Bebek Beslenmesi Prima premium care çok kötü kimyasal madde kokuyor

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.
valla ben ilk onu kullandım memnun kaldım bitince tekrar alalmı dedik eşim bulamayınca huggies aldık ama iki üç kullanımdan sonra bebeğimin poposu beli kıpkırmızı oldu bi de ıslak mendilleri ile silince haggiesin oğlum kıyametleri kopardı bıraktık kutu olduğu gibi duruyor tekrar prima premiuma döndüm çok şükür geçti bi de poposuna yapışmasa iyi olacak

Arkadaşlar büyük firmalar ile ilgili böyle şikayetlirniz olduğunda yapacağınız tek şey şikayetimvar.com diye bir site var oraya hemen durumu ve size yaklaşımlarını bildirin size dönüp gerekeni yaparlar yapmak zorundalar. Ve yapacaklar eminim.

benim oğlum 19 aylık. Hep Prima kullandım. İlk aylarda bu petekli bezlerin neden 2'den büyük numarası yok diye düşünmüştüm. Çıkınca önce Mother Care'den verdikleri numuneleri denemiştim. Bir koku hissettim ama numuneler tek tek paketlenmiş olduğu için ambalaj kokusu olduğunu düşünmüştüm. Daha sonra yine normal prima aldık. Geçen hafta tekrar premium care denemeye karar verdim ve bir paket aldım. Sonuç gerçekten rahatsız edici bir kokusu var. Normal prima ile dönüşümlü kullandım paket bitmek üzere ama yenisini alır mıyım bilmem.

cnm ben tüm bezleri kullandım neredeyse ama sadece primadan memnun kaldım premium care kullanmadım bilemicem ama normal primadan çok ama çok memnunum.............

of ya ..ben hiç farketmedim.en begenerek aldıgım en memnun kaldıgım primapremium care ..hepsinde koku yok bazılarında var sanırım..umarım öyledır..şu işe bak bıran önce tualet eğitimine baslamalıyım..hiçbirseyiiçimiz rahat kullanamıycakmıyız

oglum kakasını çok şiddetli yaptıgı ve sırtına kadar çıktıgı için bizim bücürüge premium care aldık yaklaşık 2-3 ay önce. bi ara bulamadık aktif bebek e geçtik. eşim 15 gün önce migrostan premium care aldı. yenilenmiş biraz daha incelmiş.önceki versiyonuna göre iç yüzeyi daha sert geldi bana ama hayıflanıyorum galiba diye düşünüp kullanmaya başladım. 15 gün içinde oglumun pipisinde kızarıklık farkettim aldırmadım önce. pazartesi günü doktora gittik.muayenede tahrişe baglı iltihaplanma oldugunu ögrendik ve ben acilen daha yumuşak oldugu için aktif bebek e geri döndüm. oglumun kakasını sırtından temizlemeye razıyım açıkcası.kız bebekler için bilemem ama erkek bebekler için premium care tavsiye etmiyorum.ama aktif bebek den çok memnunum.

konuyu açılalı çok olmuş ama bende premiumcade koku farkettim hemde ilaç gibi bir koku
normalde türk malı diye evybaby kullanıyordum bi deneyelim dedik prima aldık ama parasının hakkını vermedi hiç
evy babyye devam etmek en iyisi yaşasın türk malı

Kesinlikle krem kokusu falan olamaz.Koku özellikle bel kısmına gelen yerde yoğun . Sanki atık plastikleri eritmişler de onlardan bez yapmışlar gibi. Bu yüzden huggies gold'a geçmiştim. Çok da memnundum.Kalın olsa da sıfır koku ve yumuşacıktı. Ama en son aldığım Huggies de aynı premium care gibi kokuyor.Ne oluyor anlamıyorum bu bezlere. Acaba bezlerin de sahtesini mi yapıyorlar diye düşünmeye başladım artık.

kızım doğduğundan beri huggies organik pamuklu kullanıyorduk bir ara bulamadık, çok methediliyor diye prima premium care alalım dedik, ilk paketten memnun kaldım, huggiesi aratmadı, ama 2. paketin dediğiniz gibi kimyasal keskin bir kokusu vardı, üstelik kızım altını az bir ıslatsa hemen o kokuyu da dışarı veriyordu günde 10 defa altını değiştiriyordum bez bazen kupkuru olduğu halde... daha da almam, huggies evet daha kalın belki ama içindeki organik pamuk en azından kimyasal madde değil...

kızım 2 buçuk aylık doğduğu günden beri prima premium care kullanıyoruz,, herhangi bir sıkıntı yaşamadık =/ ama aklım karıştı şimdi benim. Bir ara değiştiriyim normal prima kullanıyım dedim pişik oldu altı =(( hemen premium'a geri döndük. emicilikle ilgili bence üzerine yok, hiçbir şekilde ıslaklık sorunu yaşamıyoruz.

bizde premium care kullanıyoruz konu sahibesi kokuyor demiş ama 2 sene önceki konuymuş..kafan karışmasın boşuna

premium care kizima pisik yapti, aktif bebek e gectik, 2 aydir kullaniyoruz, memnunuz ama belden kaka sizdirma sorunumuz oldu. 1 haftadir huggies in gold una gectik, bel bandi kaka sizma sorununu cozdu. simdilik cok memnunum. kurulukta prima aktif bebek kadar iyi degil ama, onu da belirteyim.

kesinlikle huggies... prima aktif bebek, premium care hepsini kullandık ama primalar hem kötü kokuyordu hem de ıslaklık kızımın kıyafetine kadar geçiyordu. altını açtığımda hem cildi hem de kıyafeti ıslak oluyordu. üstelik altına kaka yapmasa bile sık sık değiştiriyorum bezini. primadan özellikle premium care den hiç memnun kalmadık. sonra huggies kullandık organik pamuk ve ıslaklığı çok iyi çekiyor.tavsiye ederim

Ben de premium care'den cok memnunum. Uzun sure kuru kaliyor. Hic pisik sorunumuz da olmadi, yani 1,5 yasindaki oglum iki kere falan pisik olmustur, ki kotu degildi, kizarmisti biraz. Huggies de denedim. O da fena degil ama premium care daha cok hosuma gitti.

kızım için hep en iyisi olsun istedim. premium care aldım ama pişik yaptı çok kötü bir daha da almadım. normal prima kullanıyoruz.

İlk prima aldığımızda kötü kokuyordu ben normal bez kokusu böyle olur sandım.azcık ıslansa o pis koku daha beter olup dışarı çıkıyordu. biz dayanamıyoruz bebek nasıl dayansın dedik sonra kampanyalıydı ekonomik paket filandı diye baska marketten aldık onda koku yoktu o bitti dün ben yine baska matketten aldım bu da kokuyor aldığıma pişman oldum isimi sansa bırakmak istemiyorum artık.ince diye hoşuma gidiyordu ama o kokuya verdiğim paraya yazık.yıl 2015

bende pampers kullandim alerjim var zaten primayi koklayinca kendime gelemiyorum nefes alamiyorum cok kotu artik kullanmiyorum molfixde hic koku yokdaha iyi gibi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…