- 15 Şubat 2013
- 26.428
- En iyi cevaplar
- 1
- 102.444
- 798
- Konu Sahibi Depresif Penguen
-
C vitin nasıl etkilerini görüyorsunuz yüzünüzde? ( yazcak bişey bulamıyorum rutinime ropörtaj yapcam herkesle bxbxb)Aaa bak unutmuşum bir de C vitanimini serumum var onu hafta da iki kez sürüyorum. Onu sürdüğüm zaman diğer serumu sürmüyorum ama.
Tişikkirlir.
Kapanış.
Ama yaz geldi ya birakcam bu C vitamini şeysini. Kısin dönerim.
Al bu bilgiyi de ne yaparsan yap ahshdhsh
Bi de bekleye bekleye sürüyosun bunlarıDaha yapmadan bir yorgunluk geldi üzerime sankiüşenmiyorsunuz ya size helal olsun kadinlar gendilerini seviyo işte
Ben o kadar sevmiyom
A0 cilt bakımı bilginle nasıl röportaj yapcan acabağğğC vitin nasıl etkilerini görüyorsunuz yüzünüzde? ( yazcak bişey bulamıyorum rutinime ropörtaj yapcam herkesle bxbxb)
Sivilce lekelerine falan iyi geliyor, cildi parlatıyor kuşum. Tek tük çikar bende hala. Lekesi kalır.C vitin nasıl etkilerini görüyorsunuz yüzünüzde? ( yazcak bişey bulamıyorum rutinime ropörtaj yapcam herkesle bxbxb)
Ben hiç sevmiyorum o zamanBen o kadar sevmiyom
Hdhhdhd sesli güldüm bdbdbA0 cilt bakımı bilginle nasıl röportaj yapcan acabağğğ
Ben hepsini karıştırsam olmazmı?
Benim sesleri dinleyip cvyle pha i dönüştürecel yazcak burayaA0 cilt bakımı bilginle nasıl röportaj yapcan acabağğğ
Peki mesela güneş lekelerine nasıl bi bakım uygularız? ( röportaj bitti sınava geçtik bdbd)Sivilce lekelerine falan iyi geliyor, cildi parlatıyor kuşum. Tek tük çikar bende hala. Lekesi kalır.
Kalp krizi geçircemBen hepsini karıştırsam olmazmı?
Chat gptye zorla dinletip Türkçe mealini isteyecekBenim sesleri dinleyip cvyle pha i dönüştürecel yazcak buraya
Çok katmanlı bakım dedim ya kızım onu kışın yapcaz artık sanaPeki mesela güneş lekelerine nasıl bi bakım uygularız? ( röportaj bitti sınava geçtik bdbd)
Belki reklam izlemistir tv de f8 olmustur derecesi. Olamaz mi yağğni.A0 cilt bakımı bilginle nasıl röportaj yapcan acabağğğ
Ay bu ben Allah da canımı alsın akşam olana çok üşeniyorumBen hiç sevmiyorum o zamangrubun şuan en cilt bakımsız insanı ola bilirim yataga giriyorum amaaan yarin sürerim diyip uyuyorum
Ben üşenirim unuturum ya ondan şey ettiydimKalp krizi geçircem
Çiçemmm işte o asidik ürünler falan cildi soyup lekeleri de yok ediyor ama ben o işlere pek girmiyorum.Peki mesela güneş lekelerine nasıl bi bakım uygularız? ( röportaj bitti sınava geçtik bdbd)
3 dk masaj yapcanBen üşenirim unuturum ya ondan şey ettiydimkaç dakika bekliyonuz 5 mi
Ay bu ben Allah da canımı alsın akşam olana çok üşeniyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?