saçlarım çok gürdü eskiden sonra avuç avuç dökülmeye başlamışlardı, seyreklikler olmuştu yan taraflarda.priorini doktor tavsiye etmişti bana, çünkü stresten dökülüyordu saçlarım. 1 kutu aldım 120 liklerden. önce çok pahalı gelmemişti kullandım hepsini, kutu bitti. yenisini almaya fırsat bulamadım, bir de o kadar para vermek istemedim. doktor 6 ay falan kullan demişti ama o kadar devam etmedim. şimdi dökülme azaldı çok şükür, o yüzden gerek duymuyorum ama neyin faydasını gördüm bilemiyorum? sabahları çinko - akşamları demir ilaçları da alıyordum, saçıma yağlarla bakım da yapıyordum, priorin kullanıyordum şimdi yeni saçlarım çıkmaya başladı. Kuru mayayı da öneririm. ben hem süte karıştırıp içiyorum hem de saçıma sürüyorum. cilde de faydası varmış çünkü içinde b vitaminleri, magnezyum, selenyum.... falan filan daha ismini hatırlayamadığım saça ve cilde faydalı olacak bir çok madde var. çok uğraşmıştım saçlarımla, şimdi faydasını görüyorum yine de küçük bir uyarıda bulunayım ince telli saçların varsa dıştan fazla balkımla yorma saçlarını....