- 17 Ağustos 2023
- 8.489
- 29.302
- 478
- Konu Sahibi Depresif Penguen
-
Temizleme için hangi ürünü kullanıyonEkstra bir sey yapmana gerek yok o zaman. Makyaj yaparsan güzelce temizle ama. Nemlendirici de önemli erkenden kırısmayalim
Dün milyon tane ürün sayıyodun amaBen pek hakkını veriyorum denemez ya
Pingum atsın
İsana yağ bazlı temizleyici ile önce makyajı güneş kremini çikarıyorum sonra bioderma yüz yıkama jeliyle yıkıyorum.Temizleme için hangi ürünü kullanıyon
Şu bakım makyaj ürünlerinin fiyatlarda maşallah heeİsana yağ bazlı temizleyici ile önce makyajı güneş kremini çikarıyorum sonra bioderma yüz yıkama jeliyle yıkıyorum.
Maalesef. Ben eskiden çok alırdım bıraktım artık.Şu bakım makyaj ürünlerinin fiyatlarda maşallah hee
Ya öyle bende şimdi çocuklar falan derken çok fazla almıyorum zaten pek heveslide degilim ama severim almayıdaMaalesef. Ben eskiden çok alırdım bıraktım artık.
Aldim aldım baktım hep aynı şeyleri kullanıyorum tarzımı, yakıstığını düşündüğümü yakalamışım sonra biraktım almayi. Bittikçe alıyorum artık.Ya öyle bende şimdi çocuklar falan derken çok fazla almıyorum zaten pek heveslide degilim ama severim almayıda
Benimde arkadaşım o kadar fazla para harciyor ki makyaj bakim ürünlerine bazen sen delisin diyorumAldim aldım baktım hep aynı şeyleri kullanıyorum tarzımı, yakıstığını düşündüğümü yakalamışım sonra biraktım almayi. Bittikçe alıyorum artık.
Makyaj malzemesi fardır allıktir hemen biten şeyler değil al al nereye kadar tarihi geçiyor. Sonu yok o işin. Cc kremi bitince alıyorum sadece.Benimde arkadaşım o kadar fazla para harciyor ki makyaj bakim ürünlerine bazen sen delisin diyorumbekar parayi böyle ürünlere döküyo anca ben bazen gıyamıyom parama
İşte o yeni birşey gördümu alıyo bıkmıyo ben gereklise alırımMakyaj malzemesi fardır allıktir hemen biten şeyler değil al al nereye kadar tarihi geçiyor. Sonu yok o işin. Cc kremi bitince alıyorum sadece.
Bekarken öyle oluyor ya ama artık onlara harcamak yerine biriktirip gezmek daha mantıklı geliyor.
En iyisini yapıyorsun kuzum bataklık gibi bir şey çünkü. Her gün yeni bir şey çıkıyor hangisine yetişicen.İşte o yeni birşey gördümu alıyo bıkmıyo ben gereklise alırım
He valla haklısınEn iyisini yapıyorsun kuzum bataklık gibi bir şey çünkü. Her gün yeni bir şey çıkıyor hangisine yetişicen.
Ay altina alistir :)) yani bilmiyorum ben her gun rimel surerken yilda 2 kez rimel alirdim. Allik zaten bir sene giderdi en az. 8-10 yillik rujlarim var mesela halbuki kullandigim urunler. Cok buyuk bir alim cilginligi var. Bu kadar urun kullanmaya imkan yok. Takip ettiğim influenzalar:) ayda kac urun paylasiyorlar, imkan yok onlarin bitmesine, kullanilmasina. Ben cok nemlendirici surerim mesela, yilda 6-7 adet bitiriyorum. Onlar ayda 8-10 paylaşıyor.Benimde arkadaşım o kadar fazla para harciyor ki makyaj bakim ürünlerine bazen sen delisin diyorumbekar parayi böyle ürünlere döküyo anca ben bazen gıyamıyom parama
Bitiremiyorlardir zaten.Ben fazla makyaj yapanda degilim benimkilerde baya gidiyo.Makyajsiz gezemeyen tiplerde çok gider makyaj salonlarinda o kadar çok sürüyorlar ki bana fenalik geliyorAy altina alistir :)) yani bilmiyorum ben her gun rimel surerken yilda 2 kez rimel alirdim. Allik zaten bir sene giderdi en az. 8-10 yillik rujlarim var mesela halbuki kullandigim urunler. Cok buyuk bir alim cilginligi var. Bu kadar urun kullanmaya imkan yok. Takip ettiğim influenzalar:) ayda kac urun paylasiyorlar, imkan yok onlarin bitmesine, kullanilmasina. Ben cok nemlendirici surerim mesela, yilda 6-7 adet bitiriyorum. Onlar ayda 8-10 paylaşıyor.
Hakkında çok geniş kitleler üzerinde yapılan bir bilimsel çalışma yok. Vaadi 3 gün içinde ciltten atıldığı yönünde ama uzun vadede bir birikim yapar mı bunun bir netliği yok. Sonuçta çok yeni bir teknoloji. Belki çok iyidir ben aldım ürünü ama şuan riske etmek istemiyorum cildim çok hassas benim.Heelllooooo :)))
Depresif Penguen exosome icin neden negatif düşünüyorsun? Benim kacirdigim bir sey mi var diye endise ettim.
Şimdiye kadar çoktan parlanmışlardırParladınız mı bakim
Kontrol..
Kontrol...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?