Prilam dr kullananlar ?

La vie en Rosee

Honey, i am pure gollddd
Pro Üye
1 Haziran 2018
5.328
16.337
248
Merhabalar,
12 haftalık hamileyim. Normalde ilacı gece içiyorum almayı unutmuşum, sabah içtim. Ama birkaç saat sonra aşırı uyku hali ve sersemlik yaptı. Sizde de böyle oldu mu acaba gündüz kullananlar? Çok evhamlıyım her şeyi kafama takıyorum bu halsizliğim canımı sıkıyor

Canım canını sıkacak bir durum yok uyu sende bende bazen aksamlaerı içmeyi unutuyorum ertesi gün saat kaç olursa olsun gün içerisinde içiyorum bsy olmuyır bana herkeste farklılık gösterebilir ama dert edinecek bsy dğl bence

Prilam uyku yapiyor ben dogurdugum gune kadr kullandim dert etmeyin 4 ayri doktora danistim prilam icin en masum ilac icinde vitamin de var kullan dediler

Yaa bu msjınız bile o kadar iyi hissettirdi ki, ne biliyim en ufak şeyleri bile kafama takıyorum. Bazen panik atağım azıyor ama Allahtan uzun sürmüyor geçiyor yorumunuz için teşekkür ederim

Prilam uyku yapiyor ben dogurdugum gune kadr kullandim dert etmeyin 4 ayri doktora danistim prilam icin en masum ilac icinde vitamin de var kullan dediler
Yorumunuz için teşekkür ederim evet sanırım en masumu, dramamine diye bir ilaç daha varmış dr geçmezse ona geçeriz dedi ama sanırım o çok ağırmış. Benim bulantılar da azaldı Allahtan

Yorumunuz için teşekkür ederim evet sanırım en masumu, dramamine diye bir ilaç daha varmış dr geçmezse ona geçeriz dedi ama sanırım o çok ağırmış. Benim bulantılar da azaldı Allahtan
Rica ederim doktorum bana gece 2 tane al demisti ama 1 tanesi bana iyi geldigi icin 2 ye yukseltmedim hic 2 ser tane alan tanidiklarimda var saglikla dogumlari gerceklesti

Yaa bu msjınız bile o kadar iyi hissettirdi ki, ne biliyim en ufak şeyleri bile kafama takıyorum. Bazen panik atağım azıyor ama Allahtan uzun sürmüyor geçiyor yorumunuz için teşekkür ederim
İçin ferahladıysa çok mutlu oldum bebişine odaklan Allah ın izniyle hiç bsy olmaz hamilelik psikolojisi biz anneleri evhamlandırıyor benim cadı sabah sadece harelet ettti aksama kadar uyudu heralde akşam ben burdayım demesydi sabah soluğu hastanede alacaktım nys ki merak etme anne dedi rahatladım hepimize sağlıcakla doğurmak nasip olsun

12 haftalık gebeyim prilam bende hiçbir işe yaramadı. İlacı içince bile anında kusuyorum. Keşke işe yarasa da uyku yapsa bende de

Prilam bende adeta anestezi etkisi yapio.Benim bulantı ve kusmalarim çok ağır olduğu için gündüz de alıyorum ve bütün gün uyuyodum.Ona ek olarak dramamine de başlamisti doktorum.O da aynı şekilde uyutuyo.Bulantim artınca hala kullaniorum ve uyuyorum.Baska türlü cekilicek şey değil bulantı.

Ahaha bu ben bir gün daha bitti çok şükür uyuyarak diye diye bu haftaya geldim

Bende gece gündüz düzenli kullandım bende hiç öyle yapmadı. Kişiye göre değişiyor olabilir bende saatini geçirsem bile etkisini azaltıyodu.

Evet ya kusmaktan iyidir uyku walla

Bende gece gündüz düzenli kullandım bende hiç öyle yapmadı. Kişiye göre değişiyor olabilir bende saatini geçirsem bile etkisini azaltıyodu.
Bende dün yatmadan biraz gec içtim bugün felaket miğdem daha simdiden, aksam nolur bilmiyorum

Arkadaşlar Nasipse 24. Haftanın içindeyim halen prilam içiyorum bırakamıyorum doğuma kadar gidicek gibii normalmi acaba

Arkadaşlar Nasipse 24. Haftanın içindeyim halen prilam içiyorum bırakamıyorum doğuma kadar gidicek gibii normalmi acaba
Ben doğum yapana kadar kullandım çok fazla bulantım oluyordu kullanmadığım zaman, her gece 1 tane içiyordum bende bırakamadım. Siz de kullanının ama inşallah geçer en kısa süre de bulantınız

Ben doğum yapana kadar kullandım çok fazla bulantım oluyordu kullanmadığım zaman, her gece 1 tane içiyordum bende bırakamadım. Siz de kullanının ama inşallah geçer en kısa süre de bulantınız
Sormayın bende 1 e düşürmüştüm geçen bi bırakaım dedim o gün akşamı istifra edince doktor devam dedii 2 tanee Ama 1 e düşüRücem genee ayyy korkuyorum ama bayaa olumsuz etkisi olmayan bir ilaçmış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…