- 19 Nisan 2022
- 4.526
- 49.785
- 458
- Konu Sahibi Depresif Penguen
-
Ben de çok seviyorum onuİvit ivit çok güzeldi
Ben artık almıyorum kur bazlı olunca aşırı pahalılar.Ben de çok seviyorum onu
Hepsini kullanıyorum ben ara ara o mugwort çok kötü kokuyo sürünce de b.ka benziyo ama olsunBen artık almıyorum kur bazlı olunca aşırı pahalılar.
Bir de mugwort içerikli bir maske vardı onu da severdim. ( Kizlara şok geçirtmeye calışıyorum ne kadar karisik icerik biliyosam yazcam agshssh)
Hele salyangoz özlü serum ve nemlendirici offfff
Ulan akışa 3 milyon foto attım benCiltlerinizden birer kuple atın yav ona göre rutin seçicem
Dün duydu ya masajı sesteUlan bxbxbbxnxhxj işedim
Ay ağzımı açmadım daha hiç bişey demedim, karpuz bile kesmedim, gel yarı fiyatına bırakıyorum son bi kuruş daha inmem amaDepresifim bu gacılar beni depresifleştiriyor ben gidiyom
3 milyon 1. Yi at ne var?Ulan akışa 3 milyon foto attım ben
Ben artık almıyorum kur bazlı olunca aşırı pahalılar.
Bir de mugwort içerikli bir maske vardı onu da severdim. ( Kizlara şok geçirtmeye calışıyorum ne kadar karisik icerik biliyosam yazcam agshssh)
Hele salyangoz özlü serum ve nemlendirici offfff
Sen cilt tipini söyle de ona göre evde nelerinin olduğunu da yaz sade bi rutinle başla benimkinden bıkarsın3 milyon 1. Yi at ne var?
Evde sabun var, nemlendirici krem var bir deSen cilt tipini söyle de ona göre evde nelerinin olduğunu da yaz sade bi rutinle başla benimkinden bıkarsın
Len sen Penguşun ikinç hesabı mısın nesin
Karpuzlu serum varsa alırim canım yazın ferah ferah ohhgggAy ağzımı açmadım daha hiç bişey demedim, karpuz bile kesmedim, gel yarı fiyatına bırakıyorum son bi kuruş daha inmem ama
Yeni ürün al diyemem şimdi devir tasarruf devri biliyorsun ama sende de pek bişey yokmuş gibiEvde sabun var, nemlendirici krem var bir de
Su?Evde sabun var, nemlendirici krem var bir de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?