- 19 Nisan 2022
- 4.526
- 49.785
- 458
- Konu Sahibi Depresif Penguen
-
Misterım güzel kalpli kelebeğimmm her gün geeel seni seviyoruuuzPenguşum bu sayfayı açtığın için tişikkirlirimi sunuyorum sevgilerimi gönderiyorum
Engin bilgileriniz için herkeşlere saygımı sunuyorum
Buralarda dolanırım çünkü neden dolanmayayım bilgi edinmek öğrenmek güzeldir vesselam
Sefiyom sizi mıhteşem gadınlar
Güzellikler sizinle olsun
Gızzz oranın sayesinde 270 gram kilo almışım çıkar mıyım heccccDiyet topigindeki gibi bakip çıkma uygulama da yap
Çok almışsın ya löp löp olmussundur birazını geri verGızzz oranın sayesinde 270 gram kilo almışım çıkar mıyım hecccc
Sıssss sesetmeeee oda bişey cledyana şıfırımmm hiç yoktan iyidirÇok almışsın ya löp löp olmussundur birazını geri ver
Ben vercem sana bi 5 kilo aklimda sey etcem bekleSıssss sesetmeeee oda bişey cledyana şıfırımmm hiç yoktan iyidir
Yoggggg dememmmm hemennn şakkkk kabul ederimmmmBen vercem sana bi 5 kilo aklimda sey etcem bekle
Seni ben yirimPenguşum bu sayfayı açtığın için tişikkirlirimi sunuyorum sevgilerimi gönderiyorum
Engin bilgileriniz için herkeşlere saygımı sunuyorum
Buralarda dolanırım çünkü neden dolanmayayım bilgi edinmek öğrenmek güzeldir vesselam
Sefiyom sizi mıhteşem gadınlar
Güzellikler sizinle olsun
Nerenden vericen acaba yüzün incecikBen vercem sana bi 5 kilo aklimda sey etcem bekle
Basen meselaNerenden vericen acaba yüzün incecik
Retinole kontrolsüz başlamamak lazım kuzum çünkü güçlü bir içerik. Hafta 1 le ve en düşük oranla başlamak lazım. Şimdi cilt bariyerin bozulmuştur muhtemelen ondan reaksiyon vermiştir. Önce bariyerini onaralım sonra içeriklerini arttırırız. Çünkü cilt bariyerin zayıf olursa ne sürsen kızartır alerji yaparİyi geceler, cilt bakımcılar buradaysa bir sorum olacaktı. Ben bu kış retinole başladım, daha doğrusu yeni keşfettim. Ama cildimi mahvetti, cildim kızardı alerjik reaksiyon gibi özellikle çenemde pütür pütür oldu. Haftada 2-3 kez kullandım çok da düzenli değildi açıkçası. Bir ara ben de serumlara falan merak saldım aldım bir sürü. Güneş kremi de kullandım dışarı çıkarken. Kapalı havada ve evde güneş kremi kullanmadım.
SaçmalandıBasen mesela
5 kilo fazlam var pingum. 58 olmam lazim. 63lerdeydim en son. Misterim sisterima vercem işte onu daSaçmalandı
Buluşunca görcez kızım 5 kiloyu kesin abarttığını herkese anlatcam5 kilo fazlam var pingum. 58 olmam lazim. 63lerdeydim en son. Misterim sisterima vercem işte onu da
Evet ben kontrolsüzce başladım, %1 ile başladım bir de krem-retinol-krem sürmek gerekiyormuş. Cildimde bir problem yoktu sadece yaşlanma karşıtı amacı ile kullandım. İstanbul’a gittim bütün akrabalarım sordu yüzüne ne oldu diye. Çok farkediliyor. Cilt bariyerimi nasıl onarabilirim? Teşekkür ederim cevap için.Retinole kontrolsüz başlamamak lazım kuzum çünkü güçlü bir içerik. Hafta 1 le ve en düşük oranla başlamak lazım. Şimdi cilt bariyerin bozulmuştur muhtemelen ondan reaksiyon vermiştir. Önce bariyerini onaralım sonra içeriklerini arttırırız. Çünkü cilt bariyerin zayıf olursa ne sürsen kızartır alerji yapar
Abartı değilll tartısal veriler bunlar litfinBuluşunca görcez kızım 5 kiloyu kesin abarttığını herkese anlatcam
Retinol cildi gençleştiriyo muEvet ben kontrolsüzce başladım, %1 ile başladım bir de krem-retinol-krem sürmek gerekiyormuş. Cildimde bir problem yoktu sadece yaşlanma karşıtı amacı ile kullandım. İstanbul’a gittim bütün akrabalarım sordu yüzüne ne oldu diye. Çok farkediliyor. Cilt bariyerimi nasıl onarabilirim? Teşekkür ederim cevap için.
1 çok yüksek 0,1 0,3 başlangıç için ideal onu da sandviç methoduyla uygulayarak başlamak em iyisi. Cilt bariyerindeki hasar fazlaysa onu doktorun reçete edeceği şeylerle onarabiliriz. Ama şimdilik nemlendirici tonik nemlendirici serum ve seramid içerikli sade bir nemlendirici kullan bence bir süre. İstersen eczaneye gidip bi sor onlar sana daha dermakozmetik ürünler tavsiye eder. Ama pahalı ürün kakalamasınlar bioderma la roche avene gibi markaların nemlendirici ve bariyer destekleyici ürünlerini istiyorum dersin.Evet ben kontrolsüzce başladım, %1 ile başladım bir de krem-retinol-krem sürmek gerekiyormuş. Cildimde bir problem yoktu sadece yaşlanma karşıtı amacı ile kullandım. İstanbul’a gittim bütün akrabalarım sordu yüzüne ne oldu diye. Çok farkediliyor. Cilt bariyerimi nasıl onarabilirim? Teşekkür ederim cevap için.
Skin cell turn overı hızlandırıyor bunu da dün konuştukRetinol cildi gençleştiriyo mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?