- 1 Haziran 2018
- 5.328
- 16.337
- 248
- Konu Sahibi La vie en Rosee
-
Canım canını sıkacak bir durum yok uyu sendeMerhabalar,
12 haftalık hamileyim. Normalde ilacı gece içiyorum almayı unutmuşum, sabah içtim. Ama birkaç saat sonra aşırı uyku hali ve sersemlik yaptı. Sizde de böyle oldu mu acaba gündüz kullananlar? Çok evhamlıyım her şeyi kafama takıyorumbu halsizliğim canımı sıkıyor
Yaa bu msjınız bile o kadar iyi hissettirdi ki, ne biliyim en ufak şeyleri bile kafama takıyorum. Bazen panik atağım azıyor ama Allahtan uzun sürmüyor geçiyor yorumunuz için teşekkür ederimCanım canını sıkacak bir durum yok uyu sendebende bazen aksamlaerı içmeyi unutuyorum ertesi gün saat kaç olursa olsun gün içerisinde içiyorum bsy olmuyır bana herkeste farklılık gösterebilir ama dert edinecek bsy dğl bence
Yorumunuz için teşekkür ederim evet sanırım en masumu, dramamine diye bir ilaç daha varmış dr geçmezse ona geçeriz dedi ama sanırım o çok ağırmış. Benim bulantılar da azaldı AllahtanPrilam uyku yapiyor ben dogurdugum gune kadr kullandim dert etmeyin 4 ayri doktora danistim prilam icin en masum ilac icinde vitamin de var kullan dediler
Rica ederim doktorum bana gece 2 tane al demisti ama 1 tanesi bana iyi geldigi icin 2 ye yukseltmedim hic 2 ser tane alan tanidiklarimda var saglikla dogumlari gerceklestiYorumunuz için teşekkür ederim evet sanırım en masumu, dramamine diye bir ilaç daha varmış dr geçmezse ona geçeriz dedi ama sanırım o çok ağırmış. Benim bulantılar da azaldı Allahtan
İçin ferahladıysa çok mutlu oldumYaa bu msjınız bile o kadar iyi hissettirdi ki, ne biliyim en ufak şeyleri bile kafama takıyorum. Bazen panik atağım azıyor ama Allahtan uzun sürmüyor geçiyor yorumunuz için teşekkür ederim
12 haftalık gebeyim prilam bende hiçbir işe yaramadı. İlacı içince bile anında kusuyorum. Keşke işe yarasa da uyku yapsa bende deMerhabalar,
12 haftalık hamileyim. Normalde ilacı gece içiyorum almayı unutmuşum, sabah içtim. Ama birkaç saat sonra aşırı uyku hali ve sersemlik yaptı. Sizde de böyle oldu mu acaba gündüz kullananlar? Çok evhamlıyım her şeyi kafama takıyorumbu halsizliğim canımı sıkıyor
Hmm doktorunuzla konuşsaydınız daha etkili bir ilaç verirdi ya da dozunu arttırırdı12 haftalık gebeyim prilam bende hiçbir işe yaramadı. İlacı içince bile anında kusuyorum. Keşke işe yarasa da uyku yapsa bende de
Yarın kontrolüm var. Bakalım söyleyeceğimHmm doktorunuzla konuşsaydınız daha etkili bir ilaç verirdi ya da dozunu arttırırdı
Prilam bende adeta anestezi etkisi yapio.Benim bulantı ve kusmalarim çok ağır olduğu için gündüz de alıyorum ve bütün gün uyuyodum.Ona ek olarak dramamine de başlamisti doktorum.O da aynı şekilde uyutuyo.Bulantim artınca hala kullaniorum ve uyuyorum.Baska türlü cekilicek şey değil bulantı
Bende gece gündüz düzenli kullandım bende hiç öyle yapmadı. Kişiye göre değişiyor olabilir bende saatini geçirsem bile etkisini azaltıyodu.Merhabalar,
Ben de köşe yastığı mod onAhaha bu ben bir gün daha bitti çok şükür uyuyarak diye diye bu haftaya geldim
Evet ya kusmaktan iyidir uyku wallaPrilam bende adeta anestezi etkisi yapio.Benim bulantı ve kusmalarim çok ağır olduğu için gündüz de alıyorum ve bütün gün uyuyodum.Ona ek olarak dramamine de başlamisti doktorum.O da aynı şekilde uyutuyo.Bulantim artınca hala kullaniorum ve uyuyorum.Baska türlü cekilicek şey değil bulantı.
Bende dün yatmadan biraz gec içtim bugün felaket miğdem daha simdiden, aksam nolur bilmiyorumBende gece gündüz düzenli kullandım bende hiç öyle yapmadı. Kişiye göre değişiyor olabilir bende saatini geçirsem bile etkisini azaltıyodu.
Ben doğum yapana kadar kullandım çok fazla bulantım oluyordu kullanmadığım zaman, her gece 1 tane içiyordum bende bırakamadım. Siz de kullanının ama inşallah geçer en kısa süre de bulantınızArkadaşlar Nasipse 24. Haftanın içindeyim halen prilam içiyorum bırakamıyorum doğuma kadar gidicek gibii normalmi acaba
Sormayın bende 1 e düşürmüştüm geçen bi bırakaım dedim o gün akşamı istifra edince doktor devam dedii 2 tanee Ama 1 e düşüRücem genee ayyy korkuyorum ama bayaa olumsuz etkisi olmayan bir ilaçmışBen doğum yapana kadar kullandım çok fazla bulantım oluyordu kullanmadığım zaman, her gece 1 tane içiyordum bende bırakamadım. Siz de kullanının ama inşallah geçer en kısa süre de bulantınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?