- 7 Nisan 2015
- 4.599
- 16.188
- 208
- Konu Sahibi Eylul_Izmir
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Puhah:)) keşkee valla ne güzel olurdu. Namuslu namuslu geçinirlerdiKeşke bı çip yapılsa herkese takılsa seda gibilerin alnında yanıp sönse ülkece gördüğümüz yerde kacsak tek başlarına kalsalar sonra bunun gibiler birbirini bulup birbirlerini yeseler ama işte hayat...
Koskoca bir keşkeeeeee..böyleleri kız çocuklarını okutmuyor işte okumak bunlar için namussuzluk oluyor işte o yüzden cahiller.Keşke bı çip yapılsa herkese takılsa seda gibilerin alnında yanıp sönse ülkece gördüğümüz yerde kacsak tek başlarına kalsalar sonra bunun gibiler birbirini bulup birbirlerini yeseler ama işte hayat...
Doğru insanların ahlakına laf etağn her pislik lafı konussun millette susacaktı oldu baskaama onun dediği laf yanlışsa bile bu kadar üstüne gidip hakaret etmenize gerek yok. Hepimiz insaniz sonuçta. Hepimizin hatası olur sizin de dediğiniz birçok söz yanlış
Kiyasin dogru degil. Kondomun icine yumurta düsmüyor sonucta. Ben gömmüyorum bu yüzdenm ams biri cikarda fantezi olsun diye gömerse bir sey diyemem:) cok Tartismaya girmek istemiyprum. Sonucta o hap birbirine kavusan spermle yumurtayi ayiriyor. Baslayan döllenmeyi durduruyor.ve bu bana göre ne dini ne ahlaki ne de insani acidan dogru degil. Ben zaten kpmu sahibine sen söylesin sen böylesin filsn demedim. Etikettete vurmadim. Yargilamadim da . Bunun kürtajdan farki olmadigini söyledim. Ve bu benim görüsüm. Konu sahibi kendisi ksrar verebilir ne yapacaginaCanım bu mantıkla bakarsan içinde sperm olan kondomu gömüp dua etmemiz lazım döllenmese de sperm 72 saat canlı çünkü
Kiyasin dogru degil. Kondomun icine yumurta düsmüyor sonucta. Ben gömmüyorum bu yüzdenm ams biri cikarda fantezi olsun diye gömerse bir sey diyemem:) cok Tartismaya girmek istemiyprum. Sonucta o hap birbirine kavusan spermle yumurtayi ayiriyor. Baslayan döllenmeyi durduruyor.ve bu bana göre ne dini ne ahlaki ne de insani acidan dogru degil. Ben zaten kpmu sahibine sen söylesin sen böylesin filsn demedim. Etikettete vurmadim. Yargilamadim da . Bunun kürtajdan farki olmadigini söyledim. Ve bu benim görüsüm. Konu sahibi kendisi ksrar verebilir ne yapacagina
Bende tesettürlüyüm ama bu insanın müslüman olduğundan bile şüphe eder oldum resmen din çatışması yaşattı.SEDA. BENDE MUSLUMANIM BENDE BASORTULUYUM BURDA DA MUSLUMAN COK AMA AMA HERKES NEYIN NE OLDUGUNU BILIYOR USLUBUN CPK YANLIS KUSURA BAKMA BI KENDINE GEL .. HERKES BI TURLU GUNAH ISLIYOR VE BU KULLA ALLAH ARASINDA .. NEDEN BU KADAR SERTSIN ?? ZORLA DINIMI YASATACAKSIN ? GORUSUNU SOYLE CIK NEDEN BU SALDIRI ? ISLAMIN ADINI KARALIYORSUNUZ BASKA BIRSEY DEGIL HERKES BIRNIRINE SAYGI DUYMAK ZORUNDA INSANLARI DIN ADINA KISKIRTMA RICA EDERIM PEYGEMABER KIMSYE SALDIRMADI ZINA EDER TOVBE EDER AŞLAH AFFEDER BU BIZE MI KALDO ?? SU ULKEYI BOLMEYIN ARTIK
Ozaman spermlerin boşa gitmesi de haksızlıkbirleşir birleşmez kalp atmaya başlamıyor sakin olun. Neyse görüşümüz farklı ve anlaşmak zorunda diiliz bence..
10 gün sürdügünüde biliyorum. Bu benkm insana bakis acim.kimi icin o 10 händen sonea baslar kimi icin yumurta dperm kavusunca kimi icon kalp atmaya baslayinca bir sey diyemem. Vesselam. Evet insallah almayi dpsünmpyorum ve insallah almayacagim.Döllenmiş yumurtada hemen rahme ulaşmıyor 1 hafta 10 gün sürüyor yerleşme, korunmasına rağmen emin olunmayan durumlarda mecbur alınan bir hap, başına gelirse sen almazsın diyecek birşey yok
Seda üslup çok önemli. Niyetin iyi bile olsa böyle sert üslupla bi yere varamazsın malesef.Yazıklar olsun bu forumdakilere. Sorunca Müslümanım diyeceksin . Çıkıp iki kelam etmeyeceksin . Yazdıklarımda ileri gittiğimi ben de biliyorum ama Çileden çıkardınız . Yapılan bu ahlaksızlığın nasıl normal görürsünüz ya . Evlen ne yapıyorsan yap. Böyleleri her haltı yer. İş evlenmeye gelince helal süt emmiş temiz birini arar . Doğru söyleyeni dokuz köyden kovarlar demişler forumdaki herkes bir oldu yanlışı savunuyorlar. Bu hale kim getirdi bu toplumu. Kral çıplak diyebilen yürekli biri yok mu
İş tesettürle bitmiyor şekerim Müslüman olmayan da moda diye ötüyor . Sen müslümanlığın ne olduğunu aç bir daha okuBende tesettürlüyüm ama bu insanın müslüman olduğundan bile şüphe eder oldum resmen din çatışması yaşattı.
Yahu sanane!Yazıklar olsun bu forumdakilere. Sorunca Müslümanım diyeceksin . Çıkıp iki kelam etmeyeceksin . Yazdıklarımda ileri gittiğimi ben de biliyorum ama Çileden çıkardınız . Yapılan bu ahlaksızlığın nasıl normal görürsünüz ya . Evlen ne yapıyorsan yap. Böyleleri her haltı yer. İş evlenmeye gelince helal süt emmiş temiz birini arar . Doğru söyleyeni dokuz köyden kovarlar demişler forumdaki herkes bir oldu yanlışı savunuyorlar. Bu hale kim getirdi bu toplumu. Kral çıplak diyebilen yürekli biri yok mu
Yazıklar olsun bu forumdakilere. Sorunca Müslümanım diyeceksin . Çıkıp iki kelam etmeyeceksin . Yazdıklarımda ileri gittiğimi ben de biliyorum ama Çileden çıkardınız . Yapılan bu ahlaksızlığın nasıl normal görürsünüz ya . Evlen ne yapıyorsan yap. Böyleleri her haltı yer. İş evlenmeye gelince helal süt emmiş temiz birini arar . Doğru söyleyeni dokuz köyden kovarlar demişler forumdaki herkes bir oldu yanlışı savunuyorlar. Bu hale kim getirdi bu toplumu. Kral çıplak diyebilen yürekli biri yok mu