Saç Bakım Ürünleri Priorin Kullanan Var Mııııı?

dilemma_

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
25 Şubat 2008
3.162
4
116
İstanbul
Son zamanlarda saçlarım dökülmeye başladı,beni rahatsız ediyor.Dermatoloji uzmanı Priorini önerdi.Doktoruma güveniyorum ama kullananlar deneyimlerini aktarırsa sevinirim.Priorinin faydasını :uhm: gördünüz mü?

Ben kullandım ama fena degıldı yanı cok cok ıyı veya kotu dıyemem cok yardımcı olamadım kusura bakma inneov da kullanmıstım sankı o saclarımın daha cabuk uzamasını saglamıstı

Sanırım uzun süre kullanmak gerekiyor.Benim istediğim dökülmelerin son bulması,çabuk uzaması o kadar mühim değil.

ben 3 ay kullandım saclarım röfleden yandı bıraz da bakım amaclı aldım yanı cok asırı dokulme falan yoktu Entele falan da yapmıstım ama sac kesınlıkle icerden beslenıyor onu ogrendım yanı vitamınler cok etkılıyor

bem life time hare care kullanıyorum tawsiye ederim :hooray:

Beslenmenin önemli olduğunun farkındayım. Diyetteyim.Ama sıkı bir diyet yapmıyorum,saçlarım daha çok dökülmesin diye;sağlıklı pek çok şeyi yemeye çalışıyorum.

diyette oldugunu yazmışsın sen şimdi ekmegi falan da azaltmışsındır Suna Dumankaya sac dokulmesı ıcın 1 cay kasıgı mayayı sütle karıstırıp icmeyi onerıyor.yanı ekmektede maya var her ogun mutlaka 2 ince dılım ekmek ye.dogumdan sonra dıyetısyene gıtmıstım o sekılde dıyet yaptım saclarım da dokulmedı dogumdan once 20 kusur kılo fazlam vardı su anda hamıle kalmadan oncekı kılodayım.Yanı bence dengelı beslen kesınlıkle ondan dokuluyordur sacların

kesinlikle sıkı diyete girişmeyin ben diyet yaptım 6 ayda 12 kilo verdm muradıma erdim tam derken saçlarımın yarısı gitti allahtan çok gürdü ki şu an bile farkedilmiyor döküldüğü içten beslenmek çok önemli şu an çok iyi besleniyorum,priorin hap,demir takviyesi,ısırgan otu sayı içiyorum ufak saçlarım çıkıyor gibi sanki ..........

Son zamanlarda saçlarım dökülmeye başladı,beni rahatsız ediyor.Dermatoloji uzmanı Priorini önerdi.Doktoruma güveniyorum ama kullananlar deneyimlerini aktarırsa sevinirim.Priorinin faydasını :uhm: gördünüz mü?

Bende doktorumun önerisiyle kullandım bir süre.Baya iyi geldi ama bırakınca tekrar başladı:1no2:

arkadaşlar eger haksızlıga göz yummuyorsanız lütfen bu başlıga mesaj yazmayın, çok kızdım ya

neyse arkadaşlar ben bu meseleyi kapatıyorum , burda suçlu olan ve kızdıgım kişler site sorumlularıdır . priorin kullanmaya devam

arkadaslar bende 16 gundur kullanıyorum su an ıcın bı fark olmadı sankı.saclarım cok dokuluyor.dokulmebı dursa rahatlıcam cok uzuluyorum.restorexınde sampuanını herbal glo nun da sac kremını kullanıyorum ama sankı bı faydasını goremıyorum.

saçlarım çok gürdü eskiden sonra avuç avuç dökülmeye başlamışlardı, seyreklikler olmuştu yan taraflarda.priorini doktor tavsiye etmişti bana, çünkü stresten dökülüyordu saçlarım. 1 kutu aldım 120 liklerden. önce çok pahalı gelmemişti kullandım hepsini, kutu bitti. yenisini almaya fırsat bulamadım, bir de o kadar para vermek istemedim. doktor 6 ay falan kullan demişti ama o kadar devam etmedim. şimdi dökülme azaldı çok şükür, o yüzden gerek duymuyorum ama neyin faydasını gördüm bilemiyorum? sabahları çinko - akşamları demir ilaçları da alıyordum, saçıma yağlarla bakım da yapıyordum, priorin kullanıyordum şimdi yeni saçlarım çıkmaya başladı. Kuru mayayı da öneririm. ben hem süte karıştırıp içiyorum hem de saçıma sürüyorum. cilde de faydası varmış çünkü içinde b vitaminleri, magnezyum, selenyum.... falan filan daha ismini hatırlayamadığım saça ve cilde faydalı olacak bir çok madde var. çok uğraşmıştım saçlarımla, şimdi faydasını görüyorum yine de küçük bir uyarıda bulunayım ince telli saçların varsa dıştan fazla balkımla yorma saçlarını....

priorin etkisini ne kadar zamandan sonra gösterir lütfen cevap yazın

benimde saçlarım aşırı derecede dökülüyodu yapmadığım bakım kalmadı bide kafaya taktıkça sanki daha fazla dökülüyo gibi geldi kuaförüm bana kremli sampuan asla kullanma dedi kremi sadece saç uçlarına sür diplerine kesinlkikle kullanmamamı söyledi
çoğu bitkisel şampuanı denedim geçen eczacı bayan piriorini tavsiye etti kullanalı 20 gün falan oldu dökülmesi baya kesildi fakat mecitefendinin saç bakım yağınıda kullanıyorum haftada bir artık hangisinin mucizesi bilemiycem

Back
X