- 11 Ocak 2012
- 10.411
- 2.199
- 248
chuck komedi ve aksiyon bunu izlememene çok şaşırdın kesin izlemişsindir diye düşündümprison break kadar sürükleyiciydi benim için ve çok detaylı akıl oyunları var her bölümde oha dediğim oldu onu da soluksuz bitirdim
nikita'yıda 1. sezonu izleyebildim çok begendim diğer sezonları izlemek için can atıyorum o da çok heycanlı ama fırsatım olmuyor bi türlü yaz tatiline bıraktımaksiyon sırf ajanlar falan var bol ekşınlı
arrow'da ilk bölümden kendini belli ediyor zaten aksiyonu yüksek ama yavaş ilerleyen bi dizi
3ünün içinden hangisi dersen kesinlikle chuck derim
ben komedi pek sevmem ama bukadar övdüysen birde prison break le kıyasladıysan bi bakayım ben şu diziye
merak ettim sen övünce...
şu sıralar wampire diaries izliyorum ama chuck'e bi bakayım hoşuma giderse wampirlere az mola verebilirim
wampire diarisi ben bi türlü sevemedim ya nedense :44: komedi çok yok merak etme genelde aksiyon , aşkta var tabi her dizide oldugu kadarama evet prison breakten sonra benim favori dizim bu olduu kesinlikle bunu da 1 ayda bitirmiştim
wampiri ben ilk izlediğimde açıkçası beğenmedim, ama sonradan öyle çok beğendim ki, günde bir bölüm illa ki izliyorum gece...
saçma gibi görünse de çok ilginç olaylar oluyor...
ama tabi ki ne prison la ne walking'le kıyaslanmaz bile...
chuck'e bakıcam inşallah, merak ettirdin
prison prison prisonizlediğinde haber ver merak ediyorum yorumunu
tamam canım izleyip yorumumu yazarım
benim gibi prisoncu varmı diye merak ediyordum varmış demekki
eveeet bende senin yorumlarını görünce ahanda böyle demiştim
bu zamana kadar izlemeyen varsa bu diziyi çok şey kaybetmiştir çoookizlemeyen arkadaşlarımın başının etini yiyorum ille izleyin diye zaten ilk bölümü izleyince hak verip direk vuruluyolar prison'a
ay hiç sorma arkadaşlarım bıkmıştır benden inan
hele ilk izlemeye başladığım zamanlarda eşe dosta anlatıyordum mutlaka izleyin diye, bana da kardeşim tavsiye etmişti, ilk birkaç dakka bi baktım bakış o bakış patladı gitti
ben dört sezonu toplam 4 defa izledim
son defasında iyice pekiştim artık
bütün replikleri aklıma kazındı tövbe tövbe
napıyım çok zeka içerikli olunca insan her izleyişinde yeni bir nokta yakalıyor...bıktırmayan bir dizi..
inan bende izlemişimdir o kadar ingilizceyi öğrendim sayesinde
ayyy şimdi böyle konuşunca ne kadar özlediğimi farkettim
evet ingilizceyi öğretiyor insana resmen
hele hele michael'ın bir cümlesi vardı onu hiç unutamıyorum
hani don self sylla'nın cihazını alıp kaçıyor ama michael içindeki chipi saklıyor ya depoda bir yere, sonra don self arıyor benim olan birşey şuan sende onu geri vereceksin diyor, michael'da come on, get it (gel de al )...diyor ya o söyleyiş anını hiç unutamıyorum
ah ah replikleri hatırladıkça açıp izleyesim geldi...
wowww harikasınbenimde aklıma kazınan o kadar replik varkiiiiiiiii
peki sen en çok hangi sezonun seviyosun ? ben buna bi türlü karar veremiyorum ya herkes düşüncesini söylüyor ama ben bi türlü ayırt edemiyorum hepsi benim bebeklerim
ben sona sahnelerini çok seviyorum, çok yürek hoplatan bir sezondu, acımasız ve michaelin çaresiz halleri vs..
birinci sezon elbette çok atraksiyondu zeka müthişti, planları falan çok çok zekiceydi, ama sona sezonu en çok sevdiğim...michaelin dövüş sahnesi de vardı bak onu googla yaz, sadece o sahneyi koymuşlar çok güzel bi sahneydi..
unutulmazdı...
bu arada hep michael diyorum ama benim asıl takdir ettiğim alex mahone...
