Ahmet beyin muayene ücreti 185 ytl.ben emekli sandığı olduğum için 130 ödedim.benim yüzümde çok problem var.hızlı kilo verdiğim için aşırı sarkma oldu.daha önce toparlatmak için bir operasyon geçirmiştim.berbat birşeydi.mutsuz bir operasyon geçirdiğim için daha da ilgilendi.ben çok korkuyorum ama ona güvendim.heykeltraş ve yüz anatomisine çok hakim araştırdığım kadarıyla.geçen gün aradım erken tarihte olmak için.araya sıkıştırmak istemiyorum sana bir günümü ayıracağım tekrar mutsuz olmanı istemem dedi.yaklaşımı çok güzel.deneyimlerimi mutlaka yazacağım buraya.
canım benim sana tavsiyem öncelikle yaşını başını almış doktorlarla hiç uğraşma ... ikinci ameliyatım için en iyi denilen 4 doktorla görüştüm . İlk teoman doğan a gittim bana ameliyat gerekli dedi ama psikolojim yüzünden yapmak istemedi . ikinci olarak barış çakır a gittim burnumu inceledi burun ucumun ilk ameliyatta tutturulmadığı için düştüğünü söledi ki bu düşme olayı burun ucunun yapılıp ta düşmesi değildi doktor direk kemerli burnumun kemerini alıp burun ucu tarafına hiç dokunmamış ilk başta şişken düşüklük çok belli değildi ama şişler inince çok kötü duruyordu bana bilgisayar tasarımını yaptı ve yaptığı ameliyatlara baktım yaptıkları ameliyetta burun uçları çok kalkık duruodu diğer doktorlarınkine göre ... yaklaşım iyiydi ama tasarımı beğenmedim ... sonra nazım çerkeş denen bana göre çok küstah olan doktorla görüştüm moralim alt üst olup döndüm aptığı tasarımda berbattı ... dönerken o zaman naci çelik leventteydi onepte oraya uğradım ve ilk olarak babacan tavrı ve yaklaşımı süperdi çok da ilgilendi sonra hemen tasarım yaptık burnumu inceledi ... oda ikinci ameliyatların cok zor oldugunu gerekebilirse kulagından ameliyat sınrasında kıkırda alabileceğini söeldi ve ameliyat tarihini aldık ... ameiliyat sırasında burun içinde yaterli kıkırdak olduğu için kulagıma dokunmadı ilk ameliyatta da doktor içeriyi çok mahvetmemiş ama yine de sorunlar çokttu ameliyat öncesinde bana sölemişti zaten ... cok güsel cok mükemml bi şey beklememem gerektiğini söledi ama ameliyat sonrasında her şeyin güsel olduğunu söledi ... bence yaptığı ameliyatlar diğer doktorlarınkine göre çok iyiydi ama bazen talihsizlikler oluo demekki ... ameliyata nasıl bir psikoloji ile girdiğimi kesinlikle anlatamam ... ameliyattan sonra çok agır sorunlarım olmadı ama yüzüm ilk ameliyatıma göre aşırı şişmişti özellikle burdum çok şişti ama sewiodum ben o şişliği :) yaklaşık 20 ay oldu 2. aemliyatın üstünden ve hala aklımı yoran en büyük sorunum oldu 3 yıldır bu burun konusu ... başka öğrenmek istedilkerin warsa sorabilirsin çekinmeden canım ... sen dolgudan vazmı geçtin ? ahmet karacalar sana dolgu hakkında ne dedi mailinde ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?