- 2 Ocak 2017
- 3.380
- 20.658
- 308
- Konu Sahibi Depresif Penguen
-
Tamam ben yıkıycam sonra tonik sonra bişey yapmama gerek var mı? Effeclar süreyim miDoğruu akşam yüzümü yıkadım benyarın yıkama videosu çekçem söz unuttum çünkü
o ürün biraz alerjik bi ürün kızarıklığını tetikleyebilir boşver yeni bir şey al yeniden başlaBen hala kirmizilik ile ugrasiyorum.
gerçi uzun zaman boslamistim cilt bakimini.
En son Dr.Ceuracle
Vegan Active Berry First Essence 'im i düsürüp kirinca depressions girmis gibi küstüm cilt bakimina
Bide görebilseydimmmmmmTamam ben yıkıycam sonra tonik sonra bişey yapmama gerek var mı? Effeclar süreyim mi
Aşkım yıka tonikle o effeclarla sonra o emilsin sonra elini nemlendir yüzüne sür hyalüronik asit serumunu sür sonra o duo yu sür bittiiiğTamam ben yıkıycam sonra tonik sonra bişey yapmama gerek var mı? Effeclar süreyim mi
Em önemlisi oyaz kış güneş koruyucu kullanıyorum bir de sayılır mı
Yav sen Negzel anlatıyon beyle yav galbini seveyim beo ürün biraz alerjik bi ürün kızarıklığını tetikleyebilir boşver yeni bir şey al yeniden başla
Kız effeclar krem var ya. Hyalüronik asidim yok ki benimAşkım yıka tonikle o effeclarla sonra o emilsin sonra elini nemlendir yüzüne sür hyalüronik asit serumunu sür sonra o duo yu sür bittiiiğ
Sabun dediğin de Nilera bu arada, ışılla yıkamıyorumEm önemlisi o
Kız dün dedim ya loreal var ya aşkıöKız effeclar krem var ya. Hyalüronik asidim yok ki benim
Tamam ben onun hiyalüronik asit olduğunu unutmuşumKız dün dedim ya loreal var ya aşkıö
Seniii yerim kız sen ne tatlı bir prensessinYav sen Negzel anlatıyon beyle yav galbini seveyim be
Bugün bin tane şey aldın sür hepsiniBen napıcam ?
Bugün aldığımız temizleme sütüyle yüzünü biraz ovala göz makyajın da çıkacak sonra güzel durula. Sonra lifting serumunu sür sonra o pembe kaplı kremi sürBen napıcam ?
Kız bıkmaz anlamadığımı bile bile gerizekalıya anlatır gibi anlatır bıkmaz darlanmaz bdbdbSeniii yerim kız sen ne tatlı bir prensessin
Kız ben de hiç anlamıyodum ki biri bişey deyince boş bakıp kafama göre sürüyordum aşkım normalKız bıkmaz anlamadığımı bile bile gerizekalıya anlatır gibi anlatır bıkmaz darlanmaz bdbdb
Maşallah hocam, güzeller güzeli nurlu hocam akksksksksKız bıkmaz anlamadığımı bile bile gerizekalıya anlatır gibi anlatır bıkmaz darlanmaz bdbdb
Aldim yeni birsey bu hafta. Sonunda tekrar baslayim diye.o ürün biraz alerjik bi ürün kızarıklığını tetikleyebilir boşver yeni bir şey al yeniden başla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?