Problem yaşayan var mı ?

Ben yaptırmadım iki hamileliğimde de.
Doğum yapacağınız hastane ve doktora güveniyor, hijyeninden eminseniz gerek yok denmişti bana.

Bu iğnenin zararı yok aksine yararı var sadece vurulduktan sonra Çok ağrın oluyor kolun bile kalkmıyor Gerçi biraz hemşireden hemşireye değişiyor �lkinde çok kötüydü Benim ikincisinde ir şey olmadı Benim İlk gebelikte ikinci gebelik arası kısa ikincisinde yaptırmaya bilirdim ilkinin koruması daha devam ediyordu ama gene yaptırdım Korkma bir şey olmaz

her hamilelikte ayri mi vuruldunuz ben 5 doz vuruldum doktorum omur boyu korur dedi

Ben 2 dozu da oldum bitti.Bir sıkıntı olmadı.Zaten sıkıntı olmaması için o aşı ve çok agrıyor kolunu kıpırdatamıyorsun diyip korkuttular beni ama ne bir acı oldu ne bir agrı.

zaten iğneyi bebegin için oluyorsun hemsireyim canim için rahat olsun allah korusun bir yerini kessen bir şey olsa çocuğa hastalik geçmesin diye sadece gün içerisinde ağrı sizi yapar o kadar

Tetanoz aşısını bebeğinizin iyiliği için yapıyorlar. Riskli olsa yapmazlar.
O tanıdığınızın bebeğini kaybetmesi aşı zamanına denk gelmiştir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…