• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Merkezleri Prof Dr. Eray Çalışkan

Cumartesi de bugün gidicem müsait bi zamanda kan vermeye, normal adete döndüm çünkü artk pztden beri:KK43: boşuna ilaç iğne şişmeye devam etmeyim bari bişe yoksa
Ne diyelim veren de Allah vermeyen de Allah, vardır bir hikmeti... hakkımzda hayırlı olan neyse o olsun

Off evet haklısın. İşin nasip boyutuda var.
Hayırlısı
Ben de pek rahat değilim ama elden bir şey gelmiyor. Yapılacak her şeyi yaptık.

Esra hemşire temkinli konuştu cumartesi tekrarlayın dedi. Bakalım.

Malesef negatif:KK43:
Önümüze bakıcaz artık

Geçmiş olsun canım yaa. Allah sağlıkla kavuştursun inşallah ileride.

Ben de dış gebelikten şüphelenmeye başladım. Baya da tehlikeli bir şeye benziyor. Cumartesi artmazsa belli olur zaten.
Karnımın alt bölgesi ve sağ kasığım ağrıyor belirtiler uyumlu.
Hayırlısı.

Geçmiş olsun canım yaa. Allah sağlıkla kavuştursun inşallah ileride.

Ben de dış gebelikten şüphelenmeye başladım. Baya da tehlikeli bir şeye benziyor. Cumartesi artmazsa belli olur zaten.
Karnımın alt bölgesi ve sağ kasığım ağrıyor belirtiler uyumlu.
Hayırlısı.
İnşallah normal gebeliktir, dış gebelikte değerler yüksek oluyor galiba canım, yani belki kimyasal olabilir mi olumlu değilse , bilemedim de... dediğim gibi güzel artar inşallah da normal gebelşk devam eder...
Benim için doğru zaman bugün değilmiş demekki, elbet olacaktır güzel şeyler...

İnşallah normal gebeliktir, dış gebelikte değerler yüksek oluyor galiba canım, yani belki kimyasal olabilir mi olumlu değilse , bilemedim de... dediğim gibi güzel artar inşallah da normal gebelşk devam eder...
Aynen herşeyin bir vakti var nasipten ötesi de yok demekki zamanı değilmiş en kısa zamanda dileğin gerçekleşir inşallah

İnşallah bakalkm

Eşim bir daha deneyelim son atış artık diyor yaşım 40 olacak çünkü :(
Oğluma kavuştuğumuz yerde yaptırıcaz yorucu ve masraflı olacak ama aklımız kalmaz artık.

Eşim bir daha deneyelim son atış artık diyor yaşım 40 olacak çünkü :KK43:
Oğluma kavuştuğumuz yerde yaptırıcaz yorucu ve masraflı olacak ama aklımız kalmaz artık.
Bahçecimiydi ilki?
Gönlünüze göre olsun inşallah canım, güzel düşün sonu güzel olsun da, bütün yorgunluğu unutursunuz inşallahh..

Hayır memorial. Bahçeci bana hiç güvenilir gelmiyor o yıllardan beri.
Amin inşallah herkes için öyle olur.
Eray hocayla görüşecek misin, doktor doktor gezmek gerçekten çok yorucu ya. Adetin bitince haber ver bir randevu ayarlayalm demişti Esra hemşire ama çok sıkıldım artk ben de yıllardır doktor doktor gezip aynı şeyleri konuşmaktan:(

Back
X