Aile Planlaması Prezervatif ile Korunanların Paylaşım Alanı

Aile Planması nedir ? Doğum kontrol yöntemleri, gebeliği sonlandırma, kürtaj konularının işlendiği bölüm.
Canım bende prezarvatif yöntemiyle korunuyorum bazende kocam ereksiyon anında dışarıya boşalıyor bendede kesinlikle hap kullanma tamamen kimyasal zararlı şeyler

merhaba, bir şey sormak istiyorum.
10 aylık kızım var. eşimle geçen ay sadece 2 kere ilişkiye girdik ve ikisi de prezervatifliydi. fakat ilişkinin ilk 2-3 dakikasından sonra taktı eşim prezervatifi. hamile kalma olasılığı var mı ?

10 senelik evliyiz ve prezervatif ile korunuyoruz. Hic hap kullanmadim ya da spiral taktirmayi dusunmedim. Genel anlamda memnunuz aslinda prezervatiften.
Ama bi arkadasim prezervatif kazasi sebebiyle hamile kaldi,suan oglu 4 aylik :)

Tabiki çocuk istemek ailenin yaşına ve hayat beklentilerine bağlı.ancak keske bizim de bir kazamız olaydı.3 yılda 40 bin tl harcadık, belki 20 - 30 bin daha gidecek, sonumuzu Allah bilir. Tahminen 100 iğne yedim göbekten. Benden size tavsiye arkadaşlar, hayatı planlamaya çalıştığımız için tüm bu acılar... Gittiğim klinikte 26,27yaşında insanlar tedavi görüyor.

Hayati planlamaya calistiginiz icin neden aci cektiniz orayi anlayamadim ?

Allahım hayırla sağlıkla bebek nasip etsin size

Hangi markalari kullanoyorsunuz ben bugun bimden lets marka aldim 10 tl dandikdir belki diye icime sinmedi sonra migrostan okeyinkini aldim

Arkadaşlar merhaba sevgilimle adet bitiminden 2 gün sonra ilk seksimizi yaptık prezervatif ile korunduk ilk seksimiz olduğu için kanadı tabiki daha bi gün geçti yapalı ama korkuyorum hamile kalırmıyım ertesi günü hapı kullanmalımıyım ama şöyle birşey var ertesi günü hapının ilerdeki zamanlarda yan etkisi oluyormuş çocuk olmaması gibi mesela ne yapmalıyım seks esnasında prezervatif çıktı ama dışardayken yani akmışmıdır sonrasında sorun yaşarmıyım?

Bence ilişkiden sonra. prezervatif

Merhaba hangi hapi kullndiniz.biz de 2yil prezervtfle korunduk fakat bebisimiz oldu 9aylik suan artik esim pek istemiyor..bende spiralle hap arasindayim hala karar vermis degilim..dogumda zaten kilo aldim birde ustune haplardn almak istemiyorum birde pihti riski vs cok korkutuyor beni.spiralde kaydiydi bilmem ne riski..

hangi prezervatif kullandiniz

Biz evliliğimiİn ilk üç yılında prezervatif ile korunduk.Sonra bebek istediğimiz için bıraktık ve üç ay içinde hamile kaldım ve ikizlerim doğdu.Sonrasinda yine prezervatifle korunduk.Ancak bu sefer dört buçuk yılın sonunda prezervatifle korunurken hamile kaldım.Markasi Durex başka marka kullanmayız.O çok küçük olan şans bana uğradı.Simdi hayırlısıyla doğum yaparsam tekrar ne ile korunurum bilemiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…