- 19 Nisan 2022
- 4.526
- 49.785
- 458
- Konu Sahibi Depresif Penguen
-
Cosmed yağ bazlı temizleyici kuru cilde pek uygun değil zaten benceBana kore urunleri disinda birsey yaramiyor.
3 sene once cosmed almistim Türkiyede iken. Mahvoldu yuzum.
Cildim kuru degilCosmed yağ bazlı temizleyici kuru cilde pek uygun değil zaten bence
Ben şehirde kore plajda avrupa kullanıyorum ya puritodan sonra güvenli gelmiyoAaa ben de beyazımdır hemen kızarırım ama kore güneş kremleri benim çok işimi görüyor. Hem bol bol sürerim hem de sık yenilerim rengim değişmez ama mesela bi ara loccitane güneş kremi kullandım o zaman çillenmiştim o da ben de işe yaramadı terledikçe aktı gittiMısır’da bile kullandım hiç rengim bozulmadı round lab güneş kremini
Aleti de var mıHer aksam yapan var ama ben2-3 gunde bir yapiyorum.
Sabahlari cam gibi parliyor yuzum. Kizarikligimda bile fark var.
Goodal in tonigi mi o sari olan?
Bu yaz shiseido kullancam vücuduma o da çok iyiBen şehirde kore plajda avrupa kullanıyorum ya puritodan sonra güvenli gelmiyo
Goodalın toniğini yeni açtım sktsi 2026 şubat diye açtım henüz etki görmedim ama çok kokuluGoodal in tonigi mi o sari olan?
bu markanin goz alti padleri oluyor, kizkardesim kullanip cok memnun kalmistu.
Anua cok ovuluyor. Retinolu var bende ama onuda kullanmaya pek firsatim olmadi.
Okadar cok marka var ki denemek istedigim
Evet o da muhteşem gerçekten kullanmıştım differin kullanırken. Ben o konuda şanslıyım eşşek derisi gibi güneş kremi sürmeden akşama kadar yatsam tuzlu sulu halde asla yanmam sadece bronzlaşırım. Ama kız kardeşim denize girer 10 dk içinde duş almazsa pişmiş tavuk olur. Leke vs tutmaz ama çillerim var. Akne geçmişi de peşimi bırakmıyor. Vücut için çok paraya gerek yok bioderma photoderm kid sprey olanı öneririm\u yaz shiseido kullancam vücuduma o da çok iyiben güneş saati (uv indeksinin çok yüksek olduğu saatler) mecbur kalmadıkça dışarı çıkmıyorum çünkü alerji yapıyo güneş bende maalesef
Hayir yokAleti de var mı
Ben de kız kardeşin gibiyim böyle güneş hemen çarpar beniEvet o da muhteşem gerçekten kullanmıştım differin kullanırken. Ben o konuda şanslıyım eşşek derisi gibi güneş kremi sürmeden akşama kadar yatsam tuzlu sulu halde asla yanmam sadece bronzlaşırım. Ama kız kardeşim denize girer 10 dk içinde duş almazsa pişmiş tavuk olur. Leke vs tutmaz ama çillerim var. Akne geçmişi de peşimi bırakmıyor.
Ben de var aletiAleti de var mı
Bioderma photoderm kid olanına bak yüze değil de cilt için fıs fıslı direkt emiliyor. Tazelemesi kolay. Şuan cildim gayet iyi hamilelik yaradı ama güneş kremi sürünce çıkıyorBen de kız kardeşin gibiyim böyle güneş hemen çarpar benisenin emzirme dönemin bitsin çözeriz sivilce olayını
Bu üründen bahsediyorumHayir yok
Hic gormedim aletli
Needle shot lu mu demek istiyorsunuz acaba
Gordum ama ne ise yaradigini bilmiyorumBu üründen bahsediyorum
Yao maskeler vs bu cihaz için üretilmiş aslında mikro akım vererek cildi gençleştiriyorGordum ama ne ise yaradigini bilmiyorum
Sebamed almıştım bebek için olandan ondan da alayımBioderma photoderm kid olanına bak yüze değil de cilt için fıs fıslı direkt emiliyor. Tazelemesi kolay. Şuan cildim gayet iyi hamilelik yaradı ama güneş kremi sürünce çıkıyorumursamıyorum artık bu hiçbir şey çünkü. Sadece günde 4 5 kere nemlendirici sürüyorum
O maskeyle cihaz kullanılmaz o hemen folyo gibi kuruyo yüzünde ama medicube un cihazla kullanılacak bi sürü ürünü varYao maskeler vs bu cihaz için üretilmiş aslında mikro akım vererek cildi gençleştiriyor
Yannız bu mevsimde cvit kullanmıyoruz bunu da belirtmek zorundayım çünkü konu hakkında başka bişey bilmiyorum bxbxhSabah kalktim yuzumu guzelllce bol soguk suyla yikadim. Ustune tonik ustune cvit ustune gunes kremi. Tisikkirlir ii ginlir
Güneş kremini düzenli aksatmadan kullanırsak kullamıyoruz öyle konuştuk ya aşkımYannız bu mevsimde cvit kullanmıyoruz bunu da belirtmek zorundayım çünkü konu hakkında başka bişey bilmiyorum bxbxh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?