- 8 Mayıs 2017
- 854
- 1.300
- 113
- Konu Sahibi peppermint
-
Merhabalar bizde prezervatif ile korunuyoruz 7 aydır ama akşam başımıza kötü bir olay geldi pre içimde kaldı şuan çok korkuyorum inşallah bir şey olmaz böyle bir şeu yaşayan oldu mı daha önce
5 lira bi şey test ücreti, al en azından kafan rahat olur, alayım mı diye sorman hata.Kızlar merhaba
Bizde 1 yıllık evliyiz. Prezervatif ile korunuyoruz
Geçen ay 15 haziranda regl olmuştum fakat bu ay hala olamadım normalde 14ü görünüyordu ama hala tık yok çokta sancım var.
Hamile kalmak istemiyorum henüz çok erken...
Sizce test yapmalı mıyım?
10 yıldır bebek bekleyen,en az 30-40 lira harcamış biri olarak niye erken diye düşünüyosun diye soruyorum canım sana.
Kızlar merhaba
Bizde 1 yıllık evliyiz. Prezervatif ile korunuyoruz
Geçen ay 15 haziranda regl olmuştum fakat bu ay hala olamadım normalde 14ü görünüyordu ama hala tık yok çokta sancım var.
Hamile kalmak istemiyorum henüz çok erken...
Sizce test yapmalı mıyım?
10 yıldır bebek bekleyen,en az 30-40 lira harcamış biri olarak niye erken diye düşünüyosun diye soruyorum canım sana.
5 lira bi şey test ücreti, al en azından kafan rahat olur, alayım mı diye sorman hata.
Allah en kısa zamanda evlat sahibi olmayı nasip etsin sana inşallah...
Ama erken-geç kavramı aileden aileye göre değişir. Biz de 1 senedir evliyiz ve düşünmüyoruz. İşimiz dolayısıyla henüz çocuk için erken gibi geliyor. Eminim o arkadaşımızın da kendince geçerli sebepleri vardır.
Allah, isteyen herkese nasip etsin. Doğru zamanda hayırlı evlatlar versin herkese.
Tabii ki test yapmalısın şüphen varsaAma ilişki esnasında yöntemde sıkıntı olmadıysa eğer bence hamilelik yoktur. Prezervatif olmasına rağmen hamile kalmak çok çok zor hatta imkansız gibi bir şey..
%100 değil hiçbir korunma.Öncelikle teşekkür ederim yorumunuz için.
Aynen öyle yaşım ve yaşam şartlarım gereği şuan çocuk düşünmüyorum.
Binlerce insan çocuk aşkıyla yanıp tutuşurken benim istememem normal mi diye de düşünüyorum. Ama yaşım bana göre çok küçük ve evleneli henüz 1 yıl oldu.
Daha evliliğe yeni yeni adapte olabiliyoruz.
Test yapmama gerek kalmadı. 3 gün gecikmeli regl oldum.
Fakat prezervatif konusunda hep bir korkum olmuştur.
Her ilişkiden sonra mutlaka kontrol ediyorum.
Bu nedenle telaş yaptım ve böyle bir grup olduğunu görüp sizlerden yorum almak istedim.
haklısın daha öğrencisin sen. Allah gönlüne göre versin.Çünkü henüz 24 yaşındayım, okuyorum ve çalışıyorum.
Eğer çocuğum olursa ona kaliteli zaman ayıramayacağım için erken olduğunu düşünüyorum.....
Allahım bekleyen, isteyen herkese çocuk sahibi olmayı nasip etsin.
benim pek hoşuma gitmiyor prezervatif :)
geri çekilme yöntemi de kadına haksızlık gibi oluyor benim için
hap desen zaten iyi birşey değil hormonlarımızla oynuyor
şimdi bebiş istiyoruz korunmuyoruz ama sonrasında ben sprial takmayı düşünüyorum
Geri çekilmede neden kadına haksızlık oluyor?
Nasil yani cnmBizde hep prezervatif, geri çekilme ve ilk zamanlarda:)) yumurtlama ın yoğun günlerde yapmamak gibi şeylerle korunduk.. Sorun olmadı.. Ama prezarvatifsiz her iki taraf içinde daha iyiianlaaadııınnn?
Daha rahat, daha doğal ve şey işte yaaa:)))) zevkli yaaaniiNasil yani cnm
Dayaniklik testi ne kizlar : )
Tovbe estafirullah tovbeeeeee, ayol neler konsuuyoruz ;/(
Ne kadar sure korundunuz bu sekilde ? Ilk sene cocuk istemiyoruz biz de ama hap harici her sey korkutuyorBizde hep prezervatif, geri çekilme ve ilk zamanlarda:)) yumurtlama ın yoğun günlerde yapmamak gibi şeylerle korunduk.. Sorun olmadı.. Ama prezarvatifsiz her iki taraf içinde daha iyiianlaaadııınnn?
Ne kadar sure korundunuz bu sekilde ? Ilk sene cocuk istemiyoruz biz de ama hap harici her sey korkutuyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?