Prof.Dr Bülent Traş

Yukselen123

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Aralık 2018
125
34
98
30
Merhaba hanımlar. Eşim klinefertel sendromu bu aralar sıkça Bülent Traşı takip etmekteyim Erkek kısırlığına yönelik tedavi uygulamakta. Bu konu hakkında bilgisi olan, Bülent hocanın hastası olan varsa yardımcı olabilirmi??

Bülent beyin hastayım ama onun erkek kısırlıgı üzerine bir tedavisi oldugunu sanmıyorum benim esimde azosperm kendisine gittik benim tedavimi düzenledikten sonra ürolji dr tansu güdelci acıbademın kendi dokturu zaten ona yönlendirdi oda esimin tedavisini düzenledi bu sekilde ilerledi sürecimiz

İnstagramda takip ediyorum prp ile plazma yönteminden bahsediyorlar sürekli prp kadın için plazma erkek için diye biliyorum
Bunu kendi mo uyguluyor yoksa tansu beye mi yönlendiriyor bilmiyorum bizi bu sekilde yönlendirdi bilgi vermek istedim

Azosperm ile klinefertel arasında ne fark oluyor benim eşimde doğuştan sperm yok sizin eşinizde mi öyle oluyor yani
Benim esimde de sperm yok sadece nedenleri farklı sizinki klinefertelmis benimki orsit ve inmemis testise baglı sperm cıkmıyor

Bende Bülent Traş’ın hastasıyım. Erkek kısırlığı hakkında uzman değil. Bizden Dna hasar testi istedi. Orda bir sorun görmedi. kaliteli spermleri mikroçiple seçeriz dedi. Bana Kaliteli embriyo elde etmek adına Prp yaptırdı. 1 sene ve 40 bin TL. harcatıp en sonunda belki de sorun kocandadır deyip şimdi antiaging öneriyor. Sence nasıl bir doktor gibi.

Antiaging nedir

İnanın çok üzüldüm sizin adınıza Bende son zamanlarda takip ediyorum eşime diyecektim birde İstanbula bu hocaya gidelim diye ama şuan büyük bir şüpheye düştüm

İnanın çok üzüldüm sizin adınıza Bende son zamanlarda takip ediyorum eşime diyecektim birde İstanbula bu hocaya gidelim diye ama şuan büyük bir şüpheye düştüm
7 yildir cocugumuz olmuyor bu 5.denemem artık size verecegim tek tavsiye tabi ki arastırın ama kimsenin ne olumlu ne olumsuz sözlerinden etkilenin gidip yüz yüze görüsmek sorulariniza cevap almak cok baska evet muayene ücreti oduyorsunuz ama kafanız rahatliyor icinize sinerse baslıyorsunuz

Herkes nerde olumlu sonuc alırsa aslında orayı tavsiye ediyor ya da kim nerde olumsuz yasarsa orayı istemiyor en iyisini siz gözlemlersiniz bence tabi

Gittiğimiz her doktor içime siniyor benim o derece bi dala tutunma çabasındayım eşim ilk olarak Kayseride ikinci olarak Ankarada tese operasyonu oldu 2. Si rosiye yönelikti onda da elimiz boş döndük bakalım yeni araştırmalar içerisindeyim

Kayseride nereye gitmistiniz ben de takipleri kayseri acıbademde islemleri istanbulda yaptiriyorum nasıl hepsi icinize siner yabende herkese gıcık oluyodm karar verene kadar öldüm herkes bilmis bilmis konusuyo diye

Kayseride nereye gitmistiniz ben de takipleri kayseri acıbademde islemleri istanbulda yaptiriyorum nasıl hepsi icinize siner yabende herkese gıcık oluyodm karar verene kadar öldüm herkes bilmis bilmis konusuyo diye

Benim esimde de sperm yok sadece nedenleri farklı sizinki klinefertelmis benimki orsit ve inmemis testise baglı sperm cıkmıyor
Zeynep hanım merhabalar eşinizde mikrotese ile sperm bulundumu daha önceki denemelerinizde. Bizde acıbademde tedavideyiz eşim azosperm tansu beyde plazma tedavisi oldu

Zeynep hanım merhabalar eşinizde mikrotese ile sperm bulundumu daha önceki denemelerinizde. Bizde acıbademde tedavideyiz eşim azosperm tansu beyde plazma tedavisi oldu
Daha önce de bulunmustu bu sefer de tansu beye gittik mikro tese yapacagini söyledi ama sükür tesa islemi ile buldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…