- 17 Ağustos 2023
- 8.489
- 29.302
- 478
- Konu Sahibi Depresif Penguen
-
Sana da yazıklar olsunGel ben de sana göstercem hıh boşver bana di artık
Sana da gösteririm soulum benimSana da yazıklar olsun
Çitilemeyi unutdun şöyle yüzünü iyicene tüm kirlerden arındırıcanÖnce yağlıyoruz yüzümüzü sonra Michelin lastik suyuyla çalkalıyoz bdhdh
Kız bana süttürdüysen de süttür bişey olmaz kullan dedin atayım mı ben o hyolorinikiYanlış ilk niyet ediceksin
Sana da gösteririm soulum benim
Sürtünmek miiii neye sürttüünüyonuz yaw ahdhsjsjsKız bana süttürdüysen de süttür bişey olmaz kullan dedin atayım mı ben o hyoloriniki
Missha bana hiç iyi gelmedi suratım mahvoldu resmen cerave kullanıyorum yeni başladım onada iyi geldi çok şükürŞaka maka ben de sabahları normal yıkıyorum, nivea nin nemlendiricisine döndüm, birçok nemlendirici kullandım ama cildime en iyi gelen bu bence alengirli şeylere girmiyorum. Bildiğiniz mavi teneke içinde olanlar.
Missha renksiz güneş kremi kullanıyorum.
Akşam yağ bazlı ve su bazlı temizleme yapıyorum.
Haftada 1 kil maskesi 1 de pirinç maskesi yapmaya çalışıyorum. 2 defa da bu phlab nemlendiricili uyanabilir maskeler çıkardı ya onu yapıyorum. Tabi bazen düzenim şaşıyor ama genel olarak bu
Artık onları bitir atma bi dahakine süttürme dedim yaKız bana süttürdüysen de süttür bişey olmaz kullan dedin atayım mı ben o hyoloriniki
Kız bana süttürdüysen de süttür bişey olmaz kullan dedin atayım mı ben o hyoloriniki
Hadi aşkım üşenme yıka yüzünü tonikle zaten biraz beklicezArtık ciddiyete dönelimaccessdenied benim ürünleri Depresif Penguen biliyor. Henüz başlayamadım ama bu gece başlıycam inş
Çubuğu kızSürtünmek miiii neye sürttüünüyonuz yaw ahdhsjsjs
Beni gandırdın mı? Hani beraber yapacağdık görüntülüHadi aşkım üşenme yıka yüzünü tonikle zaten biraz beklicez
Pardon cinim kk dezanformasyonu biliyon muÇubuğu kız
Ay hani çubuğun içinden pompayla yapıyoruz ya, sıkıyoruzÇubuğu kız
Doğruu akşam yüzümü yıkadım benBeni gandırdın mı? Hani beraber yapacağdık görüntülü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?