Prof. Dr. Ahmet Karacalar'a Burun Ameliyatı olan varmı yardımmmm :(((

A.Karacalar hakkında niye hiç yorum yok yaa. ilginç .Ben bi kere görüştüm .Ama o dönem roaccutane kullanıyordum o nedenle ameliyat için ilacı kullanmayı bıraktıktan 1-2 ay sonra gelmemi söyledi .Mailde bu ilacı kullandığımı ameliyat için bi engel oluştuturmu diye sormuştum ama bu konda cevap gelmemişti. ikinci maillere cevap vermiyo .Neyse görüşme ücretim boşa gitti yani .
Fotograf üzerinden ve heykel ile 2 farklı tasarım yapıyormuş .Bana tasarım yapmadı bi sonraki geldiğinde yapıcam demişti(.Ameliyat ücreti de 4700 demişti .İlk ameliyat)
Ama şuan Yeditepe üniv.Este 7 den ayrılmış . ameliyatları yine yeditepe üniv yapıyo ama oraya bağlı çalışmıyormuş, fiyatlar değişmiş olabilir.
 

ben Ahmet beyle görüştüm ilk önce burnunuzun neresinden memnun olmadığınızı soruyor ,sonrada yapılması gerekeni söylüyor en doğal olanı yapıyor sanırım .Sanırım dedim çünkü yaptığı ameliyatları görmedim fakat tanıdığım kişilerin arkadaşları olmuş çok mutlularmış ancak bu kadarını söylemek isterim bol şans diliyorum
 
kızlar özür dilerim ama her konuya bunu ekleyeceğim mesaj sayımı doldurmalıyım
 
belki de o sebeple kimse olmamış görünüyor , olabilir mi :)
ben geçen sene 6 bin diye duymuştum

ben fiyatın yüksek olduğunu düşünmüyorum.. bunu maddi durumumun çok iyi olmasından dolayı değil, ahmet bey'in kendisini fazlasıyla geliştirmiş olmasından, ünvanından ve ilgisinden dolayı söylüyorum... artık burun ameliyatları neredeyse her köşe başında yapılıyor. genel fiyatları bilmiyorum ama ahmet karacalar'ın yüksekse bile bırakın da biraz yüksek olsun arkadaşlar.. benim bildiğim -araştırdığım kadarıyla- estetisyen aynı zamanda heykeltraş olarak ve altın orana göre çalışan türkiye'deki tek doktor.. ve emin olun çok fazla hastası var, günde iki ameliyat yapıyor. sadece yorumlar az.. o kadar memnun hastası varken bunun sebebini ben de anlamıyorum.. ama ben onlardan olmayacağım :) yarından sonra ameliyatım var, umarım çok iyi geçer de deneyimlerimi size aktarırım :)
 
ameliyatım çok rahat geçti.. Ahmet Karacalar ameliyat öncesi anlattığı burnun aynısını yaptı ve çok doğal oldu. ameliyat öncesinde de yanımdaydı, oldukça ilgiliydi. bacaklarımı da düzeltti, burnumu da çok güzel yaptı ve düşünün ben 2 hafta sonrasında büyük Çarşı yürüyüşüne katıldım :) çok başarılı çalışıyor bence, sadece bir hafta evde dinlendim, ondan sonra normal günlük yaşantıma -büyük bir özgüvenle- devam ettim :)
 

ahmet bey sağlık sorunlarını da ortadan kaldırıyor. fiyat konusunda sizi yanıltmak istemem bende bikaç işlem yapıldı, size yapılacak işlemler farklı olacaktır. ben11 bin ödedim ancak bir kısmı hastaneye gitti. ayrı ayrı hatırlayamadım.. randevuda kendisi ortalama bi fiyat söylüyor zaten. umarım yararım dokunur size..
 
Ben de burun estetıgı olmak ıstıyorum ama cok endışelıyım ya ıstedıgım gıbı olmazsa
 
Oldun mu ameliyat
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…