Prison Break

istersen kisa bir ozet gecerim..ama bence beklemeye deger..bu sezon once ki bolumlerden daha surukleyici.

istersen kisa bir ozet gecerim..ama bence beklemeye deger..bu sezon once ki bolumlerden daha surukleyici.

özet geçmede (ay yazarken içim parçalandı) 24 bitince başlıcak burda,kimbilir ne zaman :çok üzgünüm:

ya bende bu dizinin fanatiğiyim.. kesinlikle muhteşem .. ama sara nın gidicek olmasına üzüldüm yaa yakışıyolardı michael la birbirlerine.. :) yazık kavuşamadılar zaten dogru düzgün..:)

ya bende bu dizinin fanatiğiyim.. kesinlikle muhteşem .. ama sara nın gidicek olmasına üzüldüm yaa yakışıyolardı michael la birbirlerine.. :) yazık kavuşamadılar zaten dogru düzgün..:)

kavuşamasınlar zaten :Roflol::Roflol::Roflol:

valla 24 ede bayılıyorum ama bitsin diyede dört gözle bekliyorum laf aramızda :)))

eger yanlis bilmiyorsam Turkiye de yeni sezon ocak ayinda baslayacak..heroscum ben esime tekrar rica edecegim su siralar cok yogun ama belki ugrasirda koyar siteye sizde seyredersiniz.formatlari degistirmesi gerekiyormus sanirim o da uzun is..ama belki vakit ayirir.

bende hastayım o diziye.e tabi michaeL'a ayrı bi hastayım.bu sezondan 2 böLüm isLeyebiLdim.3'ü indirip isLicem en kısa zamanda.feci bağımLı yapıo ama yaa..

ben de bu diziyi izlemek istiyorum olumlu yorumlar aldım valla denemekte fayda var eminim heroes ve lostta olduğu gibi bunda da fanatik olucam sevgilime söyliyim de getirsin cdleri :)

sırnaşık şeysırnaşık şeyScofield cok yakısıklı bızım eve ulasmak ıcın ne cabalar sarfedıo cocukcagızsırnaşık şeysırnaşık şey

ben de bu diziyi izlemek istiyorum olumlu yorumlar aldım valla denemekte fayda var eminim heroes ve lostta olduğu gibi bunda da fanatik olucam sevgilime söyliyim de getirsin cdleri :)

bence prison break'ten sonra lost ve heros yavan gelecektir..bende prison ve heros u takip ediyorum ama prison break i tek geciyorum..

diziyi severek ve heycanla izledim,çok güzel,harika.hepsini izledim şimdi yeni bölümlerini bekliyorum.Seyretmeye devam edin daha heycanlı şeyler olacak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…