- 19 Nisan 2022
- 4.526
- 49.785
- 458
- Konu Sahibi Depresif Penguen
-
Kalça kadında olacak bi kere ben seviyorumAbartı değilll tartısal veriler bunlar litfin
Ben varkenSkin cell turn overı hızlandırıyor bunu da dün konuştuk
Evet, kırışıklıkları falan açıyormuş. Ama kışın kullanmak gerekiyor, sandwich metodu ile ve düşük oranda haftada 2 kez. Bir de güneş kremi kullanmak gerek o süreçte. Çünkü cilt soyuluyor ve savunmasız oluyor.Retinol cildi gençleştiriyo mu
Sana ses attım ne demek sen varkenBen varken?
Sana ben tonik bulcam onu sürme jsjsjsjsjdjEvet bitti bakımımtoniğim olmadığı için yüzüme geçen yüzyıldan kalma nivea tonik bulup sürdüm yok çünkü bende hxbx
Ooo bunu ilk kez duydumEvet, kırışıklıkları falan açıyormuş. Ama kışın kullanmak gerekiyor, sandwich metodu ile ve düşük oranda haftada 2 kez. Bir de güneş kremi kullanmak gerek o süreçte. Çünkü cilt soyuluyor ve savunmasız oluyor.
Hepsini öğretçem ben size yavru kurtlarımOoo bunu ilk kez duydum
Seslerde hepten kopup gidiyorum benSana ses attım ne demek sen varken
Tamam yazcamSeslerde hepten kopup gidiyorum ben
Bunu şimdi gördüm aşkım bunu da rutinine yerleştirirz bi oturtalım nasıl yapacağımızı hafta 1 bunu da ekleriz. Zaten rutininde asitler var çok söküp atmayalım cilde lazım yağlarıGalibası hiç açmadan tıkmışım dolaba. Ne işe yarıyor buHayır niye aldıysam sksjsjjs
Medicube akşam maskesini her gece mi yapıyosunuz? Ben de alam ondanMedicube aksam maskesi harika birsey.
Ben onu kullandigimda sabah sadece su ile yuzumu yikiyorum.
Ardindan tonic,c vitamin serum,nemlendirici,gunes kremi uyguluyorum.
Yag bazli temizleme urunum yok bu arada.
Illa olmasi gerek mi bilmiyorum . Gunes kremi kullaninca olmali gibi birsey hatirliyorum ama emin degilim.
Gerekli ise siparis vermem lazim.
Banila co dan zero balm kullanmistim yesil olani. Memnundum aslinda.
Sonra Hur in yeni balm i cikinca aldim. Fakat hic begenmemistim. O bitince celimax mi zero balm mi derken kaldi oyle
Evet gunes kremi sadece su bazlı jelle temizlenmiyor çünkü.Medicube aksam maskesi harika birsey.
Ben onu kullandigimda sabah sadece su ile yuzumu yikiyorum.
Ardindan tonic,c vitamin serum,nemlendirici,gunes kremi uyguluyorum.
Yag bazli temizleme urunum yok bu arada.
Illa olmasi gerek mi bilmiyorum . Gunes kremi kullaninca olmali gibi birsey hatirliyorum ama emin degilim.
Gerekli ise siparis vermem lazim.
Banila co dan zero balm kullanmistim yesil olani. Memnundum aslinda.
Sonra Hur in yeni balm i cikinca aldim. Fakat hic begenmemistim. O bitince celimax mi zero balm mi derken kaldi oyle
Yağ bazlı temizleyici dediğiniz micelar su gibi bir şey miEvet gunes kremi sadece su bazlı jelle temizlenmiyor çünkü.
Ben isananın yağını kullaniyorum memnunum. Fiyati da uygun. Cosmed de güzel deneyebilirsiniz.
Gel tabii ki. Gebelikte kullanılabilen ürünler buluruz sana da doktoruna sorup.Retinol bağımlısı bırakmış bir gebe olarak ben de gelim mi...
İslevsel olarak evet aslinda kuzum. İkisiyle de makyajı temizleyip günes kremini çikarabilirsin. Yağ bazlı temizleyici daha nazik cildi kurutmuyor.Yağ bazlı temizleyici dediğiniz micelar su gibi bir şey mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?