• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Problemli evlilik

Dilara55333

Guru
Kayıtlı Üye
15 Ocak 2014
5.971
5.156
398
İçim daralıyor kızlar gerçekten mutsuzum saatlerce ağlayacak bir omuz olsa keske yanımda ağlasam anlatsam anlatsam...
Yada annem babam ın yanına gitsem sahip çıksalar bana babam eşimi alsa karşısına böyle yapacaksan artık kızımı vermem Yeter artık ben çocuğumu sokakta bulmadım dese annemde destek olsa üzülme annem ben yanındayım dese.. Ailem sahip çıksa. Ama babam sabaha kadar işler cevirsen annemde babam öyle oldugu icin bundan iyi koca olmayan biri.. Ne büyük kavgalar ettim eşimle ama bir gün çekip gidemedim biliyorum çünkü gitsem sahip olan yok zaten boşanmam ama arkamda ailem olsa keske...
Yoruldum artık, hamileyim onun çocugu var karnımda çok şükür üç yıl istemedik bebek şimdi Allah hediye etti.. Ama bu adam yordu beni ne desem kızıyor ne desem tersliyor bana yaklaşmıyor.. Seviyor mı sorsan canından çok.. Evden işe işten eve aldatıldığımı sanmıyorum Çünkü sürekli takipteyim birde görmedim bişeyini.. Acaba diyorum ilgi duyduğu mı var paranoyak oldum çünkü.. Hamile halimle çalışıp didiniyorm.. Ama beni yordu artık üç gündür konuşmuyorum. Evde bna ağza alınmayacak küfürler etti neler dedi neler bende artık nasıl dolduysam kriz geçirdim aldım terliği resmen dövdüm onu. Çünkü küfür edince gözüm dündü. Asla elini kaldırmadı ama yine küfür yine küfür .. Üç gündür içim buruk yapa yalnızım. Özür dileyen yok yatağımı da ayırdım.. Kendisi bilir.. Hamile halimle beni böyle üzdü ya Allaha havale ettim onu (!!)

Çok iyi yapmışsın ellerine sağlık
İnsanı ne hale getiriyorlar
Hamile bir kadına yaşattığına bak
Allah sorsun

• Beğen
Reactions: anu
Hamilesiniz ve şuan eşinize en çok ihtiyaç duyduğunuz anlar
Asıl sorun ne aranızda ?
Konuşmayı deneyin yatak ayırarak bir çözüm bulamazsınız
Heleki içinize atarak yapmayın kendinize bunu

Hamileyken insan biraz daha duygusal ve stresli oluyor evlilik kötüyse 2 katı kötü geliyor gözüne hormonlardan bi süre kendi keyfinize göre yaşayın o yokmuş gibi bağırırken tak kulaklığı müzik dinle her tartışmada kavgada boşan demekten yana değilim insan elimden geleni yaptım dediğinde bitirmeli yoksa gidince acabalar içini kemiriyor bebeğine odaklan sağlıkla kucağına alırsın inş canm

Kendini üzme canım hamilesin bebeğini düşün ki bu zamanlarda daha duygusal oluyor insanlar bebeğin için kendini düşünmen lazım.
Eşinle oturup konuşmayı denedin mi sorunu neymiş hamile eşine bunları yaptığına göre ki seviyor diyorsun

çünkü gitsem sahip olan yok zaten boşanmam ama arkamda ailem olsa keske...

Neden boşanmayacaksınız? Hoş yani boşanma gibi bir düşünce yok ki çocuk yapmışsınız ama bu kadar yıldırdıysa en azından bir korkutmak gerekmez mi? Sizi garanti sanmasın.

Evde bna ağza alınmayacak küfürler etti neler dedi nele
Kavga neden çıktı? Küfür bebekten önce de olan bir şey miydi?

Bu cümleyi o kadar çok erkekten kadınlar için duydum ki. Şiddete hayır.
Karşıda ki kadın hamileyse adam ona kedi bile dese kadın sinir krizi geçirir bende olmadı ama arkadaşlarımın çoğunda aynı sıkıntı vardı burda okumuştum kadın vurunca adam daha çok vurmuş bu yanlş ama adam belli ki seviyor yoksa hiç bş erkeğin karısı vururkn vrsun dye durmaz hamilelikten dolayı duygusal bi boşlul gbi gldi adam böyle olsa gerçekten 3 yıl sonra çocuk olmaz bu konuda çoktan açılırdı buraya

Hamilesin diye yaklaşmıyodur sana benim hamileliğim de riskli ilişki yasak bize mümkün olduğunca uzak durmaya çalışıyoruz birbirimizden ama küfür vs etmesi doğru değil tabi bence güzelce konuş korkulrını içinde bulunduğun hormon ve ruh halinden bahset desteğini beklediğini söyle sonuçta kocan anlayacaktır ağlayıp da bebeğine kortizon hormonu da göndermemeye çalış canım. Ben annemden dolayı çok ağlıyorum ama ağlamaya başlayınca hemen bebeğim aklıma geliyo bi şekilde durdurmaya çalışıyorum kendimi.

