- 30 Mayıs 2015
- 5.125
- 12.543
- 448
- 33
- Konu Sahibi Depresif Penguen
-
dökülmeye çözüm bulduysab süper valla inş sağlıkla uzasın güzel saçlarınBen bi tane şampuan kullanıyorum dökülmem durdu gibi oldu başka da bir şey yapmıyorum saçımane teşhisi kondu?
dökülmeye çözüm bulduysab süper valla inş sağlıkla uzasın güzel saçlarındermatit dedi yaaa
Görsel yokBunu açtım bugün
Yanlışlıkla sildim herhaldeGörsel yok
Harikasın bebeeyiimYuz jel ile yikandi. Age r pro ile air shot mod kullanildi. Sonrasinda tonik ile toniklendi. Uzerine ginseng serum suruldu booster mod kullanildi. Uzerine pdnr jel ile ems yapildi. En son goz cevresi kremi suruldu kapanis yapildi.
O senin goren gozlerinin harikaligidir olsa olsaHarikasın bebeeyiim
Seni ıstırırım şapşikellaO senin goren gozlerinin harikaligidir olsa olsa
çok teşekkür ederim söylediklerini ara sıra ben de kullandım sanırım. hc saç yağı hala var kullanıyorum ben de arada.Benim saçlarım uzun ve dalgalı. Sık yağlanan bir yapısı var.
Haftada 1 Hc saç yağını bekletiyorum biraz. Ya da urbanın maskelerinden yapıyorum.
Şampuanımı ara ara değiştiriyorum şu an Yves Rocher volume.
Duş sonrası pantene mucizevi serum ve Elseve kolay tarama spreyi.
En son kurutttuktan sonra saç yağı ile biraz parlalasın ve elektriklenmeyi alsın diye.
Geçmiş olsun. Ne teşhis koyuldu? İceriğine baktın mı aynı içerikteki ürünlere yönelebilirsin belki?
Doktor leke demistiÇil bende de var ama kışın sönüyor genelde. Bir dermatologa danışın isterseniz cilt lekesi mi? çil mi? Lekeyse güneş lekesi mi? Melazma mı? Doktor bunları tespit edip ona göre bi tedavi önerebilir.
Nerde övüldü? Biz grubu yeni açtık.Arkadaslar Caudalie beyaz serumu şurda o kadar övüldü ki gittim aldim. Şişe yariya geldi hala ne olacak diye bekliyorum. Yuzumde leke yoktu yani şu vardi gecirmedi diyemem ama yok aydinlik veriyor bilmem ne bir suru şey soyleniyordu.
Yüzümde yaprak kimildamadiYani o kadar övülünce bisey olmasa da bisey yapar herhalde dedim. La roche C vitamini serumu bile daha iyidi bundan ya. Iyi ki setini filan almamisim.
Surda derken yine bu forumda ama baska cilt bakim konusundaNerde övüldü? Biz grubu yeni açtık.
O serum güzel bir antioksidan serumu leke açmaya yardımcı viniferine içeriği var. Lekeniz yoksa büyük bir değişim olmaz yüzünüzde. Ama antioksidan faydasını yine alırsınız. Anti agingde o kadar etkili olmaz muhtemelen çünkü kolejen sentezini tetiklemez o serum.Surda derken yine bu forumda ama baska cilt bakim konusundaama onu bulamadim buraya yazayim dedim alcak varsa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?