Previayi bitirenler

aa kuzum benım benı unutuyosun ama ben her haberınde burdayım aman varsın 3 kısı olsun
kasım topiinde neden ole hıssedıyosunkı kuzum aslında hergecen gun yenı bırılerı gelıyo malum sıteden dolayı eskılerden hıckımse kalmadı gelup bı hatır bıle sormuyolar oysakı tum hamıleleıgımız bırlıkte gectı bız onlara ulasamayız uelıgımız yok ama onlar bıze ulasabılrler sen gel arada bak hem orda tecrubelı annelere ıhtıyac var
bak sunnet hakkında falan bılgılendıdın herkesı

bızım sıpalara gelınce ınan parmaklarında oynatıyolae aglamak yok sadece soylenıyo kendını atıyo bızımkıde almak ıcın yaklastıgımız an soylenme btıyo yandan bı gulumseme oluyo
ay kız ıyıkı doğurmsuz he dımı ama

helekı emerkenkı o haller kısık kısık konusması varya benı benden alıyo dayanamıyorum opup duuryorum

Son düzenleme:

ayy yok şekerim ya seni unuturmuyum ben hiççç .. o malum site yüzünden zaten bütün topicler boşaldı yani.. ben hamileliğmden biliyorum ya kasım topic ine bi kaç kez yazayım dedim yattığım için telden yazıyordum sonra baktım yok benlik bişey değil ben bi mesaja cevap verene kadar 5 sayfa mesaj geliyordu sonra vaz geçtim yazmadım yetişemeyince...

şimdide ne biliyim anacım a sosyalmi oldum ne nereye gitsem kendimi bi garip hisediyorum .. bide beni kılzar guruplara ekliyor aktif olduğum bi akç gurup var tabi ama buranın yeri başka bende...
işte bizde aynı hamileliğimiz beraber geçti bir birimize destek olduk bi kaç gün biri girmese merakettik vs ama o mod doğurduk bitti

yada ne bilim malum siteye geçiş yapıldı bitti gitti.. yada biz çok problemliyiz ya belkide bizim sorunlardan sıkılmışta olabilirler.. düşün yani eymen sünnet oldu 2 gün girmedim hiç soran eden yok bende dedim gözden düşmüşüz heralde bende an itibariyle onlara yazmıyorum açıkçası ...
insan bi merakeder ya olmadı yalandan bi yaz dimi ama ben zaten pek giremiyorum ama girdiğimde genelde yazıyordum yani bakıyordum herkez iyimi vs .. hoş hala bakıyorum çok şükür hepsi iyiler allah daha iyi etsin daim etsin .. sizin durumda aynı yani dönüpte bi arada bakmamaları kötü olmuş...

Son düzenleme:

evet cnm o kadar yğundu kı hıc cevaplanamayan sorular oluyodu koru nıyetten degıde kalabalıktan
hanı nerede bu ınsanlar bı ıkı kere soyledım olay oldu o kadar alındılarkı oysakı ben sadece oraya gıden arkadaslarımı ozledıgımden bahsettım bı kere uyarı aldıgım ıcınde malum sıte oarak gecırdım ben nasıl malum sıte demısım nasıl tas atarmısım bı dunya laf sankı sıte kurucusular helekı daha hamıle kalmadan oncekı bı arkadasım vardı deger verdıgım 2 gun once taıstıgı ınsanlarla bı oldu bana laf soyledı o kadar sasırdımkı

ya bılmıyorum yelız sanırım ben ınsanları fazla cıddıye alıyorum fazla onemsıyorum merak edıyorum endıselenıyorum
pek cok topıkte aynı sıkıntı var gecendeburdan o sıteye gıden bı arkadasım vardı ordada problmler oluyomus b tarafa ger donmus ama kasım annelrınden degıl sohpet cok sapmıs gruplaşmaşar olmus bebek olayı dısına cıkılmıs falan fılon

he sunnet olayına gelınce tabıkı bı sorulup en azından bı gecmıs olsun denılmedı kasım topiğınde sen kendını dahıl gormesnde herkez merak ettı gecmıs olsununu dıledı

aynen bende senin gibiyim ya çok önemsiyorum sanırım ondanda biraz kırıldım .. gerçi kimsenin bizi meraketmeside zorunlu değil tabi..

