sıkıntıları var 30 günlükken başladı dedim ..biz dedi muayenede hiç bişey bulamayınca kolik deriz dedi .. ama anlattığınız ağlama durumu dedi kolikle örtüşmüyor dedi kolik en erken 2 en geç 3 haftalıkken başlar günün aynı saatlerinde ağlamaları olur hergün bu aynı satlere denk gelir dedi.. hem 30 günlükken balşamış hem sati zamanı belli değil dedi..
birde kbb uzmanı ile çocuk cerrahı görsün dedi..
ilk çocuk cerrahına girdik o baktı karnı yumuşak:) aldanmayın bağırsaklarda çok gaz varmış.. serum hortumu gibi bişey sokto tottişten içeri tıssssssssssssssssss tısssssssssssss hava çıkıyor çok komik bi durumdu görmeyin.. çocuk cerrahı dediki batın usg çok normal dedi bağırsaklarda gaz birikmş dedi.. oda bu ağlama şekliyle 30 günlükken başlama olayı garip dedi kolik için geç bir hafta dedi... idrar kültüründede sorun yoksa koliktir dicez ama dedi bu ağlama şekliylede koliktende öte şiddetli kolik diyebilirz dedi...

ilaç verdi bize çocuk cerrahımız biri fitil çok sıkışınca ağlamaların en doruk noktasında susturulmadığı zaman ( genelde sustuuramıyorum ) günde 1 taneye kadar verilcekmiş .. ben o 1 hakkımıda mümkünse gece kullanıyım ...bide biogaia verdi sanırım prebiyotikmiş verdiği damla oda günde 1 kez 5 damla bağırak hareketlerini düzenlermiş gazını çıkartmasına yardımcı olurmuş :) hoş benim oğlan sürekli gaz çıkartıyor zaten dedim demekki bu ilacı alıncada totomuz hiç durmayacak...

bi dr daha buldum çok meşhur bi dr yanlızca randevulu hasta alıyormuş aradım randevu almak ne mümkün... kendimce dedimki gideyim oraya geri çevirmezler bir aradan alırlar beni ( kapıdan bi girdim hınca hınç dolu içersi randevulu bakılan hali buysa dedim randevusuzunu düşünemiyorum .. yinede vezneye gittim şansımı denemeye veznedeki kız mümkün değil alamam dedi görüyormusunuz bekleme salonunu dedi bunlar hep randevulu hastalar dedi.. inanın dedi arada alıcak bi durumumda yok dedi zaten dr nefes almadan hasta bakıyor falan ...elim boş çıktım ordan :)

idrar kültürünüde alayım bi diğer bütün yaptırdığım filmler usg tahlil vs toplayıp şu çok meşhur dr.enrico amcamıza bi randevu alıp gideyim :) bide o baksınki oda bişey yok derse ozaman daha dr dr gezmicem kaderime razı olcam

bi kaçgünede görümcem geliyor onun kocası gemide zaten aylarca yok mümkünse onu bi kaç ay yollamamayı düşünüyorum eğer gerçekten çok şiddetli koliksek ve bu böyle devam edecekse aylarca bu tempoya ben dayanamayabilirim

ah canim bi ton ugrasmissin. bisey cikmasin da. benim de goturesim yok.bebisi yoruyolar cok. gunduz agliyo benimki genelde. kolik diyip gecicem.
enrico kim kis

bu spamlar ekstra ugrastiracak bizi. 2 hafta ssonra bizim kontrol.sabredicem.icim aciyo aglarken ama ne yapiim. zaten ilac kullaniyo. kusma devam ama artarsa erken gotururum. bugun boyle dusunuyorum. yarin ola hayrola.

cok yoruldum yaa. defne oyun ister.bebe aglar,yemek lazim. yuzum gozum sis,ilaclar iyi gelmedi.

Canim bak sen gunduz agliyo diyorsun benimki geceli gunduzlu iste hic durmadan yorgun dusup bayiliyor uyuyor sonta uyanip yeniden basliyor aglamaya kaldigi yerden... Dun gece ne zorluklarla 5 kere uyuttum hepsi 10 dk sonra uyandi en son 6. Uyutmamdi saat 5.30 du uyutmaya ugrastigim saat aksam 10 civariydi tam 7.saati askin ugrasmisim bir fiil hic durmadan...

Ondan onceside var tabi ama o arada 2 satt gibi bir uyumustu..

Dr enrico rifaldi canim pek bir artistik adi var ama amcam yasli bir cocuk dr'u... Pek yogun yanliz ona muayene olmak mumkun degil... Dusun randevulu hasta disinda hasta almiyorlar o halde bekleme salonunda igne atsan yere dusmuyor...

Bizim aglama seklimiz icin tum zamanli aglama oldugu icin kolik diyemiyorlarda idrarda bisey yoksa siddetli kolik diyebilirlermis... Kolik demek az kalir dedi dr.. dusun yani ne vaziyetteyim..
Ben istifa etmek istiyorum mumkunu varmi...

Bu previa yikamadi bizi bi totosu pirtlinin ettigine bak...

canim o zaman siddetli kolik olsun. bu aglamanin altindan bisey cikmasin. gorumcen is paylasirsa super olur. 4. ay azaliyodu. bizim kaldi bir ay.
annem gelirse bayram ediyorum. kucakta felan uyutuyorum ben,sefil durusunda uyuyo. yatirmiyorum,uyanmasin diye.

Valla inan biz 3 kisi ugrasiyoruz bazen Ben annem esim olarak uyusa keske biz uyutmayi bile basaramiyoruzki..

Arada 10 dakkikayi bulmayan uyuklama var sonra kaldigi yerden devam..

Sizin az kalmista biz napalim kolikse bizimkisi 6 aydan once gecmezmis normalde 3 ile 6 ayda geciyor fatih te 3 ayda gecti bunda ise 3 ayda hafiflermis.. hafiflemesinede raziyim bu sekilde idare ederimde bu sekliyle cok cok zor...

oyoy 6 ay mi suruyomus. ben de 4 baz aldim bakalim. benim herif susmuyo diyip veriyo. kollarim koptu artik.
umutsuz olmayalim canim belki hafiflersiniz canim.

fburak kuşum bu cocuk nasıl buyucek
ay soluksuz okudum valla ay ıdrarda bışey cıkmazsa 6 aymı surckmış yanı
cıkarsa hadı tedavı olur bı şekılde
pekala kbb a gıttınızmı ablamın bebgı daha buyuktu hıc uyku yokyu yavrucagın kulagı agrırmış meger sonra cözuldu sorun
bıde bunca koştırmaya strese sutun etkılenmıyomu cnm ben ıkı gun stres oldum memeler söndu ınankı hemen cay falan topladık

oyoy 6 ay mi suruyomus. ben de 4 baz aldim bakalim. benim herif susmuyo diyip veriyo. kollarim koptu artik.
umutsuz olmayalim canim belki hafiflersiniz canim.

Valla en gec 6 ay bizimki cok siddetli ya ancak hafifler 6 atsan bitermis..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…