- 18 Ekim 2014
- 7.978
- 37.012
- 748
- Konu Sahibi Depresif Penguen
-
Krem en son serum önce beybisiŞimdi şu büyük olanla yüzümü yıkıycam, sonra tonik yapcam sonra kremi sürcem sonra da hiyalüronik asidi sürcem.Depresif Penguen Eki Görüntüle 3577389 sıralama doğru mu
Tamam bebeğim tenk yuKrem en son serum önce beybisi
Sividan katiya diye düşün
Yok aşkım yıka tonikle biraz bekle hafif ellerini ıslat loreali sür sonra o hemen emilir duoyu sürŞimdi şu büyük olanla yüzümü yıkıycam, sonra tonik yapcam sonra kremi sürcem sonra da hiyalüronik asidi sürcem.Depresif Penguen Eki Görüntüle 3577389 sıralama doğru mu
Benim neden toniğim yokŞimdi şu büyük olanla yüzümü yıkıycam, sonra tonik yapcam sonra kremi sürcem sonra da hiyalüronik asidi sürcem.Depresif Penguen Eki Görüntüle 3577389 sıralama doğru mu
Ay kek çırpar gibiKrem en son serum önce beybisi
Sividan katiya diye düşün
Ulam yüzünü yıkamaya zor ikna ettim ondan yok
Almazsan olmaz
İnceden kalına sürcez ürünleri dedim ya bugün aklına da yatmıştı halbukiAy kek çırpar gibihahayt bcbxbx
Herkeşlerin herşeyleri var bende de bidon boy badem sütü var anasını satiim bchxhAlmazsan olmaz
Keke bağladı olayi diyet topiginde de her seyi yemege bağlamayı basariyorduİnceden kalına sürcez ürünleri dedim ya bugün aklına da yatmıştı halbukigeçirgenlik dedim
Noway evdekileri kullanıyo yaHerkeşlerin herşeyleri var bende de bidon boy badem sütü var anasını satiim bchxh
Evet unutuyorum kek çırpmasından aklımda kalsın önce sıvıları çırp sonra katıları çırp, ruhum domezİnceden kalına sürcez ürünleri dedim ya bugün aklına da yatmıştı halbukigeçirgenlik dedim
Ben yaptım hani nirdasın? Kız ilk yapışta yüzüm bi yumuşadı bu kadar mı farkeder sjjsjsjdEvet unutuyorum kek çırpmasından aklımda kalsın önce sıvıları çırp sonra katıları çırp, ruhum domez
Daha 1 hafta sonra gocan dicek gıızz yüzüne noldu diyeBen yaptım hani nirdasın? Kız ilk yapışta yüzüm bi yumuşadı bu kadar mı farkeder sjjsjsjd
O yaşlansın ben genç kalcemDaha 1 hafta sonra gocan dicek gıızz yüzüne noldu diye
Biz de seni seviyoruz misterım sisterım sakın gitme buradayız bundan sonraPenguşum bu sayfayı açtığın için tişikkirlirimi sunuyorum sevgilerimi gönderiyorum
Engin bilgileriniz için herkeşlere saygımı sunuyorum
Buralarda dolanırım çünkü neden dolanmayayım bilgi edinmek öğrenmek güzeldir vesselam
Sefiyom sizi mıhteşem gadınlar
Güzellikler sizinle olsun
Diyet topigindeki gibi bakip çıkma uygulama da yapPenguşum bu sayfayı açtığın için tişikkirlirimi sunuyorum sevgilerimi gönderiyorum
Engin bilgileriniz için herkeşlere saygımı sunuyorum
Buralarda dolanırım çünkü neden dolanmayayım bilgi edinmek öğrenmek güzeldir vesselam
Sefiyom sizi mıhteşem gadınlar
Güzellikler sizinle olsun
Ya onlar kim zaten gidip şükür namazı kılsınlar erkek olup bizim gibi harika insanları buldukları içinO yaşlansın ben genç kalcem
Damam bidenemmmmBiz de seni seviyoruz misterım sisterım sakın gitme buradayız bundan sonra
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?