Prilam bulantı hapı kullananlar var mı???

Citlembik2

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
29 Nisan 2020
298
159
53
38
Herkese sağlıklı günler,
Çok zor Bi dönemden geçiyorum. Bünyem çok zayıf yemek yiyemiyorum. Su içemiyorum. Yediğimi çıkarıyorum. Bebek ne halde hiç bilmiyorum haftaya randevumuz var. İlaçlarımı kusuyorum artık içmekten de tiksiniyorum. Doktor prilam verdi. Geçen hafta kullandım ama midemi inanılmaz yaktı ve zararı olur mu çocuğa diye de içime sinmiyor. Çok zor Bi dönemdeyim benim gibi olanlar var mı. Daha önce prilam kullananlar a danışmak istiyorum napmalıyım

Ben kullandım kilo vermiştim kullandım rahatladım. Kilo vermek sürekli kusmak daha tehlikeli ve prilam direk gebeler için geliştirilmiş bir ilaç....
Günde 2kere yatmadan evvel kullandım sorna 1e düşürdüm. Sonra tamamen bıraktım.
Kızımda bulantılarım daha az sürmüştü bunda daha fazla sürdü ve dedim ah ilaç sen nelere kadirsin
Ben iyi ki kullandım diyorum... Çok pinpirikli birisiyimdir ama dr ye çok sordum o da kesinlikle önerdi içimi rahatlattı bende kullandım.
Katlanılaxak gbi değildi benimki...

Benimki de deil inanın. Midem ağzımda yatıyorum. Ölü gibiyim. Sabah iki tane içsem istifra edecekmişim gibi geliyor şimdi

Benimki de deil inanın. Midem ağzımda yatıyorum. Ölü gibiyim. Sabah iki tane içsem istifra edecekmişim gibi geliyor şimdi
Aksam uyumadan evvel iç.. Bana Dr öle ddi o ertesi gün tüm saat koruyor.. Bende öyle yaptım hiç sorun yasamadım

Doktor bana metpamid verdi. Ama kuzenim prilam kullanıyor. İçmeyince mutfağa bile giremiyorum diyor.

Doktor bana metpamid verdi. Ama kuzenim prilam kullanıyor. İçmeyince mutfağa bile giremiyorum diyor.
Dün yatmadan önce içtim. Hala ev işi yapamıyorum midemde yanma var ama en azından devamlı istifra kalktı. Belki yarın daha iyi olurum.

Dün yatmadan önce içtim. Hala ev işi yapamıyorum midemde yanma var ama en azından devamlı istifra kalktı. Belki yarın daha iyi olurum.
Mide yanmasına ılık süt iyi diye okumuştum. Içebiliyorsanız az miktarda deneyin isterseniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…