Aile Planlaması Prezervatif ile Korunanların Paylaşım Alanı

Aile Planması nedir ? Doğum kontrol yöntemleri, gebeliği sonlandırma, kürtaj konularının işlendiği bölüm.
Merhabalar bizde prezervatif ile korunuyoruz 7 aydır ama akşam başımıza kötü bir olay geldi pre içimde kaldı şuan çok korkuyorum inşallah bir şey olmaz böyle bir şeu yaşayan oldu mı daha önce

Ben yaşadım :) Ella kullandım ertesi gün.

Ella kullanmanızı pek tavsiye etmyorum ama katiyen çocuk düşümüyorsanız eğer; ve yumurtlama gününüzde bu kaza olduysa mecbur da kalınabiliyor tabii kullanmaya...

Düzenleme : Şimdi gördüm kullanmışsınız zaten, herhalde sıkıntı olmamıştır?

Kızlar merhaba
Bizde 1 yıllık evliyiz. Prezervatif ile korunuyoruz
Geçen ay 15 haziranda regl olmuştum fakat bu ay hala olamadım normalde 14ü görünüyordu ama hala tık yok çokta sancım var.
Hamile kalmak istemiyorum henüz çok erken...
Sizce test yapmalı mıyım?

10 yıldır bebek bekleyen,en az 30-40 lira harcamış biri olarak niye erken diye düşünüyosun diye soruyorum canım sana.

5 lira bi şey test ücreti, al en azından kafan rahat olur, alayım mı diye sorman hata.

10 yıldır bebek bekleyen,en az 30-40 lira harcamış biri olarak niye erken diye düşünüyosun diye soruyorum canım sana.

Allah en kısa zamanda evlat sahibi olmayı nasip etsin sana inşallah...

Ama erken-geç kavramı aileden aileye göre değişir. Biz de 1 senedir evliyiz ve düşünmüyoruz. İşimiz dolayısıyla henüz çocuk için erken gibi geliyor. Eminim o arkadaşımızın da kendince geçerli sebepleri vardır.

Allah, isteyen herkese nasip etsin. Doğru zamanda hayırlı evlatlar versin herkese.

Tabii ki test yapmalısın şüphen varsa Ama ilişki esnasında yöntemde sıkıntı olmadıysa eğer bence hamilelik yoktur. Prezervatif olmasına rağmen hamile kalmak çok çok zor hatta imkansız gibi bir şey..

Çünkü henüz 24 yaşındayım, okuyorum ve çalışıyorum.
Eğer çocuğum olursa ona kaliteli zaman ayıramayacağım için erken olduğunu düşünüyorum.....
Allahım bekleyen, isteyen herkese çocuk sahibi olmayı nasip etsin.

5 lira bi şey test ücreti, al en azından kafan rahat olur, alayım mı diye sorman hata.

Öncelikle teşekkür ederim yorumunuz için.
Aynen öyle yaşım ve yaşam şartlarım gereği şuan çocuk düşünmüyorum.
Binlerce insan çocuk aşkıyla yanıp tutuşurken benim istememem normal mi diye de düşünüyorum. Ama yaşım bana göre çok küçük ve evleneli henüz 1 yıl oldu.
Daha evliliğe yeni yeni adapte olabiliyoruz.

Test yapmama gerek kalmadı. 3 gün gecikmeli regl oldum.
Fakat prezervatif konusunda hep bir korkum olmuştur.
Her ilişkiden sonra mutlaka kontrol ediyorum.
Bu nedenle telaş yaptım ve böyle bir grup olduğunu görüp sizlerden yorum almak istedim.

%100 değil hiçbir korunma.
İlişkinin başında takıp riski en aza indirebilirsiniz.
Ben de gecikmeli regl oldum bu ay, korkunuzu çok iyi anlıyorum.
Tabiiki istememeniz normal, ben de 1 yıl olmadı daha evleneli ve ben de istemiyorum.
İstemek gibi istememek de normal.

benim pek hoşuma gitmiyor prezervatif :)
geri çekilme yöntemi de kadına haksızlık gibi oluyor benim için
hap desen zaten iyi birşey değil hormonlarımızla oynuyor
şimdi bebiş istiyoruz korunmuyoruz ama sonrasında ben sprial takmayı düşünüyorum

haklısın daha öğrencisin sen. Allah gönlüne göre versin.

Geri çekilmede neden kadına haksızlık oluyor?

Hyrli geceler 2 yillik evliyiZ yeni bebegimiz oldu artik korunmak istiyoruz ama ni turlu karar veremedik hangisi ile korunsak diye

Bizde hep prezervatif, geri çekilme ve ilk zamanlarda:)) yumurtlama ın yoğun günlerde yapmamak gibi şeylerle korunduk.. Sorun olmadı.. Ama prezarvatifsiz her iki taraf içinde daha iyiianlaaadııınnn?

Kizlar 2 ay sonra evleniyorum.nisanlim kullanma o haplari ben korunucam buna ragmen doguyos o cocuk dogmayi hak ediyordur dedi. 2 ebe ise hapi onerdi.ilk gece prezrvtfle nasil hallettinix uzun yollar kullanan var mi icinizde.erkek icinde uzuluyorum ya daha ilk gunlerden saglikli bir cinsel hayat olmuyormus gibime geliyor prezrvtfle

Bizde hep prezervatif, geri çekilme ve ilk zamanlarda:)) yumurtlama ın yoğun günlerde yapmamak gibi şeylerle korunduk.. Sorun olmadı.. Ama prezarvatifsiz her iki taraf içinde daha iyiianlaaadııınnn?
Ne kadar sure korundunuz bu sekilde ? Ilk sene cocuk istemiyoruz biz de ama hap harici her sey korkutuyor

Ne kadar sure korundunuz bu sekilde ? Ilk sene cocuk istemiyoruz biz de ama hap harici her sey korkutuyor

Canım biz 15 aydır prez ile korunuyoruz hiçbir şey olmuyor :) Güvenilir iyi bir marka alın ve içiniz rahat olsun :)

Ayrıca hapta da hamile kalan arkadaşım oldu benim hap ile birlikte başka ilaçlar kullanırsan eğer etkisini yok edebiliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…