kasım gurubunda yokum bilmiyorum ordaki olayları ekimdekiler gayet iyi geçiniyorlar..

evet canım ya kasım topic inde baya sağolsun arkadaşlar pek tanımasamda merakettiler sordular ettiler allah razı olsun onlardanda...

ya ben belki bu aralar çok iyi değilim ya öyle pek vakitte olmuyor gündüz hem uyumuyor hemde sürekli bıdır bıdı yapıyor eymen bey.. aynı aras paşamız gibi oda ilgi mayağı..

bugün arkadaşım geldi bana onunda bir oğlu var ama bana hep bişeyleri nasıl yaptığımı soruyor yakında doğum yapacak.. bide diyoki ben seni artık ararım sürekli bişeyler sormak için :)) sanki kendi hiç çocuk doğurmamış gibi:)
anlatıyo şimdi oram ağrıyo buram bilmemne dedimki senin sancıların başlamış çatın genişliyor onun ağrısı onlar:)) vallahamı diyo öylemi oluyor diyo))) dr'a gitmiş sancısı varmış dr demiş sabah akşam doğurabilirsin:)) aramış bana diyoki kız dr nst baktı öle söyledi sen ondanda uzman olmuşsun nasıl anladın diyo sancımın olduğunu...
halbuki o normal doğum yapmış ben ilkte sancı çekmedim sezeryan oldum ikincide sancı çektim azcık ordan örendim nasıl bişey olduğunu..
sen hiç sancılandınmı?

bu arada sen arası kontrole götürdünmü canım ? nasılmış paşamızın gelişimi?
ben yarını çok merakediyorum malum biz 1.5 ay kilo almadık hiç 1 aydırda sanki aldı biraz hastalığı düzeleli..

he bu bahsettıgım olay kasım topiğnde degıl cnm daha önceden doğum yapan bı arkadasım
eymen pasanın ınsalla gunduz uykusu duzene gırer cnm oda lazım sukur sımdılık bızımkı uyuyo ısımın cogunu baba evdeyken halledıyorum sonrasında pc ye bıle zaman kalıyo
bız kontrele ayın 21 ınde gıttık cnm cnmbızde artık gramlara dustuk 27 gunde 660 gr almıs 9100 gr olmustı 11 gun once
eymen almıstır cnm masalla bu ay sakın bı ay gecırdınız
hastalıklarda ıyı yavrum kaybetmedı kg ona sukur
cnm bende arkadasımı dr uma goturdum dr a sordugum sorular karsınında kadın sasırdı bıde mutlu oldu arkadasın ıcın ne guzel arastırmıssın bılgıler toplamıssın dıye ınsan bazı seylerı yasamasada bılgı sahıbı olabılıyo ıste

haa evet dimi ya yazmıştın:) benim kafa giiidiyo arada yoğunluktan.. zaten artık 500 gr falan almaları gerekiyo oda almış fazlasıyla...
bide zaten maşallah topaç gibi tosun tombiş...

boyuna bakmadımı canım dr ben en çok aslında boyunu merakediyorum bizim dr da o merakımı bildiğinden ilk önce boyuna bakıyor:)))
yani boy atsında benim için kilo çok fazla önemli değil gerçi biraz belli oluyor etlendi butlandıda.. bi de sağlık ocağı ölçüyor dr ölçüyor ikisi çok farklı çıkıyor anlamadım giti sağlık ocağı hep 2 cm fazla ölçüyor..
sanki sende öyle bişey yazmıştın canım biyerde fazla çıkıyor diye... bende artık sadece dr da ölçtürücem sanırım sağlık ocağı fazla ölçüyor..

yok canım dedim ya yaşadım sancım vardı ben doğuma giderken:)
ben ogün dr'umun 2. sezeryanıydım paşa paşa sıramı beklerken hemşire odaya daldı hadi gidiyoruz dedi neye uğradığımı şaşırdım:))
sonra o doğuma hazır bekleyeneler kıyameti koparttı biz gidicektyik niye böyle oldu vs .. hemşire beni oyalamayın şaun vakit yok neyse ne dr'unuza söyleyin dedi apar topar doğuma girdim ...

