Prof.Dr.Aydan Biri hakkında sorum var tanıyan varmı?

Çok çok iyi bir doktor.. İçiniz rahat olsun aşırı anlayışlı ve pozitif birisi. Tedavisi çok hızlı cevap verdi bende. Çok gğler yüzlü bu yüzden hiç zorlanmadım iletişim kurarken. Arkadaşım önermişti ona da iş yerindeki arkadaşları önermiş inanılmaz bir memnuniyeti var. Kesinlikle çok iyi bir hekim kendisi.

Aydan Biri hakkında duyduklarım ve deneyimli arkadaşların yazdıklarıyla söylüyorum, kendinizi Türk hekimlerine emanet adin denilmesi ne kadar doğru ve isabetli söz olduğunun kanıtıdır.

Aydan hanımın hastasıydım hayatımda tanıdığım en iyi insanlardan birisiydi kendisi ona çok çok teşekkür ediyorum.

Çok iyi bir doktor çok cana yakın ve çok ilgili ilk doğumum olmama rağmen korkutmadan ve herşeyi ayrıntısına kadar anlatan bir doktor biz çok memnun kaldık kendisinden

Sayın DR.Aydan Biri hocamıza ne kadar minnet duysam azdır. Doğumumu sezaryenle yaptı. Hiç sorun yaşamadım. Doğum öncesinde ve sonrasında o kadar sıkı takip etti ki bir hastadan fazlası olduğumu hissettim

Cok memnun kaldim cok ilgili samimi biri tavsiye ederim herkese kendinizi guvende hissedersiniz

çok ilgili ve güleryüzlü biri başarılı bi doktor

Çok çok iyi bir doktor.. İçiniz rahat olsun aşırı anlayışlı ve pozitif birisi. Tedavisi çok hızlı cevap verdi bende. Çok gğler yüzlü bu yüzden hiç zorlanmadım iletişim kurarken. Arkadaşım önermişti ona da iş yerindeki arkadaşları önermiş inanılmaz bir memnuniyeti var. Kesinlikle çok iyi bir hekim kendisi.

Aydan Biri hakkında duyduklarım ve deneyimli arkadaşların yazdıklarıyla söylüyorum, kendinizi Türk hekimlerine emanet adin denilmesi ne kadar doğru ve isabetli söz olduğunun kanıtıdır.

Çok güzel bir kadın kulübü çok hoş çok iyi insanlar var sorunlarını rahatça anlatan insanlar

Cok iyi bı hekim bilgilendirmesi ve acıklaması gercekten cok iyi

Çok başarılı bir doktor.

Aydan hanımın hastasıydım hayatımda tanıdığım en iyi insanlardan birisiydi kendisi ona çok çok teşekkür ediyorum.

temmuz ayında 1 mesajlı hastalar yığılmış bu başlığa hayr olsun...

Bu hesaplar aynı kişi değiller yani reklam hesapları değil, kuvvetli muhtemel bu hastalara lütfen git memnuniyetini yaz dedi birileri bunlarda yazıyor. Fakat şunu unutuyorsunuz biz memnuniyet değil tecrübeleri paylaşmanızı istiyoruz.

Back
X