👸🏻 Cilt Bakım Queenleri 👸🏼

Ben şehirde kore plajda avrupa kullanıyorum ya puritodan sonra güvenli gelmiyo

Goodal in tonigi mi o sari olan?
bu markanin goz alti padleri oluyor, kizkardesim kullanip cok memnun kalmistu.

Anua cok ovuluyor. Retinolu var bende ama onuda kullanmaya pek firsatim olmadi.

Okadar cok marka var ki denemek istedigim
Goodalın toniğini yeni açtım sktsi 2026 şubat diye açtım henüz etki görmedim ama çok kokulu Anua güzel pdrnden ziyade hyalüronik asit serumu gibi güzel bir parlaklık veriyor. Ben retinol kullanmıyorum retinal kullanıyorum cildim hassas diye ama Anua’nın retinolünü nemesis e aldık o kullanmaya başladı sanırım.

\u yaz shiseido kullancam vücuduma o da çok iyi ben güneş saati (uv indeksinin çok yüksek olduğu saatler) mecbur kalmadıkça dışarı çıkmıyorum çünkü alerji yapıyo güneş bende maalesef
Evet o da muhteşem gerçekten kullanmıştım differin kullanırken. Ben o konuda şanslıyım eşşek derisi gibi güneş kremi sürmeden akşama kadar yatsam tuzlu sulu halde asla yanmam sadece bronzlaşırım. Ama kız kardeşim denize girer 10 dk içinde duş almazsa pişmiş tavuk olur. Leke vs tutmaz ama çillerim var. Akne geçmişi de peşimi bırakmıyor. Vücut için çok paraya gerek yok bioderma photoderm kid sprey olanı öneririm

Ben de kız kardeşin gibiyim böyle güneş hemen çarpar beni senin emzirme dönemin bitsin çözeriz sivilce olayını

Ben de kız kardeşin gibiyim böyle güneş hemen çarpar beni senin emzirme dönemin bitsin çözeriz sivilce olayını
Bioderma photoderm kid olanına bak yüze değil de cilt için fıs fıslı direkt emiliyor. Tazelemesi kolay. Şuan cildim gayet iyi hamilelik yaradı ama güneş kremi sürünce çıkıyor umursamıyorum artık bu hiçbir şey çünkü. Sadece günde 4 5 kere nemlendirici sürüyorum

Sebamed almıştım bebek için olandan ondan da alayım deneye deneye buluruz güzel bi güneş kremi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…