Prezervatif yırtılması

Haksızlık karşısında susan dilsiz şeytandır düsturuyla hareket ediyoruz. Hakikati söylemek bir Müslümanın asli görevidir
Yürü git burada ahkam kesmek ne kadar kolay gitte otobüste çarşıda pazarda kes hatta tatil bölgesin de öğret müslümanlığı gitte ellerinde kal.

Haksızlık karşısında susan dilsiz şeytandır düsturuyla hareket ediyoruz. Hakikati söylemek bir Müslümanın asli görevidir
Siz dilsiz olun mümkünse. Ciddiyim. Ağzınızdan hakikat çıkmıyor irin akıyor. Hiç bir müslümana yakışıyor mu bu sözler ? Gidin bi elinizi yüzünüzü yıkayın bi abdest alın. Kendinize gelin

Öff sonradan yusuf yusuf olcak olan yaşamasın şunu ya.
Hem ilk diyo hem daha önce de ella kullandım diyo.
Bu kafadaki türler sevissin ama üremesin lütfen.

İtin duası kabul olsaydı gökten kemik yağardı ...
Bak it değiliz ki duamız kabul olmuyor gökten kemikte yagmıyor, dikkat et bir çocuğun var Allah buradakilerin ahını ondan cıkarmasın sizin gibi pisliklerdwn çıkıyor Ne cıkıyorsa

Benim anlamadığım, birçok kişi namus da namus diye ahkam kesiyor.
Yahu arkadaş lise zamanı parklarda kuytularda öpüşenler kimdi o zaman?
Kafamda deli sorular :işsiz:

Pisli
sızın ne olduğunuz bıle bellı degıl senın ozellıkle
Defol git insanlıkla alakası olmayan yaratık senin ne olduğun belli zaten onla bunla her haltı yiyip yiyip sonra evlenince sütten cıkmış ak kasık olan sonra namusla yatıp namusla kalkan pisliğin tekisin taş o kadar Müslümansın ha sizin gibiler yüzünden çıkıyor ne çıkıyorsa

Birbirinize kopek uzerinden hakaret etmeyin kopekler cok guzel ve ozel canlilar.
Screenshot_2017-06-29-22-07-11-1.webp

Defol git insanlıkla alakası olmayan yaratık senin ne olduğun belli zaten onla bunla her haltı yiyip yiyip sonra evlenince sütten cıkmış ak kasık olan sonra namusla yatıp namusla kalkan pisliğin tekisin taş o kadar Müslümansın ha sizin gibiler yüzünden çıkıyor ne çıkıyorsa
Sen kendınle karıştırma her haltı yeseydım konuya senın gıbı yaklaşırdım.

Back
X