Saç Bakım Ürünleri Priorin Kullanan Var Mııııı?

benimde saçlarım çok dökülüyo :çok üzgünüm: çok üzülüyorum çokkkk senağlama
doktora gittim bazı yağları kullandım, bi parfümeriden saç dökülmesine %100etkili şampuan satın aldım kullandım :1no2: yani değişir gibi oldu bi kaç haftadır aşırı derecede gene dökülmeye başladı, bi eczanenin önerisiyle priorin tabletlerinden kullanmayı düşünüyorum, acaba kullanmış olan var mı ?? yani gerçekten yararını gören oldumu arkadaşlar

Ben başlamayı düşünüyorum ama şuan 2 aydan fazladır biotin kullanıyorum etkisini tam görmeye başlayacakken onu bırakmak istemedim ikisini birlikte kullansam nasıl olur dedim eczacıya, vücuduna fazla yüklenirsin priorinin içinde biotin var zaten gerek yok dedi.

Tam karar vermemiş olmakla birlikte şuan en azından şuankini bitirdikten sonra 1 şişe daha biotin bitirip (yani toplamda 5 ay kullanmış olacağım) öyle priorine başlamak ama saç dökülmem tekrar başlarsa önce biotinle alırım sonr ayavaş yavaş keserim diye düşünüyorum.

Zaman içinde buraya yazarım tekrar.

priorin kullandim 3 4 ay kadar erkek tipi sac dökülmem vardi hiç bir işe yaramadi en sonunda birakmak zorunda kaldim biotinin merak ediyorum onu kullanan varmiii acaba kullanipta memnun kalan

Erkek tıpı dokulme ıcın prıorın ıse yararmı acaba bıde uc aylık fıyatı her yerde farklı sızler kaca aldınız?

Back
X