- Konu Sahibi peppermint
-
ben de senin gibi okumustum internetten, prezervatifle %14 hamile kalma ihtimali varmis,
kadin dogum doktoruna sormustum, (evlenmeden once gitmistim, korunma yontemleriyle ilgili bilgi almak icin) dedi ki, o istatistik prezervatif ilk ciktigi gunden bu gune hesaplaniyormus, ama ilk ciktigi zaman bu kadar kalitelileri yokmus, yirtilmalar vs cok oluyormus, onlar ortalamayi yukseltiyormus, ama simdi kacan spermleri oldurenleri bile var dedi doktor ve %99 koruyor dedi..
bilgibe ;-)
kızlar bende yeni doğum yaptım..tüp bebekle hamile kaldım ikiz bebeişlerim var...şimdi dr bana bunlar tüp ama bundan sonraki tüp olmaz dedi.. korun dedi.. ne yqapacağım bilmiuyorum..prez. kullanmıştık ama kaşıntı yaptı..marka idi.tercihim kondom olacak bir 3... çocuğa hazır değilimakannehir
Canım 3 senelik evliyim bizde condom ile korunuyoruz şu ana kadar hamile kalma konusunda risk yaşamadık .
Ama tabii ki güvenilir bir marka kullanmak lazım OK gibi.. Artı prezervatifle uyumlu jeller var bizde bunu sonradan keşfettik çok daha sorunsuz oluyor ilişki ..
Mesela adet günümüze birkaç gün kala ve adet bitiminde vajinamız hassaslaşıyor isteksizleşiyor..
O açıdan da bu jeller iyi ...
Diğer arkadaşlarımızın da söylediği gibi ; haplar iğneler kadını olumsuz yönde etkiliyor.. Şahsen ben hiç kullanmadım ..
Prezervatif bize pek uymadı, doktorum da hapla korunmayı önerdi ki zaten benimde istediğim bir yöntemdi,daha güvenilir geliyor bana. Hap kullanıyorum ama eşim yine de geri çekiyor, ne olur ne olmaz diye :))
Aslinda en güzeli dogal yöntemlerle korunmak... takvim ve servikal sivi takibi gibi...
Tehlikeli dönemlerde prezervatifle; diger günlerde korunmadan rahat bir iliski...
En güzeli...
bunca zaman prezervatif diyip durdum da arkadaslar,
(gerci hala prezervatif ile korunuyoruz) ama onsuz daha zevkliymis itiraf etmeliyim
prezervatif ne de olsa biraz kurutuyor ve acitiyor
ama korunmak icin de kullanicaz baska care yokkkdelikafadulden
cnm degisiyor yaa..
prezervatifle o sicaklik bile gecmiyor..
valla tadina vardim ya, hap almayi bile dusunuyorum nerdeyse((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?