Prima mı ? Hugguies mi ?

franceparis

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
8 Aralık 2015
32
7
1
Herkese selam. Bebeğim 3,5 aylik ve primanin bezi koku yapiyor gibi geldi bezin kendisi de kokuyr zaten aktif bebek4 kullaniyorum. Cok kimyasalli gbi geliyor bebegumin cildi cok hassas ve en onu rahat ettirmek icin en iyi bezi kullanmak istiyorum.Daha oncede dr bezini deistr demisti ama karar veremedim. Hugguies kullananlar memnun mu ? Ve bez kalin diyorlar tecrubelerinizi paylasrsaniz sevinrm.

Yiğenimde can bebe kullandık şimdi bende onu kullanmak istiyorum

Canbebe hediye olarak geldi fakat cisi yuzeyinde tutuyor bu gune kadar bnde molfuxi caanbebeyi denemistim ama ikisinde memnun klmamstm hugguies i de kullanici yorumlqrina gore alayim diyorum
e bebekte hepsi buradada daha çok yorum bulursun canım

Prima molfix canbebe evy baby hepsini kullandım ve hiç birini tavsiye etmiyorum.

Şimdilik hugguies kullanıyorum. Memnunum.

Valla. Benim kizim 2 yasinda ve dogdu gunden beri prima yi kullaniyorum ve cok memnunum. Asla islakligi disaro vermiyor

ilk çocuğumda Primayla başladım sonra hep Huggies kullandım. ikinci de Huggies kullanıyorum. bir ara Pima aldım ama kokusu çok rahatsız etti. .Huggies'ten çok memnunum.

doğduğundan beri hep prima kullandık.çok arada molfix.geçen denemek için huggies aldık pişikten kurtulamadı.yine primaya döndük

benim bebeğimde 6 aylık bende doğduğundan beri prima premıum care kullanıyorum bi kez kötü kokulu bi paket bana da denk geldi p&g firmasına gönderip incelettim ilgilendilerde bi sorun yok gönül rahatlığı ile kullanın dediler şüpheniz varsa sizde gönderin ben çok memnunum yani...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…