- 19 Nisan 2017
- 328
- 15.957
- 108
- 44
- Konu Sahibi peppermint
-
Ya canim ilk aksami nasil atlattiniz prezervtfle.bir de o var hapla hamile kalinca bebekte sorun olusuyo vs nisanlimfa aynisini soyledi ona bakarsan yuzde 1 lik bir pay var risk hep var diyor ama nedense en iyisi hapmis gibi geliyor ama kullanmak istemiyorum prezrvtf sanirimCanım biz 15 aydır prez ile korunuyoruz hiçbir şey olmuyor :) Güvenilir iyi bir marka alın ve içiniz rahat olsun :)
Ayrıca hapta da hamile kalan arkadaşım oldu benim hap ile birlikte başka ilaçlar kullanırsan eğer etkisini yok edebiliyor.
Ya canim ilk aksami nasil atlattiniz prezervtfle.bir de o var hapla hamile kalinca bebekte sorun olusuyo vs nisanlimfa aynisini soyledi ona bakarsan yuzde 1 lik bir pay var risk hep var diyor ama nedense en iyisi hapmis gibi geliyor ama kullanmak istemiyorum prezrvtf sanirim
O nasil oluyor ya ? Iliskinin en basindan beri takmadiginizdab dolayi olbilir mi ?4 yildir prezatifle korunuyordum ki cok. Da memmnun oldugu dusunuyordum taaaki hamile oldugumu ogrenene kadarnasil oldu anliyamadim tabiki herseyin hayirlisi.7 haftalik hamileyim saglikla kucagima alirm insallah
Hayir herzaman en bastan takariz birkez bile atlamamisizdir o ayrintiyiO nasil oluyor ya ? Iliskinin en basindan beri takmadiginizdab dolayi olbilir mi ?
Ya peki hic korummasiz iliski yasamadan ? Cidden bunlari okudugumda tirsiyorum 1 ay sonra evlenicem ben de hap kullanmak istemiyorum ama prezervatfte guvenli degilse ne yapacagiz yaniHayir herzaman en bastan takariz birkez bile atlamamisizdir o ayrintiyitek dusundugum sey prezavatifte sorun vardi biz farketmedik galiba delinme yirtik gibi. Sonrasinda o durumuda kontrol ederiz ama bu defa farketmwdik demekki baska aciklama bulamiyorum.bebisinde dunyada nasibi varsa hic birsekilde engel olamiyorsun demekki
Hap da yuzde yuz guvenli degil ki hap da hamile kalani duyabilirsiz dedigim gibin4 yil boyunca hic birsikinti yasmadim ama artik 5 yila dogru yaklasirken oldu binde bir ihtimal belki ama olabiyior.hic birsey yuzde yuz korumazYa peki hic korummasiz iliski yasamadan ? Cidden bunlari okudugumda tirsiyorum 1 ay sonra evlenicem ben de hap kullanmak istemiyorum ama prezervatfte guvenli degilse ne yapacagiz yani
Umarim bizi de bir sure korur canimHap da yuzde yuz guvenli degil ki hap da hamile kalani duyabilirsiz dedigim gibin4 yil boyunca hic birsikinti yasmadim ama artik 5 yila dogru yaklasirken oldu binde bir ihtimal belki ama olabiyior.hic birsey yuzde yuz korumaz
Amin tesekkurlerUmarim bizi de bir sure korur canimhayirlisiyla buyut bebisni
Hic korunmasiz yasamadik hatta cevremde nadirde olsa duyardim korundugu halde hamile kalanlari sasirdirm nasil olur insan korunurken nasil dikkat etmez imkansiz hamile olur mu diye prezarvatifin korumasindan cok da memnunduk ama gorduk ki olabiliyormus. Bizde onu yasayip tecrube edenlerden olduk
Kuzum sakın onu kullanma . kaliteli bir markanin prezervatifini kullanPrez markası neydi acaba saglık ocagından verilenler delik olabiliyomuş da
Hayir saglik ocagi degil su coook meshur olan marka urun ismi kullanamak yasak diye biliyrm o ile baslayan marka diyim. Yanliz soyle bir durum vardi bizde surekli 4 yildir du ile olan markayla korunuyorduk birkere digerinden aldik hamile kaldimPrez markası neydi acaba saglık ocagından verilenler delik olabiliyomuş da
Hyrli aksamlar arkadaslar kondom olaeak hangisini kullanmaliyiz
Bilmiyorum kkValla en iyisi durex ile ok. İkisinin de kalitesi benzer diğerleri iyi değil.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?