pringles kalp ben :(

haydo

Tescilli üŞengeç
Kayıtlı Üye
16 Mart 2017
964
1.918
33
arkadaslar hamilelikte beslenme adlı baslık goremedım , direkt buraya yazayım dedim. yanlış yerse kusuruma bakmayın.
11 haftalık hamileyim. Öğrendigim günden beri hep dikkat ederim beslenmeme. Pringles acaip severdim. Çok canım istiyor. İçinde çok fazla katkı maddesi oldugunu biliyorum, ayda yılda bir yememizin sakıncaları olur mu sizce? Zararlı seylere aşeren canı ceken oldu mu boyle benım gıbı? nasıl başa çıkıyorsunuz?

İlk kızımda canım deli gibi kola istemişti dr a sorduk abartma iç demişti

Bende cips hamburger çok seviyorum hamile iken arada yedimm ama vicdan azabu çekitordum :)

ben istedigimi yiyorum yemeyince sinirli olup evi dagıtma hissi olusuyor cunku bak simdi aklıma getirdin benimde

Cipse ben de dayanamıyorum. Arada yiyorum. Olur öyle kaçamaklar :)

Canm pringlis phali biseydir..artik butcenizi korumaniz lazim bu nedenle azaltmalisin benve...eespiri bi yana kesinlikle azaltmalisin canm

hayırlı olsun tebrik ederim:)
sağlıkla kucağıniza alırsınız inşallah.
aşırıya kaçilmadığı sürece yenilebilir diye biliyorum.
bebeğinizin gelişimi ve sizin sağlığınız için daha çok ihtiyaç olan besinleri yeterince tuketirseniz bu tür yiyecekleride arada kaçamak yapabilirsiniz:)

cook sagolun kızlar.. kacamaktan bişi olmaz bence de :)
hem biz istemiyoruz ki bebek istio

Hamileligimin ilk aylarında eşim beni doktora şikayet etmişti cips yiyo diye, doktorumda eşime bu kadar katı olma arada az az yiyebilir demişti ben canım istediğinde 5-10 tane yiyorum :)

Bende yiyorum cip e hayır diyemiyorum 3 5 tane bişey olmaz kızlar kola yida 3 yudum falan alıyorum arada eşim içerken çiğ köfte yiyorum etsiz olan sucuk salam sosis yemiyorum çikolatayı neredeyse hergun yiyorum tatlı istegime engel olamıyorum ketçap mayonez yemiyorum pizza doner falan yemiyorum sakatat yemiyorum 33+4 olduk böyle böyle

Arada yedim cips ya da kola mesela. Ama intrnette zararlarini okudkca otomatikmen vazgectim. Bide benm evde olan seyleri canim cekmez:))) boyle disarda goruyorum aldryorm yiyorm bi kez geciyo:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…