işin garibide eşimle kankam yoktu hehehehhh.. kankam diyoduki ben senle asansörde inerim ameliyathane önünde beklerim sen lede çıakrım ...
tabi ben beklerken onlar kapı süsü çiçek vs işleri için gitttiler eşimle bi dönmüşler ben yokum:)

sebebine gelincede sancılarımtavan yapmış tansiyonum fırlamış oysaki rutin kontrollerimde hiç tansyon sorunum yoktu.. bebekte strese girmiş o yüzden bize apartopar doğum yolu açılmış..
işimede geldi hani birini beklemek çok zordurya beklersin zaman geçmez:)) ben bide sabırsızım biraz ondan acele işide severim:))

bu arada benim bu boy kilo takıntım kendimden kaynaklı:) hem tıfılım hemde kiloluyum:)

çevreme göre uzun boyluyum ama boyu ölçtürünce tıfılım.. tek vantajım var oda uzun gösteriyorum:) sebep bacak boyumun uzun olması herkez beni uzun sanıyor karşıdan bakınca öle görünüyorum:) nekadamda kandırıkçıyım öle görünüşe aldanmamak lazım oysaki 1.60 ım herkez beni 1.70 hatta 1.75 sanıyor:) hiç topukluda giymemm asla tıfıl tıfıl geziyorum:))

haha evet cnm bende unutkanım canım aynı sekılde
senın dogumlarda masalla hep olaylı o zaman sen sancıyıda bılıyosun dımı ben ıkı cocuk doğurdum hıc ık sancı olmadan hatta ben doğurmadu dr doğurtt dıyelım
benımde ıkıncıde o sekılde oldu cnm bayram ustu doğum cok 8 tane amelıyat varmıs sagolsun dr um hemen acıl bos bı odayı amelyathaneye cevırdı herkez ben dahıl bakakaldı bılıyosun bızımde olayları ya

ay bızım pasa baya oksurmeye basladı ya puf oksuruyo uyumaya devam uzulyorum saatte epeyce gec olmus cnm cıkalımmı yavastan
yarfın gelınce yazıyossun tamammı cnm

valla olaylıyız desene:) evet canım ya sancıyı biliyorumda çok hisedilir bi sancı dedğildia ama nst de tavan yapmıştı:)

ben valal uyumuya çalıştım uyuyamıyorum hastayım ya çok fena uyuyamayınca kalktım pc ye oturdum anlıcan :))
sana iyi geceler canım ben sabahı saabh edicem anlaşıldı bu burun tıkanıklığıyla(( yarın yazarım canım gelince..

inşallah arasın öksürüğü artmaz inşallah kuzular bronşit olmaz benimkide yavaştan başladı öksürmeye bugün yarın gidicem zaten dr!a..

aa cnm yazmamısım arasın boyu 68.5 cm cıktı oncekı ay 64 cm dr daydı
67 cm saglıkocaktaydı bende uzun olsun ısterım
ben 1.70 esım ıse 1.83 boyunda

ne kadar sanslısın cnm bacak boyunun uzun olması kg kac cnm

maşallah canım yaa benim bakalım ne çıkacak boyu yarın:)

inan çok büyük avantaj bacak boyu olayı benle aynı boydaki bi arkadaşıma geçen şekerden dert yandım olsun canım ya senin en azından boyun var dedi:)) bende dedim sen kaç boyundasın 1.60 ee dedim ebende 1.60 şaşırdı kaldı:))benim eşimde 1.75 ikimizde uzun değiliz...

ben fatihle karşılaştırıyorum mesela eymenin boyunu aylarına göre abisinden tıfıldı 50 cm doğdu son ay abiyi yakaladı bakalım bu ay ne olcak... yani aras boylarındayız d emekki böyle giderse boylu olacaklar.. fatih şuanda 125 cm oldu canım gayet uzun boyu yaşına göre..

