- 28 Ağustos 2020
- 9.004
- 41.416
- 498
- Konu Sahibi Depresif Penguen
-
Beybiçok güzelsiniz hanımefendiyıka nemlendir güneş kremi sür sonra detaylı rutin yaparız bi şikayetin varsa. Yavaş sade rutinle başla ki sıkılmayasın
Kremi bi yolla nirde nirdee
12 ay olmadıysa açalı bi şans verelimBeybi
Ya bir ara aşırı gaza gelip bir sürü serum aldım. Ama onları da yanlış sürmüşüm sanırım direkt yüzüme sıktım. P*ç oluyomuş öyle serum cilte temas ederse damlalıkhevesim kaçtı ondan sonra. Duruyor öyle dolapta. Belki skt leri bile geçmiştir
Valla nur gibi yolarimm siteyi ayaga kaldırırımDepresifim pingum ben sana göstercem kendimi şu gacılara yok
Galibası hiç açmadan tıkmışım dolaba. Ne işe yarıyor buMeyve enzimli peeling şeysi mi bu
Evet yardımcı olayım diye geldim şurda mesai harcıyorum jfdj
Ben bir cesaret başladım önce haftada 1 kullandım. Sonra haftada 2ye çıktım. Sonra cildimdeki gelişmeden memnumn olunca tekrar haftada bire düştüm çünkü yazdığınız gibi uzun vadede bir sorun olursa diye endişe ediyorum. Ama cilt kalitemi çok arttırdı. Ayrıca col su içiyorum. Zencefil tüketiyorum. Haftada 3-5 kez pancarlı havuç salatası yiyorum.O exosome shotlardan bende de var ama hakkında yeterince çalışma olmadığı için speküller yüzden atılabiliyor mu emin olamadığım için açmaya korkuyorum.
Bir de güneş kremini evde de sürün çünkü foto yaşlanma ekranlardan gelen mavi ışıkla da oluyor. Mavi ışık filtreli güneş kremi bakabilirsiniz.
Ayıp ayıp beee o kadar cledyana şıfırım diyom püüüDepresifim pingum ben sana göstercem kendimi şu gacılara yok
Manamsjsjdjdjkd anlat çift aşamalı temizlik nasıl yapılıyorNeyle yıkıyon anam, bulaşık deterjanıyla mı? Çift yıkama yapıyon mu ayrıca?
Ne bu meyve enjimli peeling? Foto ya da link atar mısınızMeyve enzimli peeling şeysi mi bu
Aaa ben hep süttüre süttüre sürüyom vallaBeybi
Ya bir ara aşırı gaza gelip bir sürü serum aldım. Ama onları da yanlış sürmüşüm sanırım direkt yüzüme sıktım. P*ç oluyomuş öyle serum cilte temas ederse damlalıkhevesim kaçtı ondan sonra. Duruyor öyle dolapta. Belki skt leri bile geçmiştir
La ben hiç birinizi görmedim püüüBeni zaten baya gördünüz daha neyi atam
Gel ben de sana göstercem hıh boşver bana di artıkAyıp ayıp beee o kadar cledyana şıfırım diyom püüü
O bi şişesini bitirince biraz ara ver o ürüneBen bir cesaret başladım önce haftada 1 kullandım. Sonra haftada 2ye çıktım. Sonra cildimdeki gelişmeden memnumn olunca tekrar haftada bire düştüm çünkü yazdığınız gibi uzun vadede bir sorun olursa diye endişe ediyorum. Ama cilt kalitemi çok arttırdı. Ayrıca col su içiyorum. Zencefil tüketiyorum. Haftada 3-5 kez pancarlı havuç salatası yiyorum.
Benim gözlerim çok hassas. Mesela maskeleri temizlerken bile yüzüme çok su çarptığım için gözlerim acıyor o saatten sonra uzun süre. Güneş kremi kullandığımda extra temizleme ihtiyacı hissettiğim için güneş kremi kullanmaya imtina ediyorum
Önce yağlıyoruz yüzümüzü sonra Michelin lastik suyuyla çalkalıyoz bdhdhManamsjsjdjdjkd anlat çift aşamalı temizlik nasıl yapılıyor
Bende seni görmedim kiiLa ben hiç birinizi görmedim püüü
Ahhhhhh galbimmm dirimmmn dimem miGel ben de sana göstercem hıh boşver bana di artık
Yanlış ilk niyet ediceksinÖnce yağlıyoruz yüzümüzü sonra Michelin lastik suyuyla çalkalıyoz bdhdh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?