- 11 Ocak 2012
- 10.411
- 2.199
- 248
sen çene dök ben seve seve okurum zevkten dört köşe olurum burda nasıl bi manyaklık bizimkisi yahuuu
hiç iyi bir manyaklık değil canım da, snasıl bulaştıysak artık
Allah kurtarsın artıkbi ara michael gibi her tarafıma dövme yaptırsam mı diye bile düşündüm o derece psikolojim bozuldu
geçenlerde çarşıda dolaşırken hint kınası yapan bir dükkan var burda, o dükkanın camına michael scofield dövmesi ypılır yazmışlar
ay çatladım gülmekten
sorma bende bi ara gözlerim kısık kısık yandan bakışlar atarak dolaşıyordum ortalarda
ayyyyyy bende şuan çatladım gülmekten nasıl bi dövme yaparlar scofield dövmesi diye çok merak ettim ortaya çıkacak şeyi
kısık kısık yandan bakışlar heAllah iyiliği versin ne güldürdün beni akşam akşam :60
dövmenin tamamının şablonunu yapıştırmışlar duvara, hint kınasından yapılınca geçici dövme diye yaptıranlar varmış..sordum orda çalışan kıza, tamamını yaptırdılar mı dedim, yok genelde kollara yaptırıyorlar dedi
michel'ın kısık yan bakışı da şu bak
Eki Görüntüle 991086
süper yaaaaaa benimde gözler bozuk oldugu için genelde kısık bakarım hep ama hiç bu bakış gelmemişti aklıma :60
kısık bakanlar zeki olurmuş derler, çok zekisin demekki
bende aksine bön bön bi bakış atarım şaşırdığımda falan...saftirikliğin dibine vuruyorum anlayacağın
alemsin yahuuumichael kadar olmasa da bizde de var zekilik tabeee
ben kendi adıma konuşayım kuzum valla michael kim ben kim
michaelle kıyaslanacaksam anca sucre ile başabaş gelebilirim
estagfurullah canım ya
haaaa bak aklıma ne geldi bende origamı hastalıgı vardı bidee o michaelin yaptıgı origami tarifini netten baka baka yapmayı başardım birsürü yaptım hemde kör olacaktım
aaaaaaaaaaaaaa şuan şoklardayım
o origami kuşundan bende birsürü yaptım....baka baka netten öğrendim...kuzum sen tam benlikmişsin yahu
aynen canım sende benlik.. prison kardeşliği :13:
ahahhahamütevazi ablam benim
bizde istesek bi film senaryosu çekebiliriz bi yandan scofieldımın çakma zekilikleri diğer yandan zombicikler
buna ne gülmüştümm
Eki Görüntüle 991201
bu benim en beğendiğim diziydi keşke sonu da güzel bitseydi
ben ölmesini istemiyodum valla çok üzüldüm öyle bitince
aynen canım prison kardeşliği
hahahaaaa ay çok güldüm, kim yapmış bunu kız, prizi bırak
sonu hepimizi üzdüolması gereken gibi bitti bence..
kim yapacak biz Türkler işte
o güzelim filmle bile dalga geçtiler
ama Allah var iyi dalga geçmişler o filmi izlediğimde görmüştüm ne gülmüştüm kaç sene oluyo hala gülümsüyorum
ahhh canım ahh kim üzülmedi ki ölmesine ailecek yasa büründük nerdeyse ahahhaha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?