👸🏻 Cilt Bakım Queenleri 👸🏼

çok güzelsiniz hanımefendi yıka nemlendir güneş kremi sür sonra detaylı rutin yaparız bi şikayetin varsa. Yavaş sade rutinle başla ki sıkılmayasın
Beybi
Ya bir ara aşırı gaza gelip bir sürü serum aldım. Ama onları da yanlış sürmüşüm sanırım direkt yüzüme sıktım. P*ç oluyomuş öyle serum cilte temas ederse damlalık hevesim kaçtı ondan sonra. Duruyor öyle dolapta. Belki skt leri bile geçmiştir

12 ay olmadıysa açalı bi şans verelim ama damlalık konusunda haklısın

Ben bir cesaret başladım önce haftada 1 kullandım. Sonra haftada 2ye çıktım. Sonra cildimdeki gelişmeden memnumn olunca tekrar haftada bire düştüm çünkü yazdığınız gibi uzun vadede bir sorun olursa diye endişe ediyorum. Ama cilt kalitemi çok arttırdı. Ayrıca col su içiyorum. Zencefil tüketiyorum. Haftada 3-5 kez pancarlı havuç salatası yiyorum.

Benim gözlerim çok hassas. Mesela maskeleri temizlerken bile yüzüme çok su çarptığım için gözlerim acıyor o saatten sonra uzun süre. Güneş kremi kullandığımda extra temizleme ihtiyacı hissettiğim için güneş kremi kullanmaya imtina ediyorum

Aaa ben hep süttüre süttüre sürüyom valla

O bi şişesini bitirince biraz ara ver o ürüne
Güneş kremi göz yakabilir ama göz için formüle edilmiş güneş kremleri var onları kullan göz çevresi çabuk yaşlanıyor maalesef

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…