çok başarılı bir oyuncu, rolünün hakkını veriyor...
benimde son sezon nedense bi tık üstte galiba scylla davasına beyin hücreleerim bayram etti
bellick'i hiç sevmezdim ama ölümünde gözlerim doldu resmen
mahone'nin zekası da tartışılmaz hakkaten
oyunculuk olarakta ne kadar iğrenç olsada t-bag'i begeniyorum
t bag karekter olarak sevilmiyor ama gerçekten süper bi oyunculuğu var...michale'ı bile kandırabildi daha ne olsun
hani utah'da paraları başka çantaya aktardı sucre'ye değiştridiği çantayı verip tüydü ya ordan
insanın gebertesi geliyor dimi
hahahaha yüz ifadeleri aklıma geldi bi ansucre'de çok tatlı yahu papi papi diyip duruyor
hiç sorma yaa maricruz diye diye bitirdi diziyi
adios amigos'da sucreden kalan replik
çok sadık bir dost ama...michael'i satmadı hiç bırakmadı..oysa onu ilgilendiren bişey değildi bırakmadı gitmedi hiç...
en sinir olduğum kişi gretchen...çok pis bi kadın...
oooo kenafir gözlüüü çiyaaanama yinede onun işkence sahneleri beni bitirmişti hapishanede sara'yı koruyup dövüşmesi çok fantastikti aburuzzide çok cesur bi adam vesselam ölürken söylediği laf neydi öylee
'ben sadece tanrıya diz çökerim. onu da buralarda göremiyorum.'
evet ama abruzziyi çok erken çıkardılar diziden....en önce o öldü, oysa bu kadar gizemli mafya patronu yani daha uzun kalmalıydı dizide...hatta abruzzinin mafya meseleleri ile generalin şirketini birbirine bağlayıp olayın bütününü daha çetrefilli yapabilirdi senarist, ama nedense abruzziyi çabuk çıkardı...benim en üzülerek izlediğim sahnelerden biri de, hani zenci olan, c-note varya, kızı hastaydı...
karısı eczaneye ilaç almaya girdi de yakalandı ya, orda gözlerim dolmuştu...hasta kızıyla adam ağlayarak mahone'a telefon etmişti tamam istediğini yapacağım yeterki kızımı tedavi ettir diye...orda ağlamıştım
çok unutulmaz sahneleri var yaa, anlattıkça insan iyikide izlemişim diyor...
mahonun soz sezonda michael'le dost olması da dizinin bütün gizemini sağladı...ne dostlar düşman oldu, ne düşmanlarda dost oldu bu dizide...
düşünsene birinci sezonda abruzzi michael'ı öldürmeyi düşünürken sonra dost olarak ayrıldılar, bellick ile yine dost oldular...ikinci sezonda paul kellermen vardı ya, ajan, onla son sezonda dost oldular, hatta michael ve abisini kellermen temize çıkardı...
sona bölümünde luçero gibi bir adamla yine kaçarken dost gibi ayrıldılar...en son gretchen ile bile sarah dost ayrıldı kaçacaklarken gretchen yakalandı ama sarah'yı gammazlamadı...
öyle bir diziydi ki en azılı düşmanlar dost oldu...
dizinin her saniyesi bir başka zekaydı....oyunculardan çok senarist çok zeki adammış vesselam...
ayyyy bittim şu yorumuna yaaa ayıla bayıla okuduuumne güzel tespitler öyleeeeeee benim gibi böyle prison delisi biriyle konuşmak çok keyifliymiiiiişş
ah canım benim gel ablana sen, ben sana saatlerce çene dökerim bu prisonla ilgili
böyle prison manyağı birini bulamazsın kolay kolay
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?