- 15 Şubat 2013
- 26.436
- En iyi cevaplar
- 1
- 102.492
- 798
- Konu Sahibi Depresif Penguen
-
Ben kullanmıyosam kimseler kullanmasınGüneş kremini düzenli aksatmadan kullanırsak kullamıyoruz öyle konuştuk ya aşkımsonra dedin ben sonbaharda başlayım dedik caudalienin leke serumunu alalım şimdilik
Çayla gözüme pomad yaptım de bişey de la hdjdjdHelloooğ sabah yüzümu suyla yıkadım
Sen dün bb krem soruyordun o bbyi al sür temizleme sonra bakim noluyoooHelloooğ sabah yüzümu suyla yıkadım
Çayı içtimÇayla gözüme pomad yaptım de bişey de la hdjdjd
Unutmuşum kız onu dünden beri bakiyorum aslinda kremlere makyaj ürünlerine benimkiler bitdi diye yenileriyle degistirmek istiyorumSen dün bb krem soruyordun o bbyi al sür temizleme sonra bakim noluyooo
Onlara bakarken cilt bakımı için de bakUnutmuşum kız onu dünden beri bakiyorum aslinda kremlere makyaj ürünlerine benimkiler bitdi diye yenileriyle degistirmek istiyorum
Yannız bu mevsimde cvit kullanmıyoruz bunu da belirtmek zorundayım çünkü konu hakkında başka bişey bilmiyorum bxbxh
Depresif sana güneş kremi ile nemlendirici yeter diyo hakli ben daha da başka birşey süremem üşenirimOnlara bakarken cilt bakımı için de bak
Ne fotosuNapıyosunuz, foto paylaşan oldu mu?
Napıyosunuz, foto paylaşan oldu mu?
Zaten öyle cildinde ekstra bir problem yoksa yikama nemlendirme güneş kremi yeterli.Depresif sana güneş kremi ile nemlendirici yeter diyo hakli ben daha da başka birşey süremem üşenirim
Cilt fotosu ne olcakNe fotosu
Aşkım kullandığın ürünler azıcık tüylenme yapmış sanki
Şükür yok ya şimdilik iyi gidiyoruzZaten öyle cildinde ekstra bir problem yoksa yikama nemlendirme güneş kremi yeterli.
Cilt fotosu ne olcak
Ekstra bir sey yapmana gerek yok o zaman. Makyaj yaparsan güzelce temizle ama. Nemlendirici de önemli erkenden kırısmayalimŞükür yok ya şimdilik iyi gidiyoruz
Ben pek hakkını veriyorum denemez yaCledyana ve Depresif Penguen atmalı grubun hakkını veren onlar ciltlerinin parlakligindan belki utaniriz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?