- 11 Ocak 2012
- 10.411
- 2.199
- 248
ahaha avatarına iyi bak
haha izledikçe daha da yolasın gelecek canım
pis sara aldatyo eşini
az önce izledim ilk bölümü canım, çok güzelmiş gerçekten....
sardı beni, devamını izlerim mutlaka
sara'yı da gördüm, prison break da daha güzeldi...
o öptüğü adam kocasının arkadaşı değilmi?
birde şey sorcam, o hani bacakları belden kopmuş olan sürünen bi kadın vardı ya, adam onu karısı sandı dimi, onu öldürdü karısı zannetti sanırım...bende karısı sandım...
ama karısı sara'ymış demekki...ay pardon filmdeki adı ne sara'nın?
izle canım izle çok güzel pişman olmazsın. Evet canım burda çok çirkinleşiyo ileri ki bölümlerde hele de. Yok karısı falan deği. Evet ya kocasını aldatyo arkadaşıyla. Film de ki ismi lori olmalı canım.
ahaha bizde ablamla öyle olmuştuk kızın kolunu çok çürüttüm bu film de bak ilerleyen bölümde bir tane kadın var kocası çok kötü hep dövüyor sonra o kadın çocuğunu kaybediyo. Ama sonra çocuğu öyle bir yerden çıkıyor ki acayip duygulanmiştım.
şuan ders çalışıyorum canım, bitirince çayımı içerken izlicem
fena halde meraktayım...
tamam canım bende senin merakını yaşıyorum begenıcen mı bakım
iyi seyirler şimdiden canım
aynen canım bende öyleyim bu yüzden tam tersim olan ablamla film izlerken işkenceye maruz kalıyorum :) misal hemlock diye saçma bir diziye birlikte başladık. Oda beğenmedi bende beğenmedim dizi den hiç elektrik alamadık. Ama ısrarla izleyecek bana da anlatacak bu arada da sinirlenip eleştirecek :)) bana hep bu özelliğmden dolayı şu yorumu yapar ; ilk izlenimlere göre hareket eden bir insansın yani bir insan seni ilk görüşte etkiledyse etkiledi etkilemedyse sonrasında ağızyla kuş tutsa da ıh
sende mi böylesin
matrixi çok sevmiştn ya sen aynı tadı verebilecek olan bir film geldi aklıma inception çok güzel bir film
eğer the walking çok sevdysen sinema tadında bir film olan 28 gün sonra ve ben efsaneym bunlardan bayılacaksın
evet evet evet aynen beni anlatmışsın, bu ilk izlenim çok önemlidir bende...bu lşahıs olsun, film dizi olsun, kıyafet alacağımda olsun ne olursa olsun...ilk elektriği alamazsam ne yapsam nafile...
ilk çok önemli bende...mesela bir arkadaşım ısrarla çok samimi olduğu dostuyla tanıştırdı beni..gider geliriz akşamları çok iyi biri falan dedi..
olur dedim, tanıştık...ama kız bana okadar itici geldi ki, bi türlü sevemedim..
oysa en yakın dostumun dostu...ama kalp ısınmadımı ne olursa olsun..defalarca gittik geldik ailece oturduk kalktık vs..ama hala kızı sevemedim gitti...olmuyor ilk başta ısınamazsam olmuyor...
aynı şey dizi film içinde geçerli...walking dead den elektrik aldım çarptı beni hatta
Michael ölmeseydi her şey daha güzel olsaydı. :/
işte benim dizimkelimeler yetmez anlatmaya.. ilk izlediğim yabancı diziydi.. alsında bunu ilk izlediğime üzülüyorum.. çünkü prison break'ın üstüne izlediğim hiçbi dizi yerini tutmadı.. tutacagınıda sanmıyorum.. efsane.. şahsım adına söyleyebilirim ki gelmiş geçmiş en iyi yabancı sizi.. defalarca izledim 4 sezonun tüm replikleri adım gibi biliyorum 4 sezonu 1 ayda falan bitirmişimdir heralde başından kalkmadım gece gündüz pc başında sabahladım
bende senin gibiydim hala onun üzerine dizi koyamıyorum
ama walking dead de çok güzel tavsiye ederim...prison break 10 numara ise, walking dead 9 dur...garanti veriyorum sana izle bana hak vereceksin...ilk başlarken sıkıldım deyip kapatma ama ortalarına doğru heyecan bir başlıyor, bütün sezonlar heyecanla geçiyor...mutlaka izlemeni tavsiye ederim...benim içinde prison ve walking deadın üzerine koyacağım dizi yok..
eğer hapishane tarzı dizi film falan seviyorsan, esaretin bedeli isimli filmi mutlaka izlemelisin...
birde yeşil yol...
ama esaretin bedeli daha güzel yeşil yol dan...
önerilerin için çok teşekkür ederimmesaretin bedeli ve yeşil yolu izledim pek film sevmiyorum aslında genelde dizi izlemeyi tercih ederim.. ve sayısız yabancı dizi izledim fırsat buldukça da izliyorum.. walking dead'da 3 sezon bitirdim ama okul nedeniyle devam edemedim baştan başlıcam inşallah prison break kadar olmasa da evet o da gayet başarııı bende sana izlemediysen chuck, nikita ve arrow öneririm mutlaka izlemelisin
bak bende bunları duymamıştım hiç, konuları ne??
aşk meşk dizilerini pek sevmem ben heyecanlı aksiyonlu olacak
bunlar nasıl?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?