cnm kasım topiğinde zeynoya resmımı gostercem sonra sılcem bakmak ıstersen gel cnm

aayyy kilomu hiç bilmiyorum şuan tartılmıyorum .. kıyafetlerime sığmadığım bi gercekkk... dr şekerimden dolayı emzirmeyi kesmem gerektiğini böyle gidersem çok kilo alacağımı söyledi.. gel görki kıyıp kesemicem sanırım...
insülin başlayamıyoruz değerim çok aşırı yüksek değil diye ilaçlarımı almam şart ama alamıyorumda anlıcan vahim durumdayım(

merhaba canım,hızlıca okudum son sayfaları.
afacan erkekin nasıl bugün annesi?

benim yaramaz bu gece nöbetçiydi.annesini de uyutmadı doğru dürüst.burnu tıkalıydı galiba.

kiloya gelinceye kadar......... neler çektin aylardır.şöyle bir kendine gel,dinlen.annen de yok her iş sana bakıyor.annelik ne zor zanaat gerçekten.bir insan işliyorsun minikten,her şeyiyle.

sadece öğlenim;eve koşup kızımın saçlarını yapıyorum.okula gönderip miniği emziriyorum,emerse.oğlumla bir iki sohbet edip,yemeğimi alıp koşuyorum işe.

gece uyuma,akşam yorul,işte yorul...............

sağlıklıyız ya binlerce şükür olsun.bu günler de geçer,bu yorgunluklar da biter.

öyle değil mi arkadaşım.

ahh canım dün uykum kaçınca kaynattik biraz...
Bende grip oldum eymende o yüzden uyuyamadim yandı bogazim burnumda tıkandı öyle fenayım hala...

Canım demek sende nöbet tuttun gece eminim burnu tıkanmıştir ya bu gecis havaları kuzulari mahvetti..

Bizim biliyorsun buharimiz vardi dr kesme devam dedi polen mevsimi tam dedi mayısin sonuna kadar devam et dedi...

Canım sende 3 çocuk ev iş hiç kolay değil paralaniyorsun ordan oraya.. belki benim oğlan bukadar hasta olmasaydı ben bukadar yipranmazdim sonuçta çalışmiyorum evdeyim... Senin işin normalde benden zor...
Ben eymeni götür getire ayırdığım vakti eve harcasam ev çiçek gibi olurdu valla gecem yok gündüzüm yok..

Alt komşu beni gördü giderken sordu sürekli gidip geliyorsun haftada bazen bi kaç gün dedi.. bende anlattım böyle böyle .. kadın dedi yazık sana çokta agliyordu dedi geceleri bi ara çok şükür onlar geçti dedi... Ehh apartman inliyordu tabi sabah 5 lere kadar...

Bu arada gelişim süper dedi dr kilo boy pos maşallah dedi bu ay atak yaptı teyzesi malum hastaliklardan kilo almıyordu hiç.. yanliz okadar aldığını tahmin edemedim boy atmış baya ondan fazla belli olmuyorda biraz topiskedik yinede...

Umarım bu gece guzel uyku uyursunuz canim kuzular hasta olmasın ben cok uzuluyorum..

inşALLAH canım.
hastalığın ne demek olduğunu hepimizden çok sen biliyorsun.
demek grip oldun.Allah şifa versin.

tosuncuğumuza da maaşALLAH annesi.büyüsün yavru.onun çektiğini kim çekti.onca iğne,ilaç,dr.hep beraber çektiniz.

sana özelden mesaj attım,okudun mu?

Aynen canim .. sorma çok fena grip oldum ya bide baş ağrısı varki sorma...
Gel eski yerimize gidelim canım en azından orda birileri oluyor faydamiz dokunur hem yanlız kaldık burda ikimiz...

Okudum canım bende acaba birtek bendemi sorun var diyordum...

olur canım.ben de az önce uğradım.soru soranlar olmuş.aslında epey uzak kaldıktan sonra azraa gibi biraz sıkıyor ama atlattık çok şükür.bizim gibi endişeyle canı burnunda bekleyenlere yardımcı oluruz.

kızlar bence cok ıyı dusunmssunuz gercekten orda sızın tecrubelerınıze ıhtıyacı olan pek cok anne var
hemde bebeklerınızı saglıkla kucagınıza aldıgınızı gormek onlarada moral olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…