ben çok pişmanın oraya gittiğime bir tek embiriyolog cihan bey harika insan gerisini asla tavsiye etmem.Tedaviniz size ne kadara maloldu sorabilir miyim?tüp bebek yaptırmıştınız dimi?
MerhabaGelecek ay gitmeyi dusunuyorum da. Tup bebek maliyeti ne kadar acibademin acaba ??
6250 tl+ ilaçlar.Kızlar Bülent traş muayne fiyati ne kadar
6250 tl+ ilaçlar.
Canım merhaba tedavinin ne oldu bende düşünüyorum Bülent tıraşı bilgilendirirmisinAcıbadem Maslak diğer tüp bebek merkezlerine göre pahalı evet ama ekibin farkını cidden anlayacaksınız. Bülent bey işinde bir numara. benim tedavim şu an devam ediyor. sonucum negatif bile olsa ben yine oraya giderim.
merhaba, bende bülent beye tedavi olmak istiyorum, sizin bebek olmama sebebiniz ne idi acaba?süreç hakkında bilgi verirmisiniz?Merhaba ben de ilk denememde hamile kaldim. Bulent tiras ve ekibi cok ilgililerdi gercekten... Henuz cok yeni ama cok mutluyum...
merhaba, bizimde morfoloj, sorunumuz var, bizde bülent beye gideceğiz, başladınız mı tedaviye?Kizlar merhaba bizde.morfoloji ve hiz berbat ilk tup bebegl tutmadi. Morgoloji sifir plup bulent beye tup bebek yaptran var mi
yok canm eşimin sınavları var stresi gecsın sonra baslayacagız bulent tıras morfolojıde basarılı mıdır bılgın var mımerhaba, bizimde morfoloj, sorunumuz var, bizde bülent beye gideceğiz, başladınız mı tedaviye?
Bende halen araştırıyorjm ama anladığım kadarıyla bu işte iyi, etrafımda ilk denemede tutturan da var! Ben ilk muayeneye ağustosda gideceğimyok canm eşimin sınavları var stresi gecsın sonra baslayacagız bulent tıras morfolojıde basarılı mıdır bılgın var mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?