- 15 Aralık 2018
- 125
- 34
- 98
- 30
- Konu Sahibi Yukselen123
-
Bülent beyin hastayım ama onun erkek kısırlıgı üzerine bir tedavisi oldugunu sanmıyorum benim esimde azosperm kendisine gittik benim tedavimi düzenledikten sonra ürolji dr tansu güdelci acıbademın kendi dokturu zaten ona yönlendirdi oda esimin tedavisini düzenledi bu sekilde ilerledi sürecimizMerhaba hanımlar. Eşim klinefertel sendromu bu aralar sıkça Bülent Traşı takip etmekteyim Erkek kısırlığına yönelik tedavi uygulamakta. Bu konu hakkında bilgisi olan, Bülent hocanın hastası olan varsa yardımcı olabilirmi??
Bunu kendi mo uyguluyor yoksa tansu beye mi yönlendiriyor bilmiyorum bizi bu sekilde yönlendirdi bilgi vermek istedimİnstagramda takip ediyorum prp ile plazma yönteminden bahsediyorlar sürekli prp kadın için plazma erkek için diye biliyorum
Benim esimde de sperm yok sadece nedenleri farklı sizinki klinefertelmis benimki orsit ve inmemis testise baglı sperm cıkmıyorAzosperm ile klinefertel arasında ne fark oluyor benim eşimde doğuştan sperm yok sizin eşinizde mi öyle oluyor yani
Bülent beye ne kadar ücret ödüyorsunuz acebaBunu kendi mo uyguluyor yoksa tansu beye mi yönlendiriyor bilmiyorum bizi bu sekilde yönlendirdi bilgi vermek istedim
Muayene ücreti 900 küsürdü tam hatirlamıyorm da 1 kereye mahsus verdik sonra tüp bebek paket ücretine dahil oluyor sonraki kontroller 11550ydi tamsu beyin de 650 tl civariydiBülent beye ne kadar ücret ödüyorsunuz aceba
Antiaging nedirBende Bülent Traş’ın hastasıyım. Erkek kısırlığı hakkında uzman değil. Bizden Dna hasar testi istedi. Orda bir sorun görmedi. kaliteli spermleri mikroçiple seçeriz dedi. Bana Kaliteli embriyo elde etmek adına Prp yaptırdı. 1 sene ve 40 bin TL. harcatıp en sonunda belki de sorun kocandadır deyip şimdi antiaging öneriyor. Sence nasıl bir doktor gibi.
Amin insallah maddi olarak cok yorulduk gercekten insallah deger hepimiz icinTeşekkür ederim Rabbim Hem maddi hem manevi yar ve yardımcımız olsun İnşallah
7 yildir cocugumuz olmuyor bu 5.denemem artık size verecegim tek tavsiye tabi ki arastırın ama kimsenin ne olumlu ne olumsuz sözlerinden etkilenin gidip yüz yüze görüsmek sorulariniza cevap almak cok baska evet muayene ücreti oduyorsunuz ama kafanız rahatliyor icinize sinerse baslıyorsunuzİnanın çok üzüldüm sizin adınızaBende son zamanlarda takip ediyorum eşime diyecektim birde İstanbula bu hocaya gidelim diye ama şuan büyük bir şüpheye düştüm
Gittiğimiz her doktor içime siniyor benim o derece bi dala tutunma çabasındayım7 yildir cocugumuz olmuyor bu 5.denemem artık size verecegim tek tavsiye tabi ki arastırın ama kimsenin ne olumlu ne olumsuz sözlerinden etkilenin gidip yüz yüze görüsmek sorulariniza cevap almak cok baska evet muayene ücreti oduyorsunuz ama kafanız rahatliyor icinize sinerse baslıyorsunuz
Kayseride nereye gitmistiniz ben de takipleri kayseri acıbademde islemleri istanbulda yaptiriyorum nasıl hepsi icinize siner yaGittiğimiz her doktor içime siniyor benim o derece bi dala tutunma çabasındayımeşim ilk olarak Kayseride ikinci olarak Ankarada tese operasyonu oldu 2. Si rosiye yönelikti onda da elimiz boş döndük bakalım yeni araştırmalar içerisindeyim
Spermlerini gençleştirmek için ilaç tedavisiymiş.Antiaging nedir
Kayseride nereye gitmistiniz ben de takipleri kayseri acıbademde islemleri istanbulda yaptiriyorum nasıl hepsi icinize siner yabende herkese gıcık oluyodm karar verene kadar öldüm herkes bilmis bilmis konusuyo diye
Zeynep hanım merhabalar eşinizde mikrotese ile sperm bulundumu daha önceki denemelerinizde. Bizde acıbademde tedavideyiz eşim azosperm tansu beyde plazma tedavisi olduBenim esimde de sperm yok sadece nedenleri farklı sizinki klinefertelmis benimki orsit ve inmemis testise baglı sperm cıkmıyor
Daha önce de bulunmustu bu sefer de tansu beye gittik mikro tese yapacagini söyledi ama sükür tesa islemi ile bulduZeynep hanım merhabalar eşinizde mikrotese ile sperm bulundumu daha önceki denemelerinizde. Bizde acıbademde tedavideyiz eşim azosperm tansu beyde plazma tedavisi oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?