Çok iyi yapmışsın ellerine sağlık
İnsanı ne hale getiriyorlar
Hamile bir kadına yaşattığına bak
Allah sorsun

Hamilesiniz ve şuan eşinize en çok ihtiyaç duyduğunuz anlar
Asıl sorun ne aranızda ?
Konuşmayı deneyin yatak ayırarak bir çözüm bulamazsınız
Heleki içinize atarak yapmayın kendinize bunu
Konusmak istemiyorum en azından o konusuna kadar
Hamileyken insan biraz daha duygusal ve stresli oluyor evlilik kötüyse 2 katı kötü geliyor gözüne hormonlardan bi süre kendi keyfinize göre yaşayın o yokmuş gibi bağırırken tak kulaklığı müzik dinle her tartışmada kavgada boşan demekten yana değilim insan elimden geleni yaptım dediğinde bitirmeli yoksa gidince acabalar içini kemiriyor bebeğine odaklan sağlıkla kucağına alırsın inş canm

Dövdün mu??? :oha: Her turlu siddete karsiyim erkege siddete hayir:KK9:

Kendini üzme canım hamilesin bebeğini düşün ki bu zamanlarda daha duygusal oluyor insanlar bebeğin için kendini düşünmen lazım.
Eşinle oturup konuşmayı denedin mi sorunu neymiş hamile eşine bunları yaptığına göre ki seviyor diyorsun

Neden boşanmayacaksınız? Hoş yani boşanma gibi bir düşünce yok ki çocuk yapmışsınız ama bu kadar yıldırdıysa en azından bir korkutmak gerekmez mi? Sizi garanti sanmasın.

Kavga neden çıktı? Küfür bebekten önce de olan bir şey miydi?

Evet vardı kavga edince malesef

Konusmak istemiyorum en azından o konusuna kadar

Evet vardı kavga edince malesef
5 yıllık eşimden 1 yıldır bu srunu yaşıyorum işinin stresinden dolayı kavga noktasına bişeyi getirmiyorum sende öyle yap ya byle yapacaksın ya da ayrılacaksın bi süre sonra ağız alışkanlığı oluyr malesef

dövdünüz mü:KK9:
iyi yapmışsın bacım ellerine sağlık.
inşallah düzelir durumu ya acaba maddi bişyleri mi kafasına takıyor.

hangi sebep eşine küfür etmesini hafiflete bilirki. Bizlerin yokmu iş stresi maddi sıkıntı yada ailevi meselelerimiz sıkıntılarımız. Eşlerimizin bir tek iş ve para ile ilgili sıkıntıları var bizler iş hayatı maddi konu çocuk çocuğun okulu kursu dersi sınavı ev ev işleri yemek bulaşık vs vs vs. Ama bir günden bir güne tutup eşimize küfür etmiyoruz.
lütfen bunlar normalmiş gibi görmeyelim.

İçim daralıyor kızlar gerçekten mutsuzum saatlerce ağlayacak bir omuz olsa keske yanımda ağlasam anlatsam anlatsam...
Yada annem babam ın yanına gitsem sahip çıksalar bana babam eşimi alsa karşısına böyle yapacaksan artık kızımı vermem Yeter artık ben çocuğumu sokakta bulmadım dese annemde destek olsa üzülme annem ben yanındayım dese.. Ailem sahip çıksa. Ama babam sabaha kadar işler cevirsen annemde babam öyle oldugu icin bundan iyi koca olmayan biri.. Ne büyük kavgalar ettim eşimle ama bir gün çekip gidemedim biliyorum çünkü gitsem sahip olan yok zaten boşanmam ama arkamda ailem olsa keske...
Yoruldum artık, hamileyim onun çocugu var karnımda çok şükür üç yıl istemedik bebek şimdi Allah hediye etti.. Ama bu adam yordu beni ne desem kızıyor ne desem tersliyor bana yaklaşmıyor.. Seviyor mı sorsan canından çok.. Evden işe işten eve aldatıldığımı sanmıyorum Çünkü sürekli takipteyim birde görmedim bişeyini.. Acaba diyorum ilgi duyduğu mı var paranoyak oldum çünkü.. Hamile halimle çalışıp didiniyorm.. Ama beni yordu artık üç gündür konuşmuyorum. Evde bna ağza alınmayacak küfürler etti neler dedi neler bende artık nasıl dolduysam kriz geçirdim aldım terliği resmen dövdüm onu. Çünkü küfür edince gözüm dündü. Asla elini kaldırmadı ama yine küfür yine küfür .. Üç gündür içim buruk yapa yalnızım. Özür dileyen yok yatağımı da ayırdım.. Kendisi bilir.. Hamile halimle beni böyle üzdü ya Allaha havale ettim onu (!!)
adamı terlikle mi dövdün sen doğurmadan anne olmuşsun :D:D
şaka yapılmayacak bir konu belki ama tutamadım kendimi özür dilerim ,hayal ediyorumda:halay:

dövdünüz mü:KK9:
iyi yapmışsın bacım ellerine sağlık.
inşallah düzelir durumu ya acaba maddi bişyleri mi kafasına takıyor.

adamı terlikle mi dövdün sen doğurmadan anne olmuşsun :KK70::KK70:
şaka yapılmayacak bir konu belki ama tutamadım kendimi özür dilerim ,hayal ediyorumda:halay:

Evet aldım terliği vurdum hemde şiddetli bir şekilde döver gbi kriz geçirdim neye uğradığını şaşırdı.. Gerçekten oh olsun beni ben olmaktan çıkardı!!!

Back
X