Tüp Bebek Merkezleri prof. dr. bülent tıraş hakkında bilginiz var mı

• Konu Sahibi Konu Sahibi tess
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
selam bulent hoca ıle 2008 de tanıstık ankarada ıken 3 denemede 5 yasında bir oğlum var sayesınde....2 yıldırda 2 kez oğluma kardes ıstedık ve yıne ona gıdıyoruz ıstanbul ve şartları bızı zorlamasına ragmen...ben bırkez daha anne olabılırsem bılıyorumki once allahın ıznı sonrada bülent hoca sayesınde olacak...su anda 3 deneme asamasındayız yıne bulent hoca ıle yola devam...rabbım ısteyen herkesın kucagını doldursun....

selam bende Bülent hocada tüp bebek denemesi yaptırdım maalesef sonuç negatif oldu.Yine de ikinci denemeyi de onda yaptırmak istiyordum.sonuçlar önce yavaş yükseldi sonra da düşmeye başladı. merkezi arıyoruz eşimle tek söyledikleri test yapın gönderin. son testi yaptırdığımızda sonucu söylemek için aradık testi hep aynı saatte yaptırıyorduk bu yüzden son testi yaptırıp ertesi günü Bülent beyle bundan sonra ne yapmamız gerektiğini konuşmak için ve neden olmadığına dair belki bilgi verirler diye hastaneye gittik. bir saatten fazla bekledikten sonra bizden tekrar muayene parası istediler. yani tedavinin neden olmadığını açıklamak iin dahi para istediler.koyun can derdinde kasap et derdinde anlayacağınız. Ben ağlıyorum bu arada eşim sinirlendi şikayete çıktık .bir görevli geldi Bülent beyle konuşmaya gitti. 2 gebelik testi haricinde hasta takibi için tekrar muayene ücreti istediklerini söylemiş .Bir daha o merkezin önünden bile geçmem

bende bu ay tedaviye başlamak istiyorum. bülent hoca ile deneme yapmak istiyorum ama yazılanları duyunca korktum açıkçası. bizdeki sorun sperm çooooook az hareket sıfır ve morfoloji +1 sizce nerde denemeliyim ...
lütfen bana yardımcı olun

kizlar dun akintimda gelmeye basladi galiba olmadi busefer bastan umitsizdim allah hayrlisini nasip etsin ins cumlesine bizede (

Gelecek ay gitmeyi dusunuyorum da. Tup bebek maliyeti ne kadar acibademin acaba ??
Merhaba
Ben Bulent bey sayesinde ilk denemede hamile kaldim. İkiz erkek bebeklerim su anda kucagimdalar. Tavsiye ederim.
Fiyatlar 5750 TL idi. Buna ek olarak 2000 TL civari ilaclar tutuyor.
Sevgiler

Merhaba ben de ilk denememde hamile kaldim. Bulent tiras ve ekibi cok ilgililerdi gercekten... Henuz cok yeni ama cok mutluyum...

Ben memorial atasehirde 2 kez tup bebek yaptim olmadi sebepsiz cem demirelin aciklamasi "tabiat kabul etmedi" oldu...bugun ilk kez bulent beye gittim.duymadigim ilaclar,benden 1 yildir istenmeyen rahim filmi istendi ve degisik tedavi yöntemi sundu bana.ben ilgilerinden memnun kaldim acikcasi.ve daha profesyonel geldiler bana. Hakkimizda hayirlisi olsun.

Kızlar Bülent traş muayne fiyati ne kadar

6250 tl+ ilaçlar.

Acıbadem Maslak diğer tüp bebek merkezlerine göre pahalı evet ama ekibin farkını cidden anlayacaksınız. Bülent bey işinde bir numara. benim tedavim şu an devam ediyor. sonucum negatif bile olsa ben yine oraya giderim.

Canım merhaba tedavinin ne oldu bende düşünüyorum Bülent tıraşı bilgilendirirmisin

Arkadaslar Merhaba bende Bülent beye gitmeyi düşünüyorum süreç nasil işliyor bilgilendirebilir misimiz ilk muayene ne kadar napacam ne edecem inanin bilmiyorum moralim psikolojim hepsi berbat

Kizlar merhaba bizde.morfoloji ve hiz berbat ilk tup bebegl tutmadi. Morgoloji sifir plup bulent beye tup bebek yaptran var mi

Merhaba ben de ilk denememde hamile kaldim. Bulent tiras ve ekibi cok ilgililerdi gercekten... Henuz cok yeni ama cok mutluyum...
merhaba, bende bülent beye tedavi olmak istiyorum, sizin bebek olmama sebebiniz ne idi acaba?süreç hakkında bilgi verirmisiniz?

merhaba, bizimde morfoloj, sorunumuz var, bizde bülent beye gideceğiz, başladınız mı tedaviye?
yok canm eşimin sınavları var stresi gecsın sonra baslayacagız bulent tıras morfolojıde basarılı mıdır bılgın var mı

yok canm eşimin sınavları var stresi gecsın sonra baslayacagız bulent tıras morfolojıde basarılı mıdır bılgın var mı
Bende halen araştırıyorjm ama anladığım kadarıyla bu işte iyi, etrafımda ilk denemede tutturan da var! Ben ilk muayeneye ağustosda gideceğim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…