Aile Planlaması Prezervatif ile Korunanların Paylaşım Alanı

Aile Planması nedir ? Doğum kontrol yöntemleri, gebeliği sonlandırma, kürtaj konularının işlendiği bölüm.

bak işte bunu bilmiyordum) o zaman gayet tehlikesiz, bu da ii bişey, teşekkür edermhihoyyyt

bizde 3 aylık evliyiz ve prezervatifle korunuyoruz
hap ve iğne kullanmak istemedim bebek olmadan önce
eşimde sağolsun bu görevi üstlendi
sorun yok bizde de :lepi:

Prezervatif bize pek uymadı, doktorum da hapla korunmayı önerdi ki zaten benimde istediğim bir yöntemdi,daha güvenilir geliyor bana. Hap kullanıyorum ama eşim yine de geri çekiyor, ne olur ne olmaz diye :))

bence en temiz ve sağlıklı korunma çeşidi.bütün korunma yöntemlerinde az da olsa risk vardır ama en azından içim rahat:hulya:

kızlar bende yeni doğum yaptım..tüp bebekle hamile kaldım ikiz bebeişlerim var...şimdi dr bana bunlar tüp ama bundan sonraki tüp olmaz dedi.. korun dedi.. ne yqapacağım bilmiuyorum..prez. kullanmıştık ama kaşıntı yaptı..marka idi.tercihim kondom olacak bir 3... çocuğa hazır değilimakannehir

Hayirli olsun, gule gule anali babali buyutun Isallah bebislerinizi :). Bence latex allerjiniz var, bir dermatolog ile gorusmeden condom kullanmayim derim.

Canım 3 senelik evliyim bizde condom ile korunuyoruz şu ana kadar hamile kalma konusunda risk yaşamadık .
Ama tabii ki güvenilir bir marka kullanmak lazım OK gibi.. Artı prezervatifle uyumlu jeller var bizde bunu sonradan keşfettik çok daha sorunsuz oluyor ilişki ..
Mesela adet günümüze birkaç gün kala ve adet bitiminde vajinamız hassaslaşıyor isteksizleşiyor..
O açıdan da bu jeller iyi ...

Diğer arkadaşlarımızın da söylediği gibi ; haplar iğneler kadını olumsuz yönde etkiliyor.. Şahsen ben hiç kullanmadım ..

Sekerim eger yukaridaki arkadasin alllerjisi varsa kayganlastirici jel hicbir ise yaramaz. Sonucta latexe asiri duyarliligi olabilir.

Hap sana zarar sekerim çnku çok kilo yapiyor.

Prezde zev aldirmiyor erkek için, kadin için farketmiyor soyliyim. Kesinlikle erkeklerin zevki için prez istemiyorlar AAhh su erkekler

bence bayanlar için en temiz ve rahat olanı bu evlendiğimizden beri bizde bu şekilde korunuyorduk çocuk istediğimiz zamanlar dışında tabii herhangi bir sorunda yaşamadım zaten şimdi 2. ye hamileyim doğumdan sonrada bu yönteme devam ederiz. zaten sağlık ocaklarıda bunu ücretsiz veriyorlar çok iyi bişi....

valla evlendiğimizden beri bu yöntemi kullanıyoruz 8 senedir, bence devam edin bi soru olmaz, en temiz ve güzel yöntem bence kadın için, zevk açısından kadın için bi fark olmaz, erkek için biraz fark edebilir ama
kaliteki bi marka kullanırsanız yırtılma falan olmaz, bin tane testten geçiriliyor çünkü

bunca zaman prezervatif diyip durdum da arkadaslar,
(gerci hala prezervatif ile korunuyoruz) ama onsuz daha zevkliymis itiraf etmeliyim

prezervatif ne de olsa biraz kurutuyor ve acitiyor

ama korunmak icin de kullanicaz baska care yokkkdelikafadulden

Aslinda en güzeli dogal yöntemlerle korunmak... takvim ve servikal sivi takibi gibi...
Tehlikeli dönemlerde prezervatifle; diger günlerde korunmadan rahat bir iliski...
En güzeli...

Tehlikeli günlerde iseniz evet, cok ama cok tehlikeli...
Prezervatifsiz basladiginizda erkekten gelen zevk suyunda da sperm olabiliyor...
Gerci bazi görüslere göre iliskiye girildiginde erkek iliskiden önce bir sekilde bosalmamissa o zevk suyunda sperm yok deniyor... anca ikinci kez iliskiye girilecekse, ya da erkek baska sekilde bosalmissa o zaman gelen zevk suyunda sperm de olabiliyormus...
Ama cogunluk genel anlamda zevk suyunda spermin oldugundan yana...
Bu yüzden bana göre tehlikeli...

ya arkadaşlar ilşkinin başında ereksiyon halınde takılır dıye bılıyorum ben öyle okudum.Yoksa sonra takıldığında iş işten geçmiş olmazmı?:1rolleyes:

hani erkek açısından anlıyorum zevkin hassasıyetinide, bayan içindemi prezervatif çıkarıldığında zevk değişiyor? merak ettim yıne bak

cnm degisiyor yaa..

prezervatifle o sicaklik bile gecmiyor..

valla tadina vardim ya, hap almayi bile dusunuyorum nerdeyse ((

cnm degisiyor yaa..

prezervatifle o sicaklik bile gecmiyor..

valla tadina vardim ya, hap almayi bile dusunuyorum nerdeyse ((

evet condom poşet gibi ne o öyle :)) desemde onu kullanmaya devam :) hap bende istemiyorum iğneleride tavsiye etmiyorlar napalım aynen devam

hıı bu arada biz o dediğini uyguluyoruz 2.5 yıldır şimdilik sorun yok arada bir bebeğimiz oldu planlı oldu tabi şimdi yine aynen devam korkmuyor değilim ama....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…