Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Priorin kapsül saç dökülmesine karşı ilaç....

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri

nursel1

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Mart 2009
88
0
96
İstanbul
Arkadaşlar saçlarım çok dökülüyor bir arkadaşım Priorin kapsül önerdi saç dökülmesine karşı iyi geliyormuş aranızda kullanan varmı gerçekten işe yarıyor mu en az üç ay kullnmak gerekiyormuş cevaplarınızı bekliyorum :uhm::fisfisfis

canım priorin saç dökülmesini kesiyor diye bişi yok çino vitamin değerin düşükse değerlerini normale taşıyor ama saç dökülme sebebin çinko eksikliği olmayabilir değerlerine baktır , ama onun dışında tırnaklara iyi geliyor ben 4 ay kullandım saç dökülmemi kesinlikle kesmedi ama yeni saç çıkımını kolaylaştırmıştı..

Ben aldım her gece yatmadan 3 tane içiyorum...Ve yanında da restorex saç dökülmesini önleyici şampuan kullanıyorum.Geçenlerde bi arkadaşım çim adam gibi oldun kız saçların çıkmaya başlamış dedi.Tabi sevindim ama bana pek uzadı gibi gelmiyor :) bakalımmm inşallah biraz daha uzar
Ancak şöyle de bi problem oldu.Favori kısmımda olan tüyler belirginleştiii mafoldumben
Bi de o kadar lazere gitmiştim. :( Şampuala saçınızı yıkarken mutlaka başını eğerek yıkayın köpükler yüzünüze değmesiiin. :( :bbo:

Ben aldım her gece yatmadan 3 tane içiyorum...Ve yanında da restorex saç dökülmesini önleyici şampuan kullanıyorum.Geçenlerde bi arkadaşım çim adam gibi oldun kız saçların çıkmaya başlamış dedi.Tabi sevindim ama bana pek uzadı gibi gelmiyor :) bakalımmm inşallah biraz daha uzar
Ancak şöyle de bi problem oldu.Favori kısmımda olan tüyler belirginleştiii mafoldumben
Bi de o kadar lazere gitmiştim. :( Şampuala saçınızı yıkarken mutlaka başını eğerek yıkayın köpükler yüzünüze değmesiiin. :( :bbo:

bana restorex hiç iyi gelmedi nedense:sinifsinif:kişiden kişiye degişiyor demek ki...priorin hap kullandım bende o biraz etki etti tabi sonra bi süre cinko ve minoxilde kullandım...saclarım düzelmeye basladı kaydirigubbakcemile2

bana restorex hiç iyi gelmedi nedense:sinifsinif:kişiden kişiye degişiyor demek ki...priorin hap kullandım bende o biraz etki etti tabi sonra bi süre cinko ve minoxilde kullandım...saclarım düzelmeye basladı kaydirigubbakcemile2

benim o kadar etkili olmus olmalı ki düşün favori kısımlarımdakiler bile çıkmaya başladı :( sanırım öyle hayatsya :( sen başka ne deniyorsun peki ?

Canım favori kısmındaki tüyler, şampuandan değil, kullandığın haptan kaynaklanıyor :)

piriorini bende kullandım ama pek fayda görmedim elanın dediği gibi tırnaklara ii geliyo ama ben düzenli kullanmadım ondan etkisini görmemiş olabilirim

Back
X