Prof.Dr.Aydan Biri hakkında sorum var tanıyan varmı?

prisonbreak06

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Ocak 2011
58
0
86
Ankara
Arkadaşlar ilk kez gittim çok ilgili iyi birine benziyor memnun kaldım çok tatlı bir bayan.Doğumunu o yapan varmı?Bütün doğumlarını koru hastanesinde mi yaptırıyor?doğum ücreti çok yüksek geldi bana.Başka bir özel hastaneye giden arkadaşım var onlarınki o kadar yüksek değil.Aydan Hanımın muayenehanesine gidiyoruz 1 hafta sonra tekrar gidilirse yine ücret alıyormu bilgisi olan varmı?Teşekkürler. :49:

Arkadaşlar ilk kez gittim çok ilgili iyi birine benziyor memnun kaldım çok tatlı bir bayan.Doğumunu o yapan varmı?Bütün doğumlarını koru hastanesinde mi yaptırıyor?doğum ücreti çok yüksek geldi bana.Başka bir özel hastaneye giden arkadaşım var onlarınki o kadar yüksek değil.Aydan Hanımın muayenehanesine gidiyoruz 1 hafta sonra tekrar gidilirse yine ücret alıyormu bilgisi olan varmı?Teşekkürler. :49:

canım ben aydan hocanın hastasıydım doğumuma kendisi koruda girdi eğer muayene süren 10 günü geçmediyse para alınmıyor ama 11. gün gittiğinde tekrardan 250 veriyorsun. ben çok güvenerek gittim ve çokta memnun kaldım tavsiye ederim eğer maddi imkanın el veriyorsa.

canım ben aydan hocanın hastasıyım doğumuma kendisi koruda girdi eğer muayene süren 10 günü geçmediyse para alınmıyor ama 11. gün gittiğinde tekrardan 250 veriyorsun. ben çok güvenerek gittim ve çokta memnun kaldım tavsiye ederim eğer maddi imkanın el veriyorsa.

Son düzenleme:

evet bütün doğumlara koruda giriyor.

Son düzenleme:
Gazi Üniversitesinin emektar doktorlarından.
Riskli gebelikler sanıyorum asıl alanı.
bende çok başarılı diye duydum arkadaşlar..

canım ben aydan hocanın hastasıydım doğumuma kendisi koruda girdi eğer muayene süren 10 günü geçmediyse para alınmıyor ama 11. gün gittiğinde tekrardan 250 veriyorsun. ben çok güvenerek gittim ve çokta memnun kaldım tavsiye ederim eğer maddi imkanın el veriyorsa.

teşekkür ederim arkadaşlar.

öncelikle Aydan hanıma ve asistanınız bilge hanıma saygılarımı iletiyorum güler yüzünüz ve alakanızla gerçekten çok memnun kaldım. sizler bu dünyaya gelmek için sabırsızlanan nice canlara minik yüreklere sağlıklı ve sorunsuz merhaba demeleri için canla başla çalışıyorsunuz ya helal olsun .size memnuniyetimi kelimelerle anlatamam ama iyi temennilerimi sunabilirim Allah her daim yardımcınız olsun . :49:

Iyiki de varsın ... Ilk ayımdan son ayıma kadar beni korkularımdan uzaklaştıran sezeryan değilde normal doğum için aklımı çalan anne ve bebek dostu olan cesaret veren bilmediğim her konu hakkında bilgilendiren aldığı paranın hakkını veren asil bayan oğluma kavuşturduğun için çok ama çok teşekkür ederim.hala yola aydan hocayla devam ediyorum ve edicem de

Aydan biri hocamı Gazi Hastanesi'nden beri takip ediyorum. Çevremdeki her yakınıma şiddetle tavsiye ediyorum."senin gibi bir sürü kadın var ne ahlayıp vahliyorsun niye endişe ediyorsun" zihniyetine sahip değil.Duruşunda ki sükünet bile beni hep rahatlatmıştır...benim için önemli olan bunlar, bunlar olduktan sonra parayı çok önemsemiyorum;çünkü bazı durumlar özeldir :)

Doktorluğu zaten tartılışmaz ve detaylı ultrasondan tutun gebeliğinizin ilk haftasından sonuna kadar herşeyle 7/24 saat ilgilenen harkulade bir insan

arkadaşımın 10 cm açıklığı varken normal doğumu engelleyip sezaryene almış. ayrıca o hastanede tek bir doğum masası varmış bilginizee.
tekrar araştırın ve iyi düşünün derim:44:

aslında pek yazan olmamış bu başlığa ama olur da arama yapanlar olursa diye yazmak istedim. ben kontrollerine gitmiyorum yani doktorum başka biri ama detaylı ultrason için kendisine gittim. zaten perinatolog bulmak baya zor. her neyse. baya bir para veriliyor öncelikle bunu diyeyim. yani normalde 750 tl imiş. ama eğer korudan yönlendirilirseniz 500 tl ye yapıyorlar. bu kadar parayı verip baya bir sıra bekliyorsunuz. ben neredeyse 1.30 saat bekledim.

Ayrıntılı ultrason için gittim kendisine.Muayenede bebeğimin kalbinde bi parıltı gördü ve kardiolojiye gitmem gerektiğini amniyosentez önerdiğini kromozom bozukluğu olabiliceğini söyledi.O anda bi anne adayı olarak şok oldum tabiki ve beynim dondu resmen teleşlandım her annenin yapabileceği gibi çünkü kim bekleyebilirki bu durumu ayrıntılı bilgi vermesini istedim dilimden 'nasıl yani' cümlesi çıktı kendisinin bana söylediği 'söylediklerim gayet açık ve net neyi anlamıyosun' oldu.Prof.Dr.Aydan Biri KADIN doğum uzmanı sanırım bunu çok normal bişey söylüyomuş gibi karşılamamı bekledi. Üslubunu hiç hiç hoş değildi bi doktor önce hasta psikolojisinden anlamalı ben hamileyim anne adayıyım tabiki telaşlanmam ve açıklama beklemem çok normal.”Sen bile böyle yapıyorsan cahil insanlara nasıl anlatıyım?Akşama kadar nelerle uğraşıyorum ded”i..!!Bi doktor anlatmalı açıklamalı tabiki sonuçta biz tıp okumadık ve doktora neden gidiyoruz teşhis koysun bize anlatsın çaresi ne diye gidiyoruz..Aydan Biri kalbimin çarparak girdiğim bebeğimi göreceğim diye heyecanladığım randevudan ağlayarak çıktım.Doktorlardan beklediğimiz bu değil önce anlayış!!!

• Beğen
Reactions: iiz
yaşadığınız olay çok üzücü.olaya mı doktorun tavrına mı üzüleceğini bilemez insan.peki kardiyolojiye gittiniz mi?sonuç nedir?teşhisi doğru muymuş?

Haftasonum berbat geçti.Hamileliğimde yaşamadığım stresi yaşattı bana.Doktorum Keçiören Hastanesinde Orhan Gelişen herkese tavsiye ederim Etlik Zübeyde Hanıma yönlendirdi beni bugün fetal eko ya baktı ordaki çocuk kardioloğu ve sol kalp kapakçığındaki lif ve kasların sertliğinden kaynaklanıyormuş.Bu parlaklık yapıyormuş artık hamilelerin yüzde 20 sinde bu durum görülüyomuş ve kromozom bozukluğuyla tek başına bi ilişkisi yokmuş.Bunları söyleyince nasıl rahatladım anlatamam.Kalkıp öpecektim doktoru :) Çok şükür endişe edecek bi durum yokmuş şükürler olsun Rabbime.

Ayrıntılı ultrason için gittim kendisine.Muayenede bebeğimin kalbinde bi parıltı gördü ve kardiolojiye gitmem gerektiğini amniyosentez önerdiğini kromozom bozukluğu olabiliceğini söyledi.O anda bi anne adayı olarak şok oldum tabiki ve beynim dondu resmen teleşlandım her annenin yapabileceği gibi çünkü kim bekleyebilirki bu durumu ayrıntılı bilgi vermesini istedim dilimden 'nasıl yani' cümlesi çıktı kendisinin bana söylediği 'söylediklerim gayet açık ve net neyi anlamıyosun' oldu.Prof.Dr.Aydan Biri KADIN doğum uzmanı sanırım bunu çok normal bişey söylüyomuş gibi karşılamamı bekledi. Üslubunu hiç hiç hoş değildi bi doktor önce hasta psikolojisinden anlamalı ben hamileyim anne adayıyım tabiki telaşlanmam ve açıklama beklemem çok normal.”Sen bile böyle yapıyorsan cahil insanlara nasıl anlatıyım?Akşama kadar nelerle uğraşıyorum ded”i..!!Bi doktor anlatmalı açıklamalı tabiki sonuçta biz tıp okumadık ve doktora neden gidiyoruz teşhis koysun bize anlatsın çaresi ne diye gidiyoruz..Aydan Biri kalbimin çarparak girdiğim bebeğimi göreceğim diye heyecanladığım randevudan ağlayarak çıktım.Doktorlardan beklediğimiz bu değil önce anlayış!!!
haklısın önce anlayıiş

Çok iyi bir doktor çok cana yakın ve çok ilgili ilk doğumum olmama rağmen korkutmadan ve herşeyi ayrıntısına kadar anlatan bir doktor biz çok memnun kaldık kendisinden

Sayın DR.Aydan Biri hocamıza ne kadar minnet duysam azdır. Doğumumu sezaryenle yaptı. Hiç sorun yaşamadım. Doğum öncesinde ve sonrasında o kadar sıkı takip etti ki bir hastadan fazlası olduğumu hissettim